Huis > W > Wat Betekent Deze Smiley 🙃?

Wat betekent deze smiley 🙃?

🙃 is een teken uit de Unicode-karakterset dat een omgekeerde smiley voorstelt. De officiële Nederlandse omschrijving is "omgekeerd gezicht". Deze emoji is in 2015 geïntroduceerd met de Unicode 8.0-standaard.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Dit in overweging nemend, welke tekens voor emoticons?

:-|Akelig
,-)Knipoog
'-)Knipoog
>-)Knipoog (duivels)
>->Knipoog (duivels)
Men kan zich ook afvragen: hoe typ je een eenvoudige smiley? Glimlach en de wereld glimlacht met je mee
  1. Typ tijdens het invoeren van tekst Windows logotoets + . (periode). Het Emoji-toetsenbord wordt weergegeven.
  2. Selecteer een emoji met de muis of blijf typen om in de beschikbare emoji's te zoeken naar één die je leuk vindt.

Wat dit betreft, wat betekent dit 😶?

Dit is een emoji, en specifiek de "lachend gezicht met open mond en koud zweet" emoji. Deze emoji wordt vaak gebruikt om angst, nervositeit of een gevoel van overweldiging aan te geven. In deze context is het waarschijnlijk dat de persoon zich nerveus of overweldigd voelt door de situatie. Hoe krijg je meer emoticons? Er is niet één definitief antwoord op deze vraag. Sommige berichtenplatforms en apps bieden meer emoticons dan andere. Bij sommige kunnen gebruikers hun eigen aangepaste emoticons maken. En sommige bieden speciale pakketten met emoticons die kunnen worden gekocht.

Gerelateerde artikelen

Wat betekent STL?

Standard Triangle Language is een van de backronyms van STL, dat staat voor stereolithografie. De oppervlaktegeometrie van een vorm wordt beschreven in een STL-bestand.

Dienovereenkomstig, wat betekent 😵?

De betekenis van emoji-symbool 😵‍💫 is gezicht met spiraalvormige ogen, het is gerelateerd aan duizelig, gehypnotiseerd, probleem, spiraalvormig, wow, het kan worden gevonden in emoji-categorie: "😂 Smileys en emotie" - "🤧 face-onwel". Wat betekent deze smiley 😬? 😬Betekenis en Beschrijving

Met ronde ogen, wijd open mond naar beneden gericht terwijl al zijn tanden bloot kwamen te liggen. Het kan vervelende, nerveuze, verrassende emoties uitdrukken. Sommige mensen gebruiken het om een nep-lach te tonen, in een poging om verlegenheid te verbergen.

Dienovereenkomstig, wat betekent deze smiley 😘?

De betekenis van emoji-symbool 😘 is gezicht dat kus toeblaast, het is gerelateerd aan gezicht, kus, het kan worden gevonden in emoji-categorie: "😂 Smileys en emotie" - "😍 gezicht onverminderde". Hoe typ je een zonnetje? In order to type a sunshine, you need to use the correct keyboard characters. The character for the sun is Shift+/, and the character for a smile is ;).

Trouwens, hoe krijg je smileys in outlook?

De smileys in Outlook kun je krijgen door de volgende stappen te volgen:
1. Klik op de tab "Insert" in het menu bovenaan het scherm.
2. Klik in het drop-down menu dat verschijnt op de optie "Symbool".
3. In het nieuwe venster dat verschijnt, selecteer je onder "Font" de optie "Wingdings".
4. Scroll naar beneden in het lijstje met symbolen en selecteer het gewenste symbool.
5. Klik op "Insert" om het symbool in het bericht te plaatsen.

Door Ysabel Zurmiller

Vergelijkbare artikelen

Wat betekent 🤗? :: Hoe kan je iemand blokkeren?
Handige links