Huis > H > Hoe Verwijder Je Een Route Uit Google Maps?

Hoe verwijder je een route uit Google Maps?

Plaatsen uit je Google Maps-geschiedenis verwijderen

  1. Open de Google Maps-app. op je Android-telefoon of -tablet en log in.
  2. Tik op je profielfoto of initiaal Instellingen Maps-geschiedenis.
  3. Tik naast de items die je wilt verwijderen op Verwijderen. Verwijderen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een GPX route op mijn Garmin?

Kies de GPX-map uit de lijst van apparaten die als massaopslagschijf worden weergegeven.

Hoe geschiedenis wissen op smartphone?

Hoe wis je de zoekgeschiedenis op je Android telefoon?

  1. Stap 1: Open 'Chrome' op je telefoon.
  2. Stap 2: Druk op het icoontje met de drie puntjes.
  3. Stap 3: Druk op 'Geschiedenis'.
  4. Stap 4: Druk op 'Browsegegevens wissen...'
  5. Stap 5: Kies een periode.
  6. Stap 6: Kies welke gegevens je allemaal wilt verwijderen.
Hoe geschiedenis wissen Windows 10? Selecteer Instellingen en meer > Instellingen > Privacy, zoeken en services . Selecteer onder Browsegegevens wissen de optie Kiezen wat u wilt wissen.

Wat heb ik als laatst opgezocht?

Het laatste wat ik opzocht was hoe ik een verstopte vuilnisbak kon repareren. Ik vond een paar YouTube video's en volgde de instructies. Het was vrij eenvoudig en duurde maar een paar minuten. Dit in overweging nemend, waar vind ik geschiedenis? Er zijn een paar verschillende manieren om geschiedenis te vinden. Eén manier is om naar je plaatselijke bibliotheek te gaan en de boeken te bekijken die ze op de planken hebben staan. Een andere manier is om online naar geschiedenis te zoeken. Je kunt ook geschiedenis vinden door te praten met mensen die verstand hebben van het onderwerp.

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Hoe geschiedenis terughalen Safari?

Start het en kies "iPhone Data Recovery" op de hoofdinterface. U vindt dus op de standaardpagina "Herstellen van iOS-apparaat". Sluit uw iPhone of iPad aan op de computer. Omdat u de verwijderde Safari-geschiedenis op de iPhone wilt herstellen zonder een back-up, hoeft u niet naar andere pagina's over te schakelen. En nog een vraag, hoe lang mag google je gegevens bewaren? Gegevens van bij Google ingelogde gebruikers verlopen standaard na 26 maanden. Als de Analytics-instelling Bewaring van gegevens is ingesteld op een periode die korter is dan 26 maanden, worden de gegevens van op Google ingelogde gebruikers bewaard voor die kortere termijn.

Wat gebeurt er als je browser gegevens wist?

Browsegeschiedenis: Als je je browsegeschiedenis wist, worden de volgende items verwijderd: Webadressen die je hebt bezocht, worden verwijderd van de pagina Geschiedenis. Snelkoppelingen naar die pagina's worden verwijderd van de pagina 'Nieuw tabblad'. Wat dit betreft, kan geen zoekmachines verwijderen? Als dit het geval is, kunnen zoekmachines niet worden verwijderd?

Dit in overweging nemend, hoe kan je een snelle link verwijderen?

Om een ​​snelle koppeling te verwijderen, moet u eerst de kettingschakel openen en vervolgens de koppeling uit de schakel halen.

Door Benilda

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg ik mijn gegevens van Google af? :: Hoe verwijder ik de browsergeschiedenis?
Handige links