Huis > H > Hoe Kan Ik Iets Vertalen?

Hoe kan ik iets vertalen?

Webpagina's vertalen in Chrome

Open Chrome op je computer. Ga naar een webpagina die is geschreven in een andere taal. Klik bovenaan op Vertalen. Chrome vertaalt de webpagina nu eenmalig.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe duur is het om iets te laten 3D printen?

Hoeveel kost 3D-printen in Nederland? De prijs voor een cm3 is 0,10. Wij durven te zeggen dat wij de laagste prijs in Nederland hebben.

Wat dit betreft, wat betekent body count google translate?

The number of persons or bodies counted, especially of those killed in a disaster. Hoe kan ik automatisch vertalen? Het vertalen van een website binnen Google Chrome is vrij eenvoudig. Wanneer je op een website komt die je graag wilt vertalen, klik je gewoon op Translate this page in de adresbalk, waarna je een pop-up te zien krijgt. Daar selecteer je de gewenste taal: De pop-up voor vertalingen in Google Chrome.

Waarom vertaalt Google niet meer?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom Google Translate niet werkt:
1. De Google Translate service kan down zijn. Dit is onwaarschijnlijk, maar het is mogelijk dat de service technische problemen heeft.
2. De taal waarnaar of waaruit u probeert te vertalen wordt mogelijk niet ondersteund door Google Translate. Google Translate ondersteunt een beperkt aantal talen, dus het is mogelijk dat de taal die u probeert te vertalen niet wordt ondersteund.
3. De tekst die u probeert te vertalen kan te lang zijn. Google Translate heeft een limiet op de hoeveelheid tekst die in één keer vertaald kan worden, dus als u een grote hoeveelheid tekst probeert te vertalen, is het mogelijk dat het niet alles kan verwerken.
4. De tekst die u probeert te vertalen kan te complex zijn. Google Translate doet zijn best om eenvoudige, rechttoe rechtaan tekst te vertalen, maar het kan moeite hebben om tekst te vertalen die erg complex is of veel technisch jargon gebruikt.
5. U gebruikt misschien een verouderde versie van de Google Translate app. Als u een oudere versie van de app gebruikt, is het mogelijk dat deze niet over de meest actuele taalvertalingen beschikt. Probeer de app te updaten om te zien of dat het probleem verhelpt. Is DeepL gratis? Ja, DeepL is gratis.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik iets in favorieten in Windows 10?

Om een website aan de favorieten toe te voegen, opent u de website, klikt u op de knop met de ster rechtsboven om de site aan uw favorieten toe te voegen, en vervolgens selecteert u de werkbalk Favorieten onder de optie Maken in.

Hoe werkt DeepL?

DeepL Pro geeft u onbeperkt tekstvertaling op zowel het web als in de apps. De gratis vertaler heeft beperkingen op het aantal tekens en het volume van de vertalingen. Sleep uw documenten naar het vertaalvenster en vertaal ze zonder dat de oorspronkelijke opmaak daarbij verloren gaat. Wat is de beste gesproken vertaal app? Google Translate kan niet ontbreken in dit lijstje. Het is veruit de bekendste en meest gebruikte vertaal app. Groot pluspunt is het ruime aanbod aan talen. Binnen Google Translate kun je namelijk kiezen uit 103 verschillende talen.

Hoe werkt vertaal App Iphone?

De Vertaal-app heeft een simpele layout. Na het opstarten van de app zie je bovenin de twee talen die je gebruikt voor de vertaling. Tik je erop, dan kun je een andere taal selecteren. Na het intikken van een tekst, tik je op de go-knop (rechtsonder) en direct krijg je de vertaling te zien op het scherm. En nog een vraag, wat kost itranslate? Itranslate kost 10 euro per maand.

Is Itranslate gratis?

Itranslate is een gratis vertaalapp voor iOS en Android die meer dan 100 talen ondersteunt. Het maakt gebruik van geavanceerde neural machine vertaaltechnologie en biedt een eenvoudige en snelle manier om teksten of documenten te vertalen.

Door Faden

Vergelijkbare artikelen

Hoe kun je in een PDF-bestand typen? :: Waarom doet Google Pay het niet?
Handige links