Huis > H > Hoe Maak Je Een Screenshot Op De Computer?

Hoe maak je een screenshot op de computer?

Maak een screenshot van het hele scherm met de knop Print Screen (soms heeft deze knop het label PrtScn of PrtScrn) op het toetsenbord. U vindt deze meestal bovenaan, rechts naast de functietoetsen (F1, F2, enzovoort) ter hoogte van de pijltoetsen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Welke toetsen gebruiken voor Print Screen?

Met de PrintScreen-toets (ook wel de PrtScn-toets, op de meeste toetsenborden rechts naast de F12-toets) kan een afdruk van het gehele scherm worden gemaakt. De PrintScreen-toets in combinatie met de Alt-toets maakt een afdruk van alleen het actieve venster. Mensen vragen ook: waar vind ik mijn print screen in windows 10? De schermafbeelding direct opslaan

Met een sneltoets is het mogelijk de schermafbeelding zo te maken dat deze direct wordt opgeslagen in de map 'Schermopnamen'. Deze map is te vinden in de map 'Afbeeldingen' in de Verkenner. Gebruik de toetscombinatie Windows+Print Screen en de schermafbeelding is meteen opgeslagen.

Hoe Print Screen maken op laptop zonder knop?

Er zijn een paar manieren om een Print Screen te maken op een laptop zonder knop. Eén manier is om de Fn + PrtScrn toetsen te gebruiken. Een andere manier is om de Windows + PrtScrn toetsen te gebruiken. Hoe maak je een screenshot op Windows 11? Om een screenshot te maken in Windows 11, kunt u de Snipping Tool gebruiken. U opent het knipselprogramma door op de knop Start te drukken, "Knipselprogramma" in het zoekvak te typen en vervolgens op Enter te drukken.
Zodra het knipselgereedschap is geopend, kunt u het gebruiken om een schermafdruk van uw hele scherm te maken, of u kunt het hulpmiddel "Gebied selecteren" gebruiken om een specifiek gebied van uw scherm te selecteren om vast te leggen.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

En nog een vraag, waar kan ik mijn screenshots vinden?

Waar kan ik mijn screenshot vinden? Zoek naar een Screenshots folder/map in de Galerij of Foto's applicatie. Hoe Print Screen activeren? Shortcut Printscreen

Windows-toets + PrtSc (screenshot automatisch in Afbeeldingen/Schermopnamen/ 2. Alleen PrtSc-toets indrukken (Doe 'Ctrl + V' in aparte app)

Waarom kan ik geen Print Screen maken?

Er kan een probleem met het afdrukscherm optreden als gevolg van hardwareproblemen (probleem met toetsenbordstuurprogramma of de sleutel werkt niet) of sommige softwareproblemen (functionele toetsmodus, software die op de achtergrond wordt uitgevoerd). Hoe kan ik een Print Screen afdrukken? Om een Print Screen af te drukken, kunt u het Snipping Tool of de Print Screen knop gebruiken.
Het Knipselgereedschap is een programma dat met Windows wordt meegeleverd en waarmee u schermafbeeldingen kunt maken. Om het knipselgereedschap te gebruiken, opent u het programma en klikt u op Nieuw. Er verschijnt een wit scherm. Gebruik uw muis om een rechthoek te tekenen rond het gebied dat u wilt vastleggen. Zodra u de muisknop loslaat, wordt het screenshot opgeslagen op uw klembord. U kunt de schermafbeelding dan in een programma als Paint of Word plakken en van daaruit afdrukken.
De Print Screen knop is een knop op je toetsenbord waarmee je een screenshot van je hele scherm kunt maken. Druk gewoon op de knop Print Screen en de schermafdruk wordt opgeslagen op uw klembord. U kunt de schermafdruk vervolgens in een programma als Paint of Word plakken en van daaruit afdrukken.

Dienovereenkomstig, waar wordt schermknipsel opgeslagen?

Schermknipsels worden opgeslagen in het klembord van het systeem.

Door Lundberg

Vergelijkbare artikelen

Waar worden screenshots opgeslagen Windows 11? :: Hoe maak je een snip?
Handige links