Huis > H > Hoe Plaats Je Een Foto Op Iemands Tijdlijn?

Hoe plaats je een foto op iemands tijdlijn?

Klassieke ervaring voor mobiele browser

  1. Tik in je nieuwsoverzicht op Facebook bovenaan op Zoeken en voer de naam van je vriend in.
  2. Ga naar de tijdlijn van je vriend.
  3. Tik op Foto.
  4. Maak een nieuwe foto of kies een foto uit de bibliotheek van je apparaat en tik vervolgens op Klaar.
  5. Voeg desgewenst commentaar toe.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Dienovereenkomstig, hoe plaats je een foto in een groep op facebook?

Een foto of video in een groep delen:

  1. Tik rechtsonder in Facebook op .
  2. Tik boven aan je groep op Schrijf iets....
  3. Tik op Foto/video.
  4. Kies een foto of video uit de bibliotheek van je telefoon of maak een nieuwe foto of video en tik vervolgens op Klaar.
  5. Schrijf eventueel een onderschrift en tik dan op Plaatsen.
Mensen vragen ook: hoe plaats ik een bericht op facebook van iemand anders? Iets op de tijdlijn van een vriend plaatsen:
  1. Ga naar het profiel van je vriend.
  2. Scrol omlaag naar Berichten en tik op Schrijf op de tijdlijn van [naam].
  3. Typ een chatbericht of kies ervoor om iets aan je bericht toe te voegen: Foto/video: hiermee voeg je een foto of video toe aan je bericht.
  4. Tik op Plaatsen.

Dienovereenkomstig, hoe zet je een foto op facebook met iphone?

Er zijn een paar verschillende manieren om een foto aan Facebook toe te voegen met je iPhone.
De eerste manier is om de Facebook-app te openen en naar je profiel te gaan. Tik op "Foto's" en vervolgens op het "+" teken. Vanaf hier kun je kiezen om een nieuwe foto te maken of er een te selecteren uit je camerarol. Zodra je een foto hebt geselecteerd of gemaakt, kun je een bijschrift toevoegen en vervolgens op "Post" tikken.
Een andere manier om een foto aan Facebook toe te voegen is door de Facebook-app te openen en naar de pagina "Feed" te gaan. Tik op het "+" teken en selecteer vervolgens "Foto/Video". Vanaf hier kunt u een nieuwe foto of video maken of er een selecteren uit uw camerarol. Zodra u een foto hebt geselecteerd of gemaakt, kunt u een bijschrift toevoegen en vervolgens op "Posten" tikken.
Als u de Facebook-app gebruikt, kunt u ook een foto toevoegen aan een bericht dat u aan het maken bent. Om dit te doen, begint u met het maken van een bericht en tikt u vervolgens op het "camera"-pictogram. U kunt dan een nieuwe foto maken of een foto uit uw camerarol selecteren. Zodra je een foto hebt geselecteerd of genomen, kun je deze toevoegen aan je bericht en vervolgens verder gaan met het schrijven van je bericht.
Als je een foto wilt toevoegen aan Facebook, maar niet de Facebook-app wilt gebruiken, kun je een foto rechtstreeks uploaden naar Facebook vanuit de browser van je iPhone. Ga hiervoor naar www.facebook.com en log in. Klik vervolgens op de link "Foto/Video" bovenaan de pagina. Van hieruit kunt u klikken op de link "Foto/video uploaden" en vervolgens een foto uit uw camerarol selecteren. Zodra de foto is geüpload, kunt u een bijschrift toevoegen en vervolgens op "Posten" klikken. Dus, waarom kan ik geen foto's meer plaatsen op facebook? Er zijn een paar redenen waarom u geen foto's op Facebook kunt plaatsen. Een mogelijkheid is dat uw account tijdelijk is geschorst wegens het schenden van de Community Standards van de site. Een andere mogelijkheid is dat u geen geldig e-mailadres hebt gekoppeld aan uw Facebook-account. Ten slotte is het ook mogelijk dat er een technisch probleem is met de Facebook-website.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel foto's op 64 GB SD-kaart?

Dit betekent dat er veel foto's kunnen worden gemaakt. Voor 64 en 128 gigabyte zijn dat er respectievelijk ongeveer 2.560 en 2.560.

En nog een vraag, hoe kom je bij tijdlijncontrole op facebook?

Scrol omlaag en tik op Instellingen. Scrol omlaag naar Privacy en tik op Profiel en taggen. Tik op Berichten waarin je bent getagd controleren voordat het bericht wordt weergegeven op je profiel? Tik op Aan of Uit om tijdlijncontrole in of uit te schakelen. Waarom kan ik niet op iemands tijdlijn schrijven? Ga hiervoor naar het [pijltje naar beneden] rechts bovenin en klik op Privacyinstellingen. Op de volgende pagina klik je op “Tijdlijn en Taggen“. Verander bij “Wie kan berichten plaatsen op je tijdlijn?” op Niemand. En klik hierna op Klaar.

Wat dit betreft, hoe kan ik alle berichten op mijn tijdlijn zien?

Je kunt dit wederom oplossen door linksboven op 'nieuwsoverzicht' te klikken. Onder meer voorkeuren zie je bij de eerste optie van welke vrienden je nog feed krijgt. Klik 'alles' aan om van al je vrienden de berichten te zien. Dienovereenkomstig, hoe een groep delen op facebook? Er zijn een paar manieren om een groep op Facebook te delen. De eerste manier is om een link naar de groep toe te voegen op je profiel of op een pagina die je beheert. Ga hiervoor naar de groepspagina en klik op het pictogram "..." in de rechterbovenhoek. Selecteer in het uitklapmenu "Toevoegen aan mijn pagina" of "Toevoegen aan mijn profiel".
De tweede manier om een groep op Facebook te delen is door de URL van de groep te delen. Om de URL te krijgen, ga je naar de groepspagina en klik je op het "..."-pictogram in de rechterbovenhoek. In het uitklapmenu selecteert u "Link kopiëren". U kunt de link dan overal plakken waar u hem wilt delen.
De derde manier om een groep op Facebook te delen is door een bericht in de groep te maken en het te delen met je vrienden. Ga hiervoor naar de groepspagina en klik op de knop "Post maken". Voer uw tekst en/of media in en klik dan op het pictogram "Vrienden" om te kiezen met wie u de post wilt delen.

Hoe stel je een vraag in een Facebook groep?

Het stellen van een vraag in een Facebook-groep is relatief eenvoudig. Zoek eerst de groep waarin je de vraag wilt stellen en klik op de naam ervan om naar de pagina te gaan. Op de pagina van de groep zoek je de knop "Stel een vraag" bovenaan de pagina en klik je erop. Er wordt dan een nieuw venster geopend waarin u uw vraag kunt typen en op de knop "Vraag" kunt klikken om deze in de groep te plaatsen.

Door Timothea

Vergelijkbare artikelen

Hoe stel je een vraag op Facebook in een groep? :: Is er een zoekfunctie in WhatsApp?
Handige links