Huis > W > Waarom Doet Google Pay Het Niet?

Waarom doet Google Pay het niet?

De betaalautomaat registreert een Google Pay-transactie niet

het Android-toestel NFC ondersteunt en Lollipop 5.0 of hoger heeft, Google Pay is ingeschakeld in de Android-instellingen van het apparaat, Er een betaalmethode is toegevoegd aan Google Pay. Het Android-toestel is ingeschakeld en ontgrendeld.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Kan Google Pay met iDEAL?

Met Google Pay koppelen gebruikers gemakkelijk hun eigen betaalpas aan een Android-smartphone. Vervolgens kunnen ze, net zoals met iDEAL, contactloos betalen in winkels en webshops. Waarom kan ik niet met mijn telefoon betalen? Software dat betalingsverkeer regelt moet namelijk worden gecertificeerd en dat kan even duren. Hierdoor kan het gebeuren dat een betalingsapp achter loopt op het Android-besturingssysteem. Het gevolg van dit achterlopen is dat de applicatie niet meer goed kan communiceren met het besturingssysteem en de NFC Chip.

Daarvan, hoe werkt contactloos betalen op android?

Contactloze betalingen op Android werken op vrijwel dezelfde manier als op andere platforms zoals Apple Pay. Wanneer u klaar bent om te betalen, houdt u gewoon uw telefoon tegen de contactloze betaalterminal en de twee apparaten communiceren draadloos. Uw telefoon zal u dan vragen om uw pincode in te voeren of een andere vorm van authenticatie. Zodra dat is gebeurd, wordt de betaling verwerkt en kunt u aan de slag. Hoe betaal ik met mijn Samsung telefoon? Om met uw Samsung-telefoon te betalen, moet u eerst de Samsung Pay-app downloaden en installeren. Zodra de app is geïnstalleerd, moet u een account aanmaken en uw krediet- of debetkaartgegevens toevoegen. Zodra uw kaartgegevens zijn toegevoegd, kunt u Samsung Pay gebruiken om te betalen bij elke winkel die NFC-betalingen accepteert.

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Hoe kan je zonder pinpas betalen?

Bij contactloos betalen moet u de betaalpas, mobiele telefoon of wearable kortstondig dichtbij de betaalautomaat houden om te betalen. Bij bedragen tot en met € 50,- is meestal geen pincode nodig. Hoe kun je met je telefoon betalen ING? Mobiel Betalen Activeren

  1. Ga naar "Mobiel Betalen" via de instellingen in de ING app.
  2. Maak een "mobiele pas" en lees en accepteer de voorwaarden.
  3. Bekijk hoe Mobiel Betalen werkt.
  4. Kies je "pincode"
  5. Geef aan of je gebruik wilt maken van gezicht- of vingerafdrukherkenning. Je bent klaar!

Heeft Samsung ook een Wallet?

Met de komst van de Samsung Wallet zijn de liefhebbers van aanbiedingen niet meer afhankelijk van Apple's Passbook op een iPhone maar wordt het ook toegankelijk voor Android-gebruikers. Wat is een goede Wallet app for Android? Een goede portemonnee-app voor Android is een app die u toestaat om uw cryptovaluta op te slaan op uw apparaat en die u toegang geeft tot uw geld wanneer u dat nodig hebt. De app moet een gebruiksvriendelijke interface hebben en een hoge mate van beveiliging bieden om ervoor te zorgen dat uw geld veilig is.

Vervolgens, hoe werkt wallet android?

De volgende stap is het installeren van een Bitcoin-portemonnee op je Android-telefoon. Er zijn verschillende soorten portemonnees die je kunt gebruiken. Sommige zijn veiliger dan andere. Veel gebruikers kiezen ervoor om een ​​veilige hardwareportemonnee zoals Ledger of Trezor te gebruiken. Dit zijn een soort USB-sticks die speciaal ontworpen zijn om je Bitcoins veilig op te slaan. Als je geen hardwareportemonnee wilt gebruiken, kun je ook een mobiele portemonnee gebruiken. Deze zijn minder veilig, maar ze zijn makkelijker te gebruiken.
De eerste stap is het aanmaken van een account bij een Bitcoin-uitwisseling. Er zijn verschillende uitwisselingen die je kunt gebruiken, maar Coinbase is een van de populairste. Als je geen Coinbase-account hebt, kun je deze aanmaken door naar de website te gaan en je gegevens in te vullen.
Uiteindelijk moet je Bitcoins kopen. Je kunt dit doen door je bankrekening te koppelen aan je Coinbase-account en dan Bitcoins te kopen met je creditcard of bankrekening. Er zijn ook andere manieren om Bitcoins te kopen, maar dit is de makkelijkste manier.

Door Thomasina

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik iets vertalen? :: Hoe contactloos betalen met Google Pay?
Handige links