Huis > H > Hoe Betalen Met Je Smartphone?

Hoe betalen met je smartphone?

Naast contactloos betalen met een betaalkaart, kan je ook contactloos betalen met je smartphone. Hoe doe je dat? De NFC-functie op je smartphone activeren om veilig te kunnen betalen. Een betaalapp zoals Google Pay, Apple Pay, Payconiq by bancontact downloaden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe GPX bestand openen op smartphone?

U kunt de GPX op de telefoon openen met de browser. Klik op 'openen met' na het drukken op de 3 puntjes rechtsboven. U kunt de GPX openen met de eerder gedownloade wandel app.

Dienovereenkomstig, wie accepteert google pay?

Google Pay werkt alleen op Android-telefoons met NFC en Android 7 of hoger. Ik heb mijn betaalpas toegevoegd aan Google Pay, maar ik herken het kaartnummer niet. In Google Pay ziet u de laatste 4 cijfers van het kaartnummer van uw betaalpas. En nog een vraag, hoe werkt betalen met android telefoon? Wil je je vingerafdruk of gezichtsherkenning gebruiken?

  1. Zet het scherm van je mobiel aan en controleer het bedrag.
  2. Houd je mobiel naast de betaalautomaat en wacht op de pieptoon.
  3. Gebruik je vingerafdruk of gezichtsherkenning op je mobiel.
  4. Houd je mobiel opnieuw naast de betaalautomaat.
  5. De betaling is nu gelukt.

Vervolgens, hoe contactloos betalen met samsung?

Contactloze betalingen met Samsung Pay zijn eenvoudig en handig. Om te betalen houdt u uw Samsung-toestel dicht bij de contactloze terminal. U voelt een lichte trilling en ziet een bevestiging op uw toestel wanneer de betaling geslaagd is. Dus, hoe kan je contactloos betalen? Om contactloos te kunnen betalen, moet u een krediet- of debetkaart hebben met NFC (near field communication). Wanneer u gaat betalen, houdt u gewoon uw kaart tegen de contactloze lezer en wacht u tot deze een pieptoon geeft of knippert, wat aangeeft dat de betaling is gelukt. Bij sommige winkels kunt u ook uw smartphone gebruiken om contactloos te betalen als deze is uitgerust met NFC.

Gerelateerde artikelen

Hoe betalen met iDEAL App Store?

Ga naar je profielpagina in de App Store en tik rechtsboven op je foto om met iDeal te betalen.

Kan Google Pay met ING?

Daarvoor moet een telefoon met Android 5 of nieuwere versie werken en de NFC-technologie ondersteunen. Mensen kunnen hun betaalgegevens aan Google Pay toevoegen en een koppeling maken met een betaalpas. Kan Google Pay met Rabobank? Mobiel betalen op je Android telefoon of smartwatch kan nu eenvoudig met Google Pay en parkeren is beschikbaar in de Rabo App. Veel andere functies van de Rabo Wallet, zoals betaalverzoek, zijn al langere tijd beschikbaar in de Rabo App.

Bovendien, kan google pay op iphone?

U kunt Google Pay gebruiken om geld naar vrienden en familieleden te sturen met uw iPhone of iPad. U kunt ook digitale klantenkaarten, cadeaukaarten, aanbiedingen, tickets voor evenementen, tickets voor het openbaar vervoer (met een streepjescode) en instapkaarten opslaan. Hoe werkt contactloos betalen met Apple Pay? Apple Pay werkt door middel van Near Field Communication (NFC). Dit betekent dat er een kleine chip in het toestel zit die communiceert met een NFC-chip in de betaalterminal. Deze twee chips communiceren met elkaar door middel van trillingen die niet door het oog worden gezien of door het oor worden gehoord. Wanneer de twee NFC-chips elkaar vinden, worden de gegevens uitgewisseld en wordt de transactie bevestigd.

Waarom kan ik niet betalen met Apple Pay?

Apple Pay kan niet worden gebruikt om te betalen bij een aantal webwinkels en apps. Dit komt omdat Apple Pay alleen beschikbaar is op bepaalde apparaten en niet op alle apparaten die gebruikt kunnen worden om online te shoppen. Webwinkels en apps moeten Apple Pay ondersteunen om ervoor te zorgen dat je ermee kunt betalen. Als een webwinkel of app Apple Pay niet ondersteunt, kan je dus niet met Apple Pay betalen.

Door Nodab

Vergelijkbare artikelen

Hoe Zoom te gebruiken? :: Hoe betaal ik met G pay?
Handige links