Huis > H > Hoe Laat Aftrap Super Bowl?

Hoe laat aftrap Super Bowl?

Het Nederlandse verslag van de Super Bowl is te zien bij sportzender ESPN, met vanaf 23.00 uur de voorbeschouwing. Op het internationale kanaal ESPN4 is het Amerikaanse verslag te volgen. Bekijk ook op welk kanaal ESPN (vaak gratis) te zien is. Wie geen ESPN heeft, kan terecht op de Engelse publieke zender BBC One.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe laat je Excel naar boven afronden?

De functie is beëindigd. Naar. Het getal wordt altijd naar boven afgerond. Als de breuk achter de komma groter is dan of gelijk is aan 0,25, wordt het getal naar boven afgerond.

Men kan zich ook afvragen: waar super bowl kijken 2022?

Super bowl 2022 kan je doen via ESPN, de opvolger van Fox Sports. Dit is een betaalde zender die allerlei soorten sporten uitzendt. Waaronder dus ook de uitzending super bowl. Het is mogelijk om de wedstrijd te kijken met Nederlands commentaar of met Engels commentaar. Dienovereenkomstig, wie speelt super bowl 2022?

EditieJaarHalftime show
LIII2019Maroon5, Travis Scott, Big Boi
LIV2020Jennifer Lopez, Shakira
LV2021The Weeknd
LVI2022Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, 50 Cent, Mary J. Blige, Kendrick Lamar

Vervolgens, waar wordt de super bowl uitgezonden in nederland?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag aangezien de uitzending van de Super Bowl in Nederland over het algemeen varieert naargelang het jaar en de specifieke zender. Enkele van de populairste zenders die de Super Bowl eerder in Nederland hebben uitgezonden zijn echter de NOS (Nederland), RTL (Duitsland) en ESPN (Verenigde Staten). Hoe lang duurt de Super Bowl wedstrijd? De gemiddelde Super Bowl wedstrijd duurt ongeveer vier uur.

Gerelateerde artikelen

Hoe laat je je AirPods harder klinken?

Ga naar 'Instellingen' en gebruik de aangepaste geluidsconfiguratie.

Bovendien, waar wordt de super bowl gespeeld?

Er wordt gespeeld in het LA Stadium in Los Angeles (Californië). De 'Super Bowl' vindt sinds 2022 plaats op de tweede zondag van februari. De 'Super Bowl' is een van de belangrijkste sportevenementen in de Verenigde Staten en wordt vaak officieus beschouwd als een nationale feestdag. Waar kan ik de Super Bowl kijken Belgie? Wilt u de Super Bowl kijken en woont u ergens in België? Dan kunt dit doen via de diensten van Eleven Sports. Bij deze organisatie kan u verschillende plannen kiezen om naar sportevenementen te kijken.

Mensen vragen ook: waar kan ik american football kijken?

Zenders en websites die NFL uitzenden

  • ESPN (Nederland)
  • NFL Game Pass (meerdere landen, waaronder Nederland)
  • Eleven Sports (België)
  • ESPN (Verenigde Staten)
  • Sling TV (Verenigde Staten)
  • NBC Sports (Verenigde Staten)
  • BBC iPlayer (Verenigd Koninkrijk)
  • Sky Sports (Verenigd Koninkrijk)
Dus, wie spelen de super bowl? De Super Bowl is de jaarlijkse kampioenswedstrijd van de National Football League (NFL). De wedstrijd is het hoogtepunt van een regulier seizoen dat in de late zomer van het voorgaande jaar begint. Gewoonlijk worden Romeinse cijfers gebruikt om elke wedstrijd aan te duiden, in plaats van het jaar waarin de wedstrijd wordt gehouden. Bijvoorbeeld, Super Bowl XLVII werd gespeeld in 2013. De volgende wedstrijd, Super Bowl XLVIII, wordt gespeeld in februari 2014.

Trouwens, welke zender zendt de super bowl?

De zender die de Super Bowl dit jaar uitzendt is NBC.

Door Beatriz

Vergelijkbare artikelen

Hoe lang duurt een American Football wedstrijd? :: Hoe laat vallende sterren 11 augustus?
Handige links