Huis > H > Hoe Verwijder Ik De Browsergeschiedenis?

Hoe verwijder ik de browsergeschiedenis?

Browsegeschiedenis wissen (Firefox)

  1. Open de browser Firefox.
  2. Klik rechtsboven op het pictogram van drie streepjes .
  3. Klik op Geschiedenis.
  4. Klik op Recente geschiedenis wissen.
  5. Klik achter 'Te wissen tijdsperiode' op het uitklapmenu.
  6. Selecteer vanaf welk moment u de surfgeschiedenis wilt wissen, bijvoorbeeld Alles.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe verwijder je je aankoopgeschiedenis?

U kunt apps op een iPad of iPod touch verbergen door op de accountknop boven aan het scherm te tikken. Als u 'delen met familie' gebruikt, tikt u op 'Mijn aankopen'. Zoek de app die u wilt en tik op 'Verbergen'.

Hoe kan je snel je mailbox leegmaken?

U kunt snel meerdere e-mails uit een map verwijderen en ongelezen of belangrijke e-mails bewaren voor later. Als u opeenvolgende e-mailberichten wilt selecteren en verwijderen, klikt u in de berichtenlijst op de eerste e-mail, houdt u Shift ingedrukt, klikt u op de laatste e-mail en drukt u vervolgens op Delete. Dienovereenkomstig, hoe oude emails verwijderen? E-mailprogramma

  1. Selecteer de berichten die je wilt verwijderen. Met de Ctrl toets ingedrukt kan je meerdere berichten selecteren en met de Shift toets ingedrukt alle tussenliggende berichten.
  2. Verwijder de geselecteerde berichten door op verwijderen of op de prullenbak te klikken.
  3. Leeg ook de prullenbak.

Dienovereenkomstig, hoe alle ongelezen mails verwijderen gmail?

Om alle ongelezen mails in Gmail te verwijderen, moet u de volgende stappen nemen:
1. Log in op uw Gmail-account.
2. Klik op de optie "Meer" in de linker zijbalk.
3. Selecteer de optie "Alle" in het uitklapmenu.
4. Klik op de optie "Alles selecteren" bovenaan de pagina.
5. 5. Klik op de optie "Verwijderen". Wat heb ik als laatst opgezocht? Aangenomen dat u vraagt naar het laatste wat u opzocht op een specifiek apparaat:
1. Controleer de zoekgeschiedenis van uw apparaat. Dit geeft u een overzicht van alles wat u op het apparaat hebt opgezocht, inclusief de tijd en datum van de zoekopdracht.
2. Als u uw zoekgeschiedenis niet kunt vinden, probeer dan de webbrowsergeschiedenis van uw apparaat te doorzoeken. Dit geeft je een overzicht van alle websites die je hebt bezocht, inclusief de tijd en datum van elk bezoek.
3. Als u nog steeds niet kunt vinden wat u zoekt, probeer dan uw stappen te herleiden. Bedenk waar u was en wat u deed toen u de informatie opzocht. Dit kan u helpen herinneren wat u zocht.

Gerelateerde artikelen

Hoe verwijder ik een gebruikersnaam?

Als u een gebruikersnaam ziet terwijl u inlogt of een formulier invult, kunt u er op deze manier voor zorgen dat deze niet wordt opgeslagen. Dit is hoe je het kunt doen: open chrome.

Je kunt ook vragen waar vind ik geschiedenis?

Ga dan eens kijken op Google.com/history, log in op je google-account en vervolgens kan je heel je zoekgeschiedenis terug bekijken in een mooi chronologisch overzicht. Trouwens, hoe geschiedenis terughalen safari? Klik of tik tijdens je de sessie op de vorige-knop en houdt deze ingedrukt. Na enige momenten verschijnt er een overzicht met de recente geschiedenis. De geschiedenis gaat terug tot wanneer je het venster of tabblad hebt geopend, alles wat je daarna bezocht hebt vind je terug in dit overzicht.

Dit in overweging nemend, hoe lang mag google je gegevens bewaren?

Gegevens van bij Google ingelogde gebruikers verlopen standaard na 26 maanden. Als de Analytics-instelling Bewaring van gegevens is ingesteld op een periode die korter is dan 26 maanden, worden de gegevens van op Google ingelogde gebruikers bewaard voor die kortere termijn. Je kunt ook vragen wat gebeurt er als je browser gegevens wist? Wanneer je browserdata wist, gebeurt er hetzelfde als wanneer je je cache leegt. Alle tijdelijke bestanden die door je browser zijn opgeslagen, worden verwijderd. Dit kan ervoor zorgen dat sommige websites sneller laden, omdat er minder gegevens hoeven te worden opgehaald. Het kan echter ook leiden tot problemen, omdat sommige websites mogelijk niet goed werken zonder de tijdelijke bestanden.

Hoe wis ik mijn geschiedenis op mijn iphone?

Om uw geschiedenis op uw iPhone te verwijderen, volgt u deze stappen:
1. Open de app "Instellingen".
2. Scroll omlaag en tik op "Safari".
3. Scroll omlaag en tik op "Geschiedenis".
4. Tik op "Verwijder geschiedenis en websitegegevens".
5. Tik op "Verwijderen" om de actie te bevestigen.

Door Geehan

Vergelijkbare artikelen

Hoe verwijder je een route uit Google Maps? :: Hoe maak je een normaalverdeling in SPSS?
Handige links