Huis > H > Hoe Stel Je Een Vraag Op Facebook In Een Groep?

Hoe stel je een vraag op Facebook in een groep?

Als je vragen wil toevoegen aan je groep, onderneem dan de volgende stappen.

  1. Ga naar je groep en klik 'Meer' onder je cover foto. Ga naar 'Groepsinstellingen'.
  2. Scroll naar beneden tot je het onderdeel 'Lidmaatschapsverzoeken' vindt.
  3. Klik op 'Stel vragen'.
  4. Begin vragen toe te voegen!
  5. Sla je vragen op!

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe stel je Tweestapsverificatie in Google?

Klik in het navigatievenster op Beveiliging en selecteer vervolgens 2-stapsverificatie. Volg de stappen op het scherm.

Hoe zet je iets op je tijdlijn?

Klassieke ervaring voor mobiele browser

Ga naar het profiel van je vriend. Scrol omlaag naar Berichten en tik op Schrijf op de tijdlijn van [naam]. Tik op Plaatsen.
Dus, waarom kan ik een bericht op facebook niet delen? Ga naar de instellingen van jouw pagina en vink deze optie uit. Deze optie staat onder chatberichten. (zie afbeelding) Vanaf nu kun je weer berichten delen. Helaas is het niet mogelijk om eerdere berichten te delen die deze Facebook messenger knop bevatten.

En nog een vraag, hoe zet je delen uit op facebook?

Om delen op Facebook uit te schakelen, gaat u naar het instellingenmenu en selecteert u "privacy". Van hieruit kunt u de privacy-instelling wijzigen voor elk afzonderlijk item dat u op uw profiel hebt gedeeld. Om het delen van een item uit te schakelen, verandert u gewoon de privacy-instelling van "openbaar" in "alleen ik". Waarom kan ik geen foto's uploaden? Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u geen afbeeldingen kunt uploaden. Eén reden kan zijn dat het bestandsformaat van de foto niet wordt ondersteund door de website. Een andere reden kan zijn dat de bestandsgrootte van de foto te groot is. Tot slot kan de internetverbinding te traag zijn om de foto te uploaden.

Gerelateerde artikelen

Hoe stel ik 2FA in bij Bitvavo?

Ga naar je Bitvavo account en klik op je naam in de rechterbovenhoek om 2FA in te stellen. Klik op doorgaan als u de authenticator app wilt gebruiken. Het is gelukt!

Wat is filmrol Facebook?

Als je Facebook toestemming geeft voor toegang tot de filmrol van je apparaat, verzamelen we metagegevens in of over de media (zoals de datum en tijd van de inhoud) voor het inschakelen van functies om je bijvoorbeeld bij nieuwe foto's eraan te herinneren dat je deze kunt uploaden. Vervolgens, waar vind ik tags? Bijgewerkte ervaring voor mobiele browser. Tik rechtsboven in Facebook op en tik vervolgens op je naam. Tik onder je profielfoto op en vervolgens op Berichten en tags controleren.

Hoe kan ik Tags goedkeuren?

Scrol omlaag en tik op Instellingen. Scrol omlaag naar Privacy en tik op Profiel en taggen. Tik op Tags controleren die mensen toevoegen aan je eigen berichten voordat de tags worden weergegeven op Facebook? Tik naast Inschakelen om tagcontrole in te schakelen. Wat is Tijdlijncontrole? A:
Timeline control is een grafisch gebruikersinterface-element waarmee gebruikers een tijdlijn kunnen bekijken en manipuleren. Tijdlijncontroles worden vaak gebruikt om gebeurtenissen of taken in een chronologische volgorde weer te geven.

Mensen vragen ook: waarom kan ik de tijdlijn van mijn vriend niet zien?

Er zijn een paar redenen waarom u de tijdlijn van uw vriend niet kunt zien. De eerste reden is dat uw vriend zijn privacy instellingen zo heeft ingesteld dat enkel vrienden zijn tijdlijn kunnen zien. Als dit het geval is, moet u een vriendschapsverzoek sturen naar uw vriend om zijn tijdlijn te zien. De tweede reden is dat uw vriend u misschien heeft geblokkeerd om zijn tijdlijn te zien. Als dit het geval is, moet u uw vriend vragen om u te deblokkeren om hun tijdlijn te kunnen zien.

Door Holzman Lamarr

Vergelijkbare artikelen

Hoe plan je een meeting in Teams? :: Hoe plaats je een foto op iemands tijdlijn?
Handige links