Huis > H > Hoe Maak Ik Een Print Van Het Scherm?

Hoe maak ik een print van het scherm?

Een screenshot maken

  1. Druk tegelijkertijd op de aan/uit-knop en de knop Volume omlaag.
  2. Als dat niet werkt, houd je de aan/uit-knop enkele seconden ingedrukt. Tik vervolgens op Screenshot.
  3. Als geen van beide werkt, ga je naar de supportsite van de fabrikant van je telefoon voor hulp.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Hoe maak je een screenshot op je laptop zonder Print Screen?

Screenshots maken met Windows+Shift+S

De sneltoets voor de screenshot-functionaliteit die we in Windows terugvinden is Windows+Shift+S.
Hoe maak je een knipsel van je scherm? Het Knipprogramma gebruiken als u een muis en toetsenbord hebt:

  1. Druk Windows op de logotoets + Shift + S. Het bureaublad wordt donkerder wanneer u een gebied voor uw schermopname selecteert.
  2. Rechthoekige modus is standaard geselecteerd.
  3. De schermopname wordt automatisch naar het klembord gekopieerd.

Waar vind ik mijn screenshot op PC?

Om uw schermafbeelding op een Windows-pc te vinden, opent u uw Verkenner en gaat u naar de map Afbeeldingen. Ga in de map Pictures naar de map Screenshots. Uw screenshot zal in de map Screenshots staan. Hoe maak je een screenshot op Windows 11? Om een screenshot te maken in Windows 11, kunt u het Snipping Tool of het Snip & Sketch Tool gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

En nog een vraag, hoe maak ik een print screen in windows 10?

Afhankelijk van uw hardware, kunt u de Windows-logotoets + PrtScn-knop gebruiken als snelkoppeling voor schermafdruk. Als uw apparaat niet over de PrtScn-knop beschikt, kunt u Fn + Windows-logotoets + spatiebalk gebruiken om een schermopname te maken, die vervolgens kan worden afgedrukt. Bovendien, hoe scherm opnemen windows 10? Gebruik de ingebouwde Game Bar van Windows 10

Klik op 'Vanaf nu opnemen' of houdt de Windows-toets, ALT en R tegelijkertijd ingedrukt om de opname te starten. Met dezelfde toetscombinatie kun je de opname weer stoppen als je klaar bent. Opgenomen video's worden opgeslagen in de map 'Film/Opname'.

Wat dit betreft, waarom kan ik geen print screen maken?

Daar is een gemakkelijke oplossing voor bedacht: Gebruik de toetscombinatie 'Windows'-toets + Shift + S. Een andere manier om alleen een printscreen van een venster te maken, is de toetscombinatie 'Alt' + Printscreen. Op die manier hoef je niet zelf een rechthoek te tekenen. Welke toetsen gebruiken voor Print Screen? Er zijn een paar verschillende toetsen die gebruikt kunnen worden voor de print screen functie. De meest gebruikte toets is de "PrtScn"-toets, die zich meestal op de bovenste rij toetsen van het toetsenbord bevindt. Een andere toets die kan worden gebruikt is de "Fn"-toets, die zich meestal op de onderste rij toetsen van het toetsenbord bevindt.

Hoe maak je een gedeeltelijke Print Screen?

Er zijn een paar manieren om een gedeeltelijk afdrukscherm te maken. Eén manier is om het knipgereedschap te gebruiken. Het knipselgereedschap is een hulpprogramma dat bij Windows wordt geleverd en waarmee u een deel van uw scherm kunt selecteren en opslaan als een afbeeldingsbestand. U start het knipselgereedschap door het menu Start te openen en te zoeken naar "Knipselgereedschap".
Een andere manier om een gedeeltelijk printscreen te maken is door de sneltoets Alt+PrtScn te gebruiken. Deze sneltoets maakt een screenshot van het actieve venster. Om een schermafdruk van het hele scherm te maken, kunt u de sneltoets Ctrl+PrtScn gebruiken.
Als u een grafisch programma zoals Photoshop op uw computer hebt geïnstalleerd, kunt u dat ook gebruiken om een screenshot te maken. De meeste grafische programma's hebben een functie "Screen Capture" of "Print Screen" waarmee u een deel van uw scherm kunt selecteren en opslaan als een afbeeldingsbestand.

Door Gustave Cassell

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een snip? :: Waarom heet het TED talk?
Handige links