Huis > H > Hoe Kun Je Swipe Up Doen Op Instagram?

Hoe kun je swipe up doen op Instagram?

Het woord zegt het eigenlijk al. De swipe-up link is een link die je kunt toevoegen aan je story op Instagram. Wanneer een kijker je story omhoog swipet, verschijnt de link die je hebt toegevoegd aan je story automatisch. Het toevoegen van een link aan je story was best een dingetje voor Instagram.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Wat dit betreft, waarom kan ik geen swipe up op instagram?

Wanneer verdween de swipe-up? Sinds eind juni is Instagram al aan het testen met de link-sticker. Volgens The Verge verdween de swipe-up op 30 augustus 2021. En inmiddels is de link-sticker dus voor alle accounts beschikbaar. Waarom geen swipe up meer? Instagram wilt meer creatieve controle bieden

Met de invoering van de nieuwe sticker en het verdwijnen van de swipe-up mogelijkheid tracht Instagram de "gebruikerservaring te stroomlijnen" en "meer creatieve controle bieden" aan de gebruikers.

En nog een vraag, hoe kan je een link delen op instagram?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want de beste manier om een link te delen op Instagram hangt af van de context waarin je hem deelt. Enkele tips voor het delen van een link op Instagram zijn echter het gebruik van de link in je bio, het delen in een post of story, of het gebruik van een app of dienst van derden. Hoeveel volgers voor swipe up? Er is geen definitief antwoord op deze vraag, want het aantal volgers dat nodig is om een swipe up-functie in te schakelen op Instagram Stories varieert afhankelijk van een aantal factoren. In het algemeen moet een gebruiker echter ten minste 10.000 volgers op zijn Instagram-account hebben om de opveegfunctie op zijn Stories in te schakelen.

Gerelateerde artikelen

Wat kan je doen met een PlayStation Plus kaart?

Je kunt online spelen met vrienden en onbekenden, en korting krijgen in de winkel. U kunt de online opslagruimte en de mogelijkheid om extra spellen te downloaden elke maand gratis houden, zolang u het plus abonnement houdt.

Hoe moet je een link in je bio van Instagram zetten?

Zet zo zelf een link in de bio:

  1. Open Instagram.
  2. Tik op de foto van uw profiel.
  3. Tik op Profiel bewerken.
  4. Tik op Website en typ de link waarnaar u wilt verwijzen.
  5. Tik eventueel op Bio of Biografie en voer een bijbehorende tekst in.
  6. Kies voor Klaar (iOS) of het pictogram van een vinkje (Android).
Hoe maak ik een link klikbaar? Type de woorden waar je de link in wil zetten, dus waarvan je wil dat ze klikbaar zijn. Selecteer deze woorden met je muis. Nu deze tekst geselecteerd is kan je op het link-symbool klikken en een link instellen. Dit scherm komt tevoorschijn.

Dienovereenkomstig, hoe deel je een link?

Een link vanaf je pagina delen:

  1. Tik rechtsboven in Facebook op .
  2. Tik op Pagina's.
  3. Ga naar je pagina en tik op Publiceren.
  4. Voeg de link toe die je wilt delen.
  5. Tik op Plaatsen.
Dus, kan je een instagram account delen? Een Instagram-account kan op een paar verschillende manieren door meerdere mensen worden gedeeld. Eén manier is om simpelweg mensen toe te voegen als co-admins op het account. Dit geeft hen de mogelijkheid om berichten te plaatsen, de accountinstellingen te bewerken en inzichten te bekijken. Een andere manier om een account te delen is om mensen toegang te geven tot het account via de zakelijke tools van Instagram. Hierdoor hebben mensen toegang tot het account zoals een werknemer dat zou doen, maar kunnen ze geen wijzigingen aanbrengen in de accountinstellingen.

Hoe maak je een swipe up op Snapchat?

Er zijn een paar manieren om een veeg omhoog te maken op Snapchat. Eén manier is om je vinger te gebruiken en omhoog te vegen vanaf de onderkant van het scherm. Een andere manier is om twee vingers te gebruiken en omhoog te vegen vanaf de onderkant van het scherm.

Door Nelsen Celso

Vergelijkbare artikelen

Hoe deel je een bericht in je story? :: Hoe voicemail instellen Orange?
Handige links