Huis > H > Hoe Maak Je Een Lange Screenshot?

Hoe maak je een lange screenshot?

Maak zo van een hele pagina een schermafbeelding: Open de pagina waarvan u een schermafbeelding wilt maken, zoals een artikel van SeniorWeb. Druk een seconde lang de Startknop en de aan-uitknop van het apparaat tegelijkertijd in. U maakt een schermafdruk van een gedeelte van de pagina.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Wat is een screenshot en hoe doe je dat?

Een screenshot is een afbeelding van wat er op dat moment op uw scherm staat. U kunt van een screenshot gebruik maken wanneer u exact wil laten zien wat er op uw scherm wordt weergegeven. De afbeelding van het scherm kunt u vervolgens versturen naar uw gesprekspartner om het een en ander te verduidelijken. Hoe maak ik een Print Screen in Windows 10? Afhankelijk van uw hardware, kunt u de Windows-logotoets + PrtScn-knop gebruiken als snelkoppeling voor schermafdruk. Als uw apparaat niet over de PrtScn-knop beschikt, kunt u Fn + Windows-logotoets + spatiebalk gebruiken om een schermopname te maken, die vervolgens kan worden afgedrukt.

Hoe maak je een screenshot zonder Print Screen?

Er zijn een paar manieren om een screenshot te maken zonder de Print Screen knop te gebruiken.
Op een Windows-computer kunt u het knipselgereedschap gebruiken. Om het knipselgereedschap te openen, gaat u naar Start > Alle programma's > Accessoires > Knipselgereedschap. U kunt ook de snelkoppeling Snipping Tool gebruiken door op de Windows-toets + S te drukken.
Een andere manier om op een Windows-computer een schermafdruk te maken, is door de snelkoppeling Alt + PrtScn te gebruiken. Dit maakt een screenshot van uw actieve venster.
Op een Mac kunt u het programma Grab gebruiken. Om Grab te openen, gaat u naar Toepassingen > Hulpprogramma's > Grab. U kunt ook de snelkoppeling Shift + Command + A gebruiken. Een andere manier om op de Mac een schermafdruk te maken is door de snelkoppeling Shift + Command + 3 te gebruiken. Hiermee maak je een schermafdruk van je hele scherm. Hoe kan je een screenshot maken op Samsung? Er zijn een paar manieren om een screenshot te maken op een Samsung telefoon:
1. De meest gebruikelijke manier is om de aan/uit-knop en de volume-omlaag-knop tegelijkertijd ingedrukt te houden.
2. Een andere manier is om naar het paneel voor snelle instellingen te gaan en op het pictogram screenshot te tikken.
3. En tot slot kunt u de palmbeweging gebruiken om een screenshot te maken.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Waar vind ik mijn screenshots Windows 10?

Gameclips en schermafbeeldingen worden automatisch in die map opgeslagen, waar u deze ook hebt geplaatst. Als u uw gameclips en schermopnamen wilt vinden, selecteert u Start > Instellingen > Gaming > Opnames en selecteer vervolgens Map openen. Dienovereenkomstig, hoe maak je een screenshot filmpje iphone? Uw scherm opnemen

  1. Ga met iOS 14 of hoger naar 'Instellingen' > 'Bedieningspaneel' en tik vervolgens op de knop 'Voeg toe' naast 'Schermopname'.
  2. Open het bedieningspaneel op uw iPhone, iPod touch of iPad.
  3. Houd de grijze opnameknop ingedrukt.
  4. Tik op 'Start opname' en wacht wanneer er drie seconden wordt afgeteld.

Mensen vragen ook: hoe maak je een filmpje van je laptop scherm?

Stap 1: Druk op de sneltoets Win + G om het in Window 10 ingebouwde schermrecorderprogramma te openen. Stap 2: Klik op de Opnameknop (of druk op de sneltoets Win + Alt + R) om te beginnen met het opnemen van uw scherm in Windows 10. Dit in overweging nemend, hoe zet je screen recorder aan? Er zijn een paar verschillende manieren om de schermrecorder in te schakelen, afhankelijk van het apparaat dat u gebruikt.
Op een iPhone kunt u naar Instellingen > Bedieningscentrum > Bedieningselementen aanpassen gaan, en vervolgens het bedieningselement Schermopname aan uw Bedieningscentrum toevoegen. Als je dat gedaan hebt, kun je gewoon Control Center openen en op het schermopnamepictogram tikken om de opname te starten.
Op een Android-toestel moet u eerst een schermopname-app uit de Play Store installeren. Zodra u dat hebt gedaan, opent u de app en tikt u op de opnameknop om de opname te starten.
Op een Windows-pc kunt u op de Windows-toets + G drukken om de spelbalk te openen en vervolgens op de knop "Opnemen" klikken om de opname te starten.
Op een Mac kun je QuickTime Player openen en op Bestand > Nieuwe Schermopname klikken om de opname te starten.

Je kunt ook vragen hoe maak je een screenshot op je telefoon?

Er zijn een paar verschillende manieren om een screenshot te maken op een telefoon. De meest gebruikelijke manier is om de aan/uit-knop en de volume omlaag-knop tegelijkertijd ingedrukt te houden. Dit maakt een screenshot van het hele scherm en slaat het op je telefoon op. Een andere manier om een screenshot te maken is door er een specifieke app voor te gebruiken. Er zijn veel verschillende screenshot-apps beschikbaar, maar ze werken allemaal op een vergelijkbare manier. Zodra je de app hebt geïnstalleerd, kun je een screenshot maken door op een specifieke knoppencombinatie te drukken of door de ingebouwde bediening van de app te gebruiken.

Door Gregory Rizzio

Vergelijkbare artikelen

Waarom maak je een screenshot? :: Kan geen screenshot maken Samsung S21?
Handige links