Huis > H > Hoe Maak Ik Een Podcast Bajema?

Hoe maak ik een podcast Bajema?

laat Chris Bajema stap voor stap zien hoe een podcast wordt gemaakt. Van idee tot uitvoering, van apparatuur tot interviewtechniek. En ook waarom een ovenwant soms goed van pas komt. Dit boekje is een absolute must voor wie een podcast wil maken of er gewoon meer over wil weten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Daarvan, wat is een podcast voorbeeld?

Een podcast is een soort radioprogramma op het internet. Het is een geluidsbestand wat op elk gewenst moment beluisterd kan worden. Het is Radio On Demand. Veel podcasts zijn te beluisteren via SoundCloud, Apple Podcast en via Spotify. Daarvan, wat is belangrijk bij een podcast? Een podcast moet onafhankelijk van tijd of plaats te beluisteren zijn, zodat het voor iedereen op elk moment makkelijk te volgen is. De beste podcasts maak je in het moment. Zoals eerdergenoemd zorgt een voorbereide monoloog ervoor dat de podcast luisteraar eerder afhaakt. Spanning en spontaniteit missen dan.

Dit in overweging nemend, welke podcast op spotify?

Er is geen eenduidig antwoord op deze vraag omdat ieders muzieksmaak anders is. Enkele populaire podcasts op Spotify zijn echter The Joe Budden Podcast, The Breakfast Club en TED Talks Daily. Wat dit betreft, wat is een rss feed podcast? Een RSS-feed podcast is een podcast die wordt gesyndiceerd via RSS, een standaardformaat voor het syndiceren van inhoud. RSS is een op XML gebaseerde indeling waarmee inhoud over het web kan worden gesyndiceerd. Podcasts zijn audio- of videobestanden die via RSS worden gesyndiceerd.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Mensen vragen ook: wat zijn podcasts spotify?

Een podcast is een soort radio-uitzending op internet. Het verschil met de ouderwetse (lineaire) radio is dat je zelf bepaalt wanneer je jouw favoriete podcast luistert. En het is voor iedereen mogelijk om een podcast te maken. Er zijn er ontelbare podcasts over allerlei onderwerpen te vinden. Hoeveel tijd kost podcast maken? Podcast montage start vanaf € 275,00 per aflevering (maximaal 35 minuten ruwe audio). Neem voor maatwerk contact met ons op en ontvang geheel vrijblijvend een offerte.

Dienovereenkomstig, hoe werkt podcast op android?

Hoe luister ik naar podcasts op Android?

  1. Download een Podcast app in de Play Store. Open de Google Play Store en zoek één van de vele podcast apps.
  2. Zoek naar een podcast. In de podcast app gebruik je de zoekfunctie om een toffe podcast te vinden.
  3. Of Browse door de catalogus.
  4. Luister en abonneer.
Bovendien, kun je zien wie je podcast luistert spotify? Je kunt op Spotify niet zien wie er naar je podcast luistert. De enige manier om te zien wie er naar je podcast luistert is via je eigen analytics of via een externe dienst.

En nog een vraag, waarom zijn sommige albums niet op spotify?

Het antwoord op deze vraag is tweeledig. Ten eerste kiezen sommige artiesten ervoor om hun muziek niet op Spotify beschikbaar te stellen, en ten tweede zijn sommige albums niet op Spotify beschikbaar vanwege licentieproblemen. Als een artiest ervoor kiest zijn muziek niet op Spotify beschikbaar te stellen, is dat waarschijnlijk omdat hij zijn muziek via een ander platform, zoals iTunes, wil verkopen. Als een album niet beschikbaar is op Spotify vanwege licentieproblemen, komt dat waarschijnlijk doordat de rechten op het album in handen zijn van iemand anders dan de artiest, zoals een platenmaatschappij.

Door Isaac

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een interactieve poster? :: Wat kost het om een podcast te maken op Spotify?
Handige links