Huis > W > Wie Is Chris Bajema?

Wie is Chris Bajema?

Chris Bajema, bekend van zijn podcast Man met de microfoon schreef het boekje Hoe maak ik een podcast?. Met ons deelt hij zeven praktische lessen voor de beginnende podcastmaker.

Lees verder

Dienovereenkomstig, wat verdienen ze met zelfspodcast?

Sander Schimmelpenninck verdient met zijn podcast De Zelfspodcast maar liefst 300.000 euro per jaar. Hij moet dat bedrag dan nog wel delen met sidekick Jaap Reesema en de producer. Dat heeft de Quote-beroemdheid gezegd op BNR Nieuwsradio. Bovendien, hoeveel mensen luisteren naar de zelfspodcast? Vanaf de lancering behoort de Zelfspodcast tot de best beluisterde podcast van Nederland, met wekelijks tot wel 200.000 luisteraars! De grootste groep van de luisteraars zijn millennials (tussen de 20 en 40 jaar).

Wie is Titus Zelfspodcast?

Er is niet één persoon die Titus Self podcast. De podcast is een verzameling van zelfverbeterings- en bedrijfsgerelateerde inhoud gemaakt door verschillende medewerkers. De podcast is ontworpen om mensen te helpen hun leven en bedrijf te verbeteren. De podcast is vernoemd naar de Romeinse keizer Titus, die bekend stond om zijn toewijding aan zelfverbetering. Wat is een goede interview microfoon? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want de beste microfoon voor een interview hangt af van de specifieke omstandigheden en vereisten van de situatie. Enkele factoren waarmee rekening moet worden gehouden bij het kiezen van een microfoon voor een interview zijn het type microfoon (bijv. lavalier, shotgun of handheld), de grootte en indeling van de ruimte, het aantal mensen dat wordt geïnterviewd en de gewenste audiokwaliteit.

Wat is een dynamische microfoon?

Een dynamische microfoon is een microfoon waarvan de werking berust op het bewegen van een spoel in een magneetveld. De spoel is verbonden met een dun membraan dat geluidstrillingen opvangt waarmee door middel van inductie een elektrisch signaal opgewekt wordt. Welke USB microfoon? Uit deze beste USB microfoon test is gebleken dat de LifeGoods Condensator USB Microfoon met Arm de beste optie van dit moment is. Zo beschikt de LifeGoods Condensator USB Microfoon met Arm over een ruisfilter en is hij geschikt voor PC, laptop, Macbook, playstation etc.

Welke podcast zijn leuk?

Wij hebben er 5 voor jullie opgezocht waar je gegarandeerd naar wilt luisteren.

  • Damn, Honey.
  • Datevermaak.
  • MAN MAN MAN.
  • Wiemooiwilzijn.
  • Wat Ik Wou Dat Ik Wist.
  • 30 MINUTEN RAUW door Ruud de Wild.
  • Universiteit van Nederland.
  • Echt Gebeurd.
Is podcast luisteren gratis? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het afhangt van het platform dat je gebruikt om naar podcasts te luisteren. Sommige platforms, zoals iTunes en Spotify, bieden podcasts gratis aan en vereisen geen abonnement. Andere platforms, zoals Stitcher, kunnen een betaald abonnement vereisen om toegang te krijgen tot hun podcasts. Daarom is het belangrijk om de servicevoorwaarden van het platform dat je gebruikt om podcasts te beluisteren te controleren voordat je aanneemt dat het gratis is.

Is podcast gratis?

Het antwoord op deze vraag is dat het afhangt van de podcast. Sommige podcasts zijn gratis te beluisteren, terwijl andere een abonnement vereisen. Bovendien kunnen sommige podcasts tegen betaling bonuscontent aanbieden.

Door Karalee

Vergelijkbare artikelen

Hoe begin je met een PowerPoint presentatie? :: Kan je zomaar een podcast beginnen?
Handige links