Huis > W > Waarom Een Telefoonhoesje?

Waarom een telefoonhoesje?

Je beschermt je telefoon

Het is waarschijnlijk de meest voor de hand liggende reden om een telefoonhoesje te gebruiken. Barsten, krassen, vallen, stoten; schade aan je smartphone ligt op elk moment van de dag op de loer. Met een hoesje verklein je de kans op schade.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Je kunt ook vragen wat voor soort telefoonhoesje?

Je kunt kiezen voor een siliconen back cover exemplaar. Deze is soepel en zacht en verbetert door het stroeve materiaal je grip. Een kunststof hoesje is niet rekbaar en krijgt sneller krassen dan een siliconen exemplaar, maar het beschermt je telefoon wel beter.
Welke soorten hoesjes zijn er?
Soorten hoesjes
  • De booktype. Dit type hoes opent horizontaal naar de linkerkant.
  • De Flipcase. De flipcase opent, in tegenstelling tot de booktype hoes, niet horizontaal maar verticaal.
  • De Hardcase.
  • TPU siliconen hoezen.
  • De Bumper.

Wat is beter siliconen of hardcase?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het afhangt van persoonlijke voorkeuren en behoeften. Sommige mensen geven de voorkeur aan siliconen hoesjes omdat die zachter en flexibeler zijn en het toestel beter beschermen. Anderen geven de voorkeur aan hardcases omdat deze duurzamer zijn en meer bescherming bieden tegen vallen en stoten. Is een hoesje voor je telefoon nog nodig? Een hoesje voor je telefoon is niet strikt noodzakelijk, maar kan nuttig zijn om je telefoon te beschermen tegen schade. Hoesjes kunnen je telefoon beschermen tegen krassen, vallen en andere vormen van slijtage. Ze kunnen ook wat extra grip bieden, waardoor de kans kleiner wordt dat je je telefoon laat vallen.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Dus, wat is de beste bescherming voor je telefoon?

Wat wij adviseren is een backcover met een tempered glass. Zo'n screen protector is als het ware een tweede scherm voor je telefoon. Bij een val is de kans groot dat deze protector breekt, maar het vangt dus wel de klap op. Vaak zie je dat het scherm onbeschadigd blijft.
En nog een vraag, wat zijn de beste smartphone hoesjes?
Verkrijgbaar vanaf €39,95.
  • Supcase Unicorn Beetle Pro. Deze Supcase Unicorn Beetle case is niet alleen stevig en stoer, maar ook redelijk betaalbaar in vergelijking met de andere hoesjes in deze lijst.
  • Griffin Survivor Extreme.
  • Spigen Tough Armor.
  • Gear4 Platoon Drop Case.

Mensen vragen ook: wat is de beste bouwtelefoon?

Onder het begrip bouwtelefoons valt een ruim aanbod van smartphones en GSM's van diverse merken. Deze toestellen zijn robuust gebouwd, water- en stofdicht en hufterproof. Kijkend naar de beste prijs-kwaliteit verhouding dan is een bouwvakkers telefoon van Evolveo of Hammer veruit de beste keuze!
Waar zijn telefoonhoesjes van gemaakt? De meest voorkomende telefoonhoesjes zijn gemaakt van plastic, siliconen of leer. Sommige telefoonhoesjes zijn ook gemaakt van metaal, hout of andere materialen.

Wat is een Flipcase hoesje?

Een Flipcase-hoesje is een type telefoonhoesje dat de gebruiker in staat stelt het hoesje open te klappen om een oproep te beantwoorden, en het hoesje weer dicht te klappen om op te hangen. De case heeft meestal een ingebouwde standaard, zodat de gebruiker de telefoon kan ondersteunen terwijl deze open is.

Door Edith Niwa

Vergelijkbare artikelen

Wat is de cover van een boek? :: Hoe moet ik beginnen met schrijven?
Handige links