Huis > H > Hoe Deel Je Een Bericht In Je Story?

Hoe deel je een bericht in je story?

Zo deel je een instagram post in je story

  1. Ga naar je eigen profiel door op je profielfoto rechts onderin te klikken.
  2. Klik op de post die je door wilt plaatsen in je story.
  3. Klik op het vliegtuigje rechts naast het 'like' en 'comment' icoontje.
  4. Klik op 'voeg foto toe aan verhaal' (EN: 'Add post to your story)

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe deel je HBO Max?

Bij beide abonnementsvormen kunt u meerdere profielen aanmaken. Er kunnen vijf persoonlijke profielen per account worden aangemaakt. Er zijn twee soorten profielen. Het delen van accounts wordt aangemoedigd door HBO Max.

Hoe Story van iemand anders delen op Instagram?

Volg deze stappen om het verhaal te delen:

  1. Tik onder de foto of video in het overzicht op.
  2. Klik op Bericht toevoegen aan je verhaal.
  3. Tik op Verzenden naar.
  4. Klik op Delen naast Je verhaal en vervolgens op Klaar.
Bovendien, hoe kom ik bij link in bio? Hoe kom je bij die link? Ga naar de naam van het Instagram profiel boven de post en klik erop. Dan kom je op iemands profiel waar je dus ook de link kunt vinden in het profiel. Maar wat het handigste is als je zelf 'link in bio' wilt noemen is om een @+username toe te voegen aan je post-tekst.

Hoe open je een link in bio?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat het proces voor het openen van een link in bio varieert afhankelijk van het platform dat u gebruikt (bijv. Instagram, Twitter, YouTube, enz.). Over het algemeen kun je echter een link in bio openen door op de link zelf te tikken of erop te klikken. Op sommige platforms moet u eerst op de profielfoto of avatar tikken of klikken om de link te zien. Dus, waarom werkt link in bio niet? Er zijn een paar redenen waarom "link in bio" niet werkt zoals bedoeld. Ten eerste staan sommige platforms hyperlinking in bios niet toe. Ten tweede, zelfs als een platform hyperlinking toestaat, kan de link niet klikbaar zijn als hij niet correct is opgemaakt. Ten slotte kan de link in de bio verouderd zijn als de gebruiker hem niet recent heeft bijgewerkt.

Gerelateerde artikelen

Hoe deel ik mijn computerscherm?

Nadat u hebt geselecteerd wat u wilt weergeven, wordt dat wat u deelt omgeven door een rode rand. U kunt het delen van uw scherm stoppen door Delen stoppen te selecteren.

Kan hyperlink niet openen in Word?

Stel dat zo in:

  1. Open Word.
  2. Klik op Bestand > Opties.
  3. Klik in het menu aan de linkerkant op Geavanceerd.
  4. Klik op Ctrl+klikken gebruiken om de hyperlink te volgen.
  5. Het vinkje ervoor verdwijnt. Klik op OK.
Bovendien, hoe kan je een link blauw maken? Een URL kopiëren doe je als volgt:

Helemaal bovenaan het scherm van het artikel waar je naartoe wilt linken staat de URL, klik erop met je linkermuisknop, de URL wordt dan blauw.

Hoe verwijder je hyperlinks in word?

Als u Word, Outlook of Excel 2010 of hoger gebruikt, kunt u alle hyperlinks in een bestand verwijderen met een sneltoets. In Word en Outlook: Druk op Ctrl+A om alle tekst te selecteren. Druk op Ctrl+Shift+F9. Daarvan, hoe kan je een link kopiëren? De eenvoudigste manier om een link te kopiëren is door met de rechtermuisknop op de link te klikken en "Link kopiëren" te selecteren.

Je kunt ook vragen hoe moet je een link kopieren en plakken?

Om een link te kopiëren en te plakken, markeert u de link met uw cursor, klikt u er met de rechtermuisknop op en selecteert u "Kopiëren". Ga dan naar de gewenste locatie, klik nogmaals met de rechtermuisknop en selecteer "Plakken".

Door Andrel Giannavola

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik zien of iemand mijn nummer geblokkeerd heeft? :: Hoe kun je swipe up doen op Instagram?
Handige links