Huis > H > Hoe Zoom Te Gebruiken?

Hoe Zoom te gebruiken?

Zoom is een videoconferentie software waarmee je online vergaderingen kunt houden in de cloud. Face-to-face vergaderen via een internetverbinding met collega's, leverancier, klanten of partners. Communiceren zoals in real-life met alle gezichtsuitdrukkingen, etiketten en het presenteren van documenten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je een iMac als tweede scherm gebruiken?

Meerdere iMacs kunnen worden gebruikt als beeldscherm. Daartoe moet elke iMac rechtstreeks worden aangesloten op een Thunderbolt-poort op de andere Mac. Command-F2 kan worden ingedrukt op het toetsenbord van de iMac. Het bureaublad van de andere Mac wordt dan getoond.

Hoe gebruik ik Zoom op mijn laptop?

Klik op Zoom Meetings openen (in Chrome) of Openen (in Edge) om het zojuist gedownloade programma te openen. Klik op Join with video (meedoen met beeld). Er verschijnt een wit venster in beeld. Klik op Join with computer audio (meedoen met geluid vanaf de pc). Is het gebruik van Zoom gratis? Met het Amerikaanse Zoom kun je gratis videobellen met maximaal 100 mensen tegelijk. In de gratis versie kun je maximaal 40 minuten videobellen met een groep.

Bovendien, hoe doe je een videoconferentie?

Er zijn een paar manieren om een videoconferentie op te zetten. De meest gebruikelijke manier is het gebruik van een computer met een webcam en videoconferentiesoftware, zoals Skype, Zoom of Google Hangouts. U kunt ook een speciaal videoconferentiesysteem gebruiken, waarvoor meestal speciale hardware en een vergaderruimte nodig zijn. Vervolgens, hoe kun je deelnemen aan een zoom meeting? Aangenomen dat u tips wilt voor deelname aan een Zoom-vergadering:
-Als u de gastheer bent: start de Zoom-vergadering vanuit de Zoom-app en nodig anderen uit door hen een link naar de vergadering te sturen. Wanneer anderen aan de vergadering deelnemen, verschijnen ze in het venster " Deelnemers".
-Als u niet de gastheer bent: u moet zich bij de vergadering aansluiten via de link die de gastheer u heeft gestuurd. Zodra u bent toegetreden, verschijnt u in het venster "Deelnemers".
Om deel te nemen aan de vergadering kunt u gebruik maken van de verschillende functies in de Zoom app zoals mute/unmute, video aan/uit zetten, de chatfunctie gebruiken, uw scherm delen, enz.

Gerelateerde artikelen

Kun je twee simkaarten tegelijk gebruiken?

Een paar simkaarten. De naam zegt het al. Je hebt twee simkaarten die hetzelfde nummer en telefoonnummer hebben. Deze twee kaarten kun je in twee verschillende telefoons of tablets plaatsen.

Wat zijn de kosten van Zoom?

Een Zoom Pro abonnement kost €14 per maand. Bij een jaarabonnement ontvang je 2 maanden korting. Daarvan, waarom werkt zoom niet op laptop? 2: Op een windows laptop: - Ga naar instellingen - Ga naar privacy - Kijk in de lijst bij app-machtigingen bij uw camera/microfoon. o Apps toegang verlenen tot uw microfoon/camera moet aangevinkt staan o In het lijstje met apps moet ZOOM ook aangevinkt staan. Is dit niet het geval vink deze dan aan.

Hoe kan ik testen of Zoom werkt?

In de geluidsinstellingen kan je het geluid testen om te weten of het werkt. Klik op de knop “Test speaker”: Wanneer je hierop klikt, zou je een pianogeluid moeten horen. Je kan er nog een keer op klikken om het geluid te stoppen. Kan je zoomen zonder camera? Nee, je kunt niet zonder camera inzoomen. Een camera is nodig om een beeld vast te leggen en in te zoomen. Als je een beeld wilt vergroten, moet je een camera gebruiken om het beeld opnieuw in te stellen en vervolgens in te zoomen.

Wat zijn de nadelen van Zoom?

Zoom heeft een aantal nadelen. Allereerst is het een Amerikaans bedrijf, waardoor het onderwerp van NSA-spionage altijd aan de orde kan zijn. Verder is de software niet altijd even stabiel, waardoor er regelmatig problemen optreden met de verbinding of met het geluid. Tot slot is het niet mogelijk om anoniem te chatten, waardoor het voor sommige mensen minder geschikt is.

Door Crespi Anchondo

Vergelijkbare artikelen

Hoe groot is een 9 inch tablet? :: Hoe betalen met je smartphone?
Handige links