Huis > K > Kan Je Op Discovery Plus Terugkijken?

Kan je op Discovery Plus terugkijken?

Je kunt alle programma's en series die je gemist hebt terugkijken bij de zender Discovery door een abonnement op discovery+ te nemen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke abonnementen Discovery Plus?

Discovery Plus kost $3 per maand.

Dienovereenkomstig, welke sporten discovery plus?

Welke sporten zijn beschikbaar op discovery+?

Stream alle live sporten van Eurosport 1 en Eurosport 2, inclusief de Tour de France, Grand Slam Tennis, wintersporten, UFC en PGA Golf Tour en kijk aanvullend bonus streams en highlights om niets van jouw favoriete sporten te missen.
Wat is er mis met Disney? Hele generaties zijn opgegroeid met de animatiefilms van Walt Disney Pictures. Maar volgens een nieuwe studie zijn vooral die oudere films helemaal niet zo goed voor jonge kinderen. Zo kunnen Sneeuwwitje, Doornroosje en De Leeuwenkoning leiden tot een ongezond zelfbeeld, racisme en zelfs huiselijk geweld.

Wat is er met Disney Plus?

Disney Plus is een streamingdienst van Disney die on-demand en live-streaming content aanbiedt. De dienst bevat content van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en meer. Disney Plus lanceerde in de Verenigde Staten op 12 november 2019. Dienovereenkomstig, welke smart tv ondersteunt disney plus? Vanaf oktober 2019 is Disney+ beschikbaar op Roku, Amazon Fire TV, Apple TV, Android TV, PlayStation 4 en Xbox One.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg je Discovery Plus?

Je kunt de discovery+ app downloaden op je Smart TV, streamen via een Chromecast of Apple TV vanaf je mobiel, tablet of laptop, de applicatie downloaden via je Playstation 4, je scherm delen via een HDMI-kabel of kijken via een webbrowser op je televisie.

Daarvan, waar zit disney plus bij kpn?

Voor KPN en Ziggo klanten is het (nog) niet mogelijk om Disney Plus te kijken via de ontvanger. Wanneer dit beschikbaar wordt is nog niet bekend. Wel is er een andere manier. Disney+ heeft een app beschikbaar voor smart-tv's van Samsung, Sony, Philips, Sharp, en LG. Men kan zich ook afvragen: welke zender is l1 bij kpn? L1 Radio is te ontvangen via de ether, DAB+ 7A, webradio L1.nl, Interactieve TV KPN kanaal 891, Ziggo Digitaal kanaal (1)831, DVB-T en Digitenne kanaal 117. L1 Radio is via DAB+ te ontvangen op kanaal 7A. Meer over onze uitzendingen via DAB+ vind je hier.

Welke zender is ESPN bij KPN?

Kijk elke week een wedstrijd van één van de topclubs uit de Eredivisie. ESPN krijg je standaard bij Interactieve TV van KPN op kanaal 14 (niet bij Digitenne). Wat dit betreft, heeft discovery plus een app? Discovery Plus is een online streamingdienst die programma's en films biedt van verschillende Discovery-netwerken. De dienst is sinds januari 2021 beschikbaar in de Verenigde Staten en heeft een app voor iOS-, Android- en Amazon-apparaten.

Wat zit er in het PlusPakket van KPN?

KPN's PlusPackage bevat onder andere onbeperkt bellen, onbeperkt sms'en en onbeperkt mobiel internet. Daarnaast krijg je ook korting op internationale bellers en op roaming.

Door Katlin

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan je gratis Disney Plus kijken? :: Waarom doet mijn Discovery plus het niet?
Handige links