Huis > H > Hoe Beveiligd Opstarten Inschakelen?

Hoe beveiligd opstarten inschakelen?

Status van Beveiligd opstarten controleren

  1. Ga naar Start.
  2. Typ msinfo32 in de zoekbalk en druk op Enter.
  3. Systeeminformatie wordt geopend. Selecteer Systeemoverzicht.
  4. Aan de rechterkant van het scherm bekijk de BIOS-modus en Beveiligd opstarten-status.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe Windows 10 opstarten zonder wachtwoord en pincode?

Klik met de rechtermuisknop in het Windows startmenu om uit te voeren. Klik op de OK knop als u netplwiz wilt typen. Als u deze computer wilt gebruiken, moet u een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven.

Welke F toets voor Systeemherstel?

Als op uw computer slechts één besturingssysteem is geïnstalleerd, houdt u F8 ingedrukt wanneer u de computer opnieuw opstart. Wat doet de F8 toets? F8: tekst selecteren, daarvoor moet u een paar keer op deze toets drukken (in Word) F10: de Menubalk activeren in het actieve programma. F12: open het Opslaan als-venster (in Word)

Vervolgens, hoe herstelpunt terugzetten?

Om een herstelpunt te herstellen, moet u eerst het dialoogvenster Systeemeigenschappen openen. Hiervoor kunt u ofwel op de knop "Start" klikken en vervolgens "Systeemeigenschappen" in het zoekvak typen, of u kunt op de "Windows-toets + R" drukken om het dialoogvenster Uitvoeren te openen en vervolgens "sysdm.cpl" in het vak typen en op Enter drukken.
Zodra het dialoogvenster Systeemeigenschappen is geopend, klikt u op het tabblad "Systeembeveiliging". Er verschijnt een lijst met alle beschikbare herstelpunten op uw computer. Selecteer het herstelpunt dat u wilt gebruiken en klik vervolgens op de knop "Herstellen".
Het herstelproces duurt enkele minuten. Zodra het is voltooid, wordt uw computer teruggezet naar de staat waarin hij zich bevond toen het herstelpunt werd gemaakt. Hoe laptop terug opstarten? Er zijn een paar verschillende manieren om een laptop opnieuw op te starten, afhankelijk van het besturingssysteem.
Voor Windows 10 zijn er twee manieren om de laptop opnieuw op te starten. De eerste manier is om op het menu Start te klikken en vervolgens op de aan/uit-knop. Er zal een optie zijn om opnieuw op te starten. De tweede manier is om de Shift-toets ingedrukt te houden en dan op de Aan/uit-knop te klikken. Er zal een optie zijn om opnieuw op te starten.
Voor macOS zijn er twee manieren om de laptop opnieuw op te starten. De eerste manier is om op het Apple-logo in de linkerbovenhoek te klikken en vervolgens op Opnieuw opstarten. De tweede manier is om de Command-toets ingedrukt te houden, dan de Control-toets ingedrukt te houden en dan de Aan/uit-knop in te drukken.

Gerelateerde artikelen

Kan touchpad niet inschakelen?

Ga naar de start knop.

Hoe TPM inschakelen?

TPM 2.0 inschakelen op uw pc

  1. Druk op [Windows toets] + R of selecteer Start> Uitvoeren.
  2. Typ 'tpm. msc' (gebruik geen aanhalingstekens) en kies OK. Als u een bericht ziet met de tekst 'Compatibele TPM kan niet worden gevonden', is de TPM mogelijk uitgeschakeld op uw pc.
Hoe TPM inschakelen in BIOS? Dit zijn bijvoorbeeld toetsen als F2, DEL, F12 of F1. Als u in de BIOS-instellingen bent dan zoekt u naar “Security”, “Beveiliging” of “Boot” instellingen. Deze opent u en daar schakelt u “TPM” in.

Bovendien, hoe kom je in je uefi?

UEFI BIOS opstarten

Houd bij het afsluiten met de startknop de Shift-toets ingedrukt en selecteer de optie 'Opnieuw opstarten'. Na een tijdje verschijnt dan een blauwe interface. Start de computer opnieuw op via 'Problemen oplossen / Geavanceerde opties / Instellingen voor UEFI-firmware' en ga naar de firmwaresetup.
Dus, hoe kom je in dos? Er zijn een paar verschillende manieren om in DOS te komen, afhankelijk van het besturingssysteem dat u gebruikt. Als u een Windows-besturingssysteem gebruikt, kunt u meestal in DOS komen door de Opdrachtprompt te openen. U kunt hiervoor zoeken naar "Command Prompt" in het menu Start, of op de Windows-toets + R drukken om het dialoogvenster Uitvoeren te openen, waarna u "cmd" in het vak typt en op Enter drukt.
Als u een Mac gebruikt, kunt u in DOS komen door de Terminal te openen. U kunt hiervoor zoeken naar "Terminal" in de map Toepassingen, of u kunt op Command + Space drukken om Spotlight te openen, en dan "Terminal" in het zoekvak typen en op Enter drukken.
Zodra je de Command Prompt of Terminal hebt geopend, kun je "DOS commando's" typen om een lijst van alle beschikbare commando's te zien.

Dienovereenkomstig, hoe windows 8.1 in veilige modus opstarten?

Er zijn een paar manieren om Windows 8.1 op te starten in de veilige modus:
1. Typ in het Startscherm msconfig en druk op Enter.
2. Klik in het venster Systeemconfiguratie op het tabblad Opstarten.
3. Vink onder Opstartopties het vakje naast Veilig opstarten aan en klik op OK.
4. Klik op Opnieuw opstarten om de computer opnieuw op te starten in de veilige modus.
5. U kunt ook opstarten in de veilige modus door op de F8-toets te drukken voordat Windows 8.1 start.

Door Verine

Vergelijkbare artikelen

Is Minecraft een zwaar spel? :: Hoe open ik een RAR bestand op de Mac?
Handige links