Huis > H > Hoe Maak Je Een Screenshot Op Je Mobiel?

Hoe maak je een screenshot op je mobiel?

Screenshot op Android-telefoon

Tegenwoordig is het meestal niet meer dan een toetscombinatie, meestal de aan- en uitknop met de volume omlaagtoets. Houdt deze twee knoppen tegelijk ingedrukt totdat een geluid klinkt en/of het scherm flitst. Dat is de bevestiging dat er een schermafbeelding is gemaakt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Hoe maak je een screenshot op je pc?

Afhankelijk van uw hardware, kunt u de Windows-logotoets + PrtScn-knop gebruiken als snelkoppeling voor schermafdruk. Als uw apparaat niet over de PrtScn-knop beschikt, kunt u Fn + Windows-logotoets + spatiebalk gebruiken om een schermopname te maken, die vervolgens kan worden afgedrukt. Dienovereenkomstig, hoe maak je een screenshot op de iphone? Een schermafbeelding maken op iPhone-modellen met Touch ID en een bovenste knop

  1. Druk tegelijkertijd op de bovenste knop en de thuisknop.
  2. Laat beide knoppen snel weer los.
  3. Nadat u een schermafbeelding hebt gemaakt, verschijnt tijdelijk een miniatuur in de linkerbenedenhoek van uw scherm.

Hoe maak je een screenshot op je laptop zonder Print Screen?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop je op je laptop een screenshot kunt maken zonder Print Screen. Eén manier is om de Snipping Tool te gebruiken. Dit is een hulpmiddel dat is opgenomen in Windows waarmee u screenshots kunt maken. Om het Snipping Tool te gebruiken, moet u het openen en vervolgens het gebied selecteren dat u wilt screenshot. Zodra u dit hebt gedaan, kunt u het screenshot opslaan op uw computer.
Een andere manier om een screenshot te maken op je laptop zonder Print Screen is door een programma van derden te gebruiken. Er zijn veel verschillende programma's die je hiervoor kunt gebruiken. Een programma dat populair is, is Snagit. Met dit programma kunt u schermafbeeldingen maken en deze vervolgens bewerken. Vervolgens kunt u de schermafbeelding opslaan op uw computer.
Een andere manier om op je laptop een screenshot te maken zonder Print Screen is door de snelkoppeling Windows+PrtScn te gebruiken. Deze snelkoppeling maakt een screenshot van je hele scherm. U kunt de schermafdruk vervolgens opslaan op uw computer. Dienovereenkomstig, hoe moet je een screenshot maken op een samsung? Om een screenshot te maken op een Samsung, kunt u de ingebouwde capture tool of een app van derden gebruiken.
Om de ingebouwde capture tool te gebruiken, drukt u gewoon tegelijkertijd op de knoppen Home en Power. Het scherm knippert kort om aan te geven dat er een screenshot is gemaakt. Het screenshot wordt opgeslagen in de map "Screenshots" in uw Galerij-app.
Als u meer controle wilt over uw schermafbeeldingen, kunt u een app van derden gebruiken, zoals Screenshot Easy of Screen Master. Deze apps bieden extra functies zoals de mogelijkheid om je schermafbeeldingen te annoteren of te bewerken voordat je ze opslaat.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Bovendien, hoe maak ik een print screen met samsung?

Manier 1: Houd de 'Aan/uit-toets' en de 'Volume omlaag toets' tegelijk ingedrukt om een schermafbeelding te maken. Manier 2: Maak een schermafbeelding door met de zijkant van je hand over het scherm te vegen, dit kan van rechts naar links of andersom. Dit in overweging nemend, waar vind ik mijn screenshots windows 10? De schermafbeelding direct opslaan

Met een sneltoets is het mogelijk de schermafbeelding zo te maken dat deze direct wordt opgeslagen in de map 'Schermopnamen'. Deze map is te vinden in de map 'Afbeeldingen' in de Verkenner. Gebruik de toetscombinatie Windows+Print Screen en de schermafbeelding is meteen opgeslagen.

Hoe maak je een screenshot op Windows 11?

Dit zijn de meest effectieve methoden om schermafbeeldingen te maken in Windows 11:

  1. 1 Print Screen-toets. 1.1 Alt + Print Screen. 1.2 Windows-toets + Print Screen.
  2. 2 PrtSc met OneDrive.
  3. 3 Knipprogramma.
  4. 4 Schermafbeeldingen met de spelbalk.
  5. 5 Externe screenshot-applicaties. 5.1 screenshot. 5.2 ShareX. 5.3 Quick Capture.
Waarom kan ik geen Print Screen maken? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u geen screenshot kunt maken op uw apparaat. Een mogelijkheid is dat uw apparaat niet over de vereiste hardware beschikt om screenshots te maken. Een andere mogelijkheid is dat de vereiste software niet op uw apparaat is geïnstalleerd. Ten slotte is het ook mogelijk dat het besturingssysteem van uw toestel niet is geconfigureerd om screenshots toe te staan.

En nog een vraag, waar vind ik mijn screenshots op iphone?

De schermafbeeldingen op uw iPhone worden opgeslagen in de app Foto's.

Door Florry Razny

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een screenshot op iPhone se? :: Wat kan ik doen om mijn pc sneller te maken?
Handige links