Huis > H > Hoe Pimp Je Je Telefoonhoesje?

Hoe Pimp je je telefoonhoesje?



Pimpen van je telefoonhoesje, peace of cake

  1. hoesje.
  2. stickertjes.
  3. glitters.
  4. doorzichtige lijm.
  5. watervaste stift.
  6. washi-tape.
  7. strass steentjes in allerlei kleuren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je een transparant telefoonhoesje schoon?

Na het schrobben met een tandenborstel, maakt u een mengsel van warm water en afwasmiddel. Vergeet niet de hoekjes en gaatjes schoon te maken. Laat het minstens een uur drogen met een zachte doek.

Wat dit betreft, waar kan ik leuke telefoonhoesjes kopen?

Bij deze 7 webshops vind je de allerleukste telefoonhoesjes

  1. Gustaav. Wie houdt van clean en minimalistische telefoonhoesjes is bij Gustaav aan het goede adres.
  2. Casimoda.
  3. Ideals of Sweden.
  4. My Jewellery.
  5. The Edit Guide.
  6. Richmond and Finch.
  7. H&M.
Welk transparant hoesje verkleurd niet? Deze back cover is doorzichtig, dus je ziet nog steeds de kleur van je toestel. De Spigen Ultra Hybrid verkleurt niet naar viezig geel, iets wat met goedkopere doorzichtige hoesjes na verloop van tijd vaak wel gebeurt.

Wat dit betreft, hoe krijg je pen uit een hoesje?

Als de pen in een te klein etui zit, moet u wellicht een pincet of een kleine tang gebruiken om de pen te verwijderen. Als de pen in een te groot etui zit, kunt u hem misschien uitschudden of een stofzuiger gebruiken om hem te verwijderen. Je kunt ook vragen wat te doen met oude telefoonhoesjes? Er zijn een paar opties voor oude telefoonhoesjes. Eén optie is om ze te recyclen. Een andere optie is om ze te doneren aan een lokaal goed doel of een kringloopwinkel. Tot slot zou je ze kunnen upcyclen tot nieuwe en creatieve projecten.

Dienovereenkomstig, wat kan je pimpen?

Pimpen

  • Schrift pimpen. Verzamel allemaal plaatjes uit tijdschriften.
  • Kaften met logo.
  • Felle kleuren gebruiken.
  • Fiets.
  • Fotoboek.
  • Boek kaften.
  • Schoolboek.
  • Kaftpapier pimpen.
Is Casimoda betrouwbaar? Is Casimoda een betrouwbaar bedrijf? Er zijn 14 ervaringen geplaatst over Casimoda. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.8 gekregen, waarbij 71% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

Wat is de beste bescherming voor je telefoon?

Wat wij adviseren is een backcover met een tempered glass. Zo'n screen protector is als het ware een tweede scherm voor je telefoon. Bij een val is de kans groot dat deze protector breekt, maar het vangt dus wel de klap op. Vaak zie je dat het scherm onbeschadigd blijft. Je kunt ook vragen wat is het materiaal tpu? TPU is een soort polyurethaan. Het is een thermoplastisch elastomeer, wat betekent dat het kan worden gevormd en opnieuw gevormd wanneer het wordt verhit, en terugkeert naar zijn oorspronkelijke vorm wanneer het wordt afgekoeld. TPU staat bekend om zijn flexibiliteit, duurzaamheid en bestendigheid tegen olie en water.

Bovendien, hoe krijg je siliconen schoon?

Er zijn een paar verschillende manieren om siliconen schoon te maken. Een manier is het gebruik van een milde zeep en water. U kunt ook een oplossing van azijn en water gebruiken. Een andere manier is het gebruik van alcohol en water.

Door Mountfort Liston

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een goede tijdlijn voor geschiedenis? :: Hoeveel mensen hebben een vinkje op Instagram?
Handige links