Huis > H > Hoe Maak Je Een Screenshot Op Mobiel?

Hoe maak je een screenshot op mobiel?

Aan/uit- en volumeknop. Het gebruik van een toetsencombinatie is de eenvoudigste manier om een screenshot te maken. Bij Samsung smartphones druk je hiervoor gelijktijdig kort de aan/uitknop, ook wel bekend als de standby knop, en de volume omlaag-knop in.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Bovendien, kan geen screenshot maken samsung?

Stap 1: Controleer je Android-instellingen

  • Open de app Instellingen. op je Android-telefoon of -tablet.
  • Tik op Apps en meldingen Geavanceerd Standaard-apps. Assistent en spraakinvoer.
  • Schakel Screenshot gebruiken in.
Kan geen screenshot maken Samsung A51? Screenshot nemen met Samsung Galaxy A51 Android 10.0

Druk op de zijknop. Druk gelijktijdig onder op de volumeknop om een foto van je scherm te nemen. De foto wordt opgeslagen in de galerij van de telefoon.

En nog een vraag, hoe maak je een screenshot zonder print screen?

Er zijn een paar manieren om een screenshot te maken zonder de print screen knop te gebruiken.
Eén manier is om het Knipselgereedschap te gebruiken. Het Knipselgereedschap is een programma dat met Windows wordt meegeleverd en te vinden is in het menu Start.
Om het knipselgereedschap te gebruiken:
1. Open het knipgereedschap door naar Start > Alle programma's > Accessoires > Knipgereedschap te gaan.
2. 2. Klik in het knipselgereedschap op de pijl omlaag naast de knop Nieuw en selecteer het type schermafbeelding dat u wilt maken.
3. 3. Maak een schermafbeelding door het gebied te selecteren dat u wilt vastleggen.
4. Het screenshot verschijnt in het venster Snipping Tool. Vanaf hier kunt u het screenshot opslaan door te klikken op Bestand > Opslaan als.
Een andere manier om een screenshot te maken is door de toetsen Windows + PrtScn te gebruiken. Dit zal een screenshot maken van uw hele scherm en het opslaan als een .png-bestand in uw map Afbeeldingen. Hoe maak je een screenshot zonder dat iemand het ziet? De eenvoudigste manier om een screenshot te maken zonder dat iemand het ziet, is door het Snipping Tool te gebruiken. Met dit gereedschap kunt u elk gebied op uw scherm selecteren en opslaan als een afbeeldingsbestand. Om het knipselgereedschap te gebruiken, opent u het programma en klikt u op de knop Nieuw. Hiermee kunt u een gebied op uw scherm selecteren dat u wilt vastleggen. Zodra u het gebied hebt geselecteerd, klikt u op de knop Opslaan en kiest u een locatie om het afbeeldingsbestand op te slaan.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Dienovereenkomstig, hoe maak je een opname van je scherm?

Android schermopname met app

Zo is AZ Screenrecorder een app die perfect is voor schermopnames. Met deze app kun je je scherm Full-HD en verticaal en horizontaal opnemen. Daarnaast kun je er ook nog eens voor kiezen om het geluid van je microfoon op te nemen of van je telefoon zelf.
Wat dit betreft, hoe screenshot maken met samsung a52s? Screenshot nemen met Samsung Galaxy A52 5G Android 11.0

Druk op de zijknop. Druk gelijktijdig onder op de volumeknop en houd de twee knoppen eventjes ingedrukt om een foto van je scherm te nemen. De foto wordt opgeslagen in de galerij van de telefoon.

Hoe maak ik een print van mijn scherm?

Een print screen kun je maken met behulp van de knop 'print screen/ prnt scrn" op je toetsenbord; meestal boven de cijfers aan de rechterkant van je toetsenbord. Vervolgens open je Word en druk je op Ctrl en V (Ctrl ingedrukt houden terwijl je de V intoetst). Kan geen schermopname maken vanwege beveiligingsbeleid? Er zijn een paar mogelijke verklaringen voor deze foutmelding:
1. Uw organisatie kan een beveiligingsbeleid hebben dat werknemers verbiedt screenshots van bedrijfsinformatie te maken. In dit geval zou u met uw IT-afdeling of bedrijfsbeheerder moeten spreken om uit te zoeken of er een manier is om een screenshot te maken binnen het beleid.
2. De applicatie waarvan u een screenshot probeert te maken kan beveiligingsfuncties hebben die het maken van screenshots verhinderen. In dat geval moet u bij de ontwikkelaar van de applicatie navragen of er een manier is om een screenshot te maken of dat de beveiligingsfunctie noodzakelijk is.
3. Uw computer kan een beveiligingsinstelling hebben die voorkomt dat schermafbeeldingen worden gemaakt. Om dit te controleren kunt u proberen een screenshot te maken in een andere toepassing of op een andere computer. Als u een screenshot kunt maken in een andere toepassing of op een andere computer, dan is de beveiligingsinstelling waarschijnlijk de oorzaak en moet u uw beveiligingsinstellingen aanpassen om screenshots toe te staan.

Dienovereenkomstig, kan geen screenshot maken samsung s21?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u geen screenshot kunt maken op uw Samsung S21.
1. Het scherm is mogelijk vergrendeld. U moet het scherm ontgrendelen voordat u een screenshot kunt maken.
2. Mogelijk hebt u niet de benodigde machtigingen om een screenshot te maken. Controleer de machtigingen voor de app waarin je een screenshot probeert te maken.
3. De app waarin je een screenshot probeert te maken ondersteunt mogelijk geen screenshots. Sommige apps, zoals bankapps, voorkomen om veiligheidsredenen screenshots.
4. Er kan een hardwareprobleem zijn. Als je telefoon beschadigd is of het scherm niet goed werkt, kun je mogelijk geen screenshot maken.

Door Pietrek Bensen

Vergelijkbare artikelen

Kan geen screenshot maken Samsung s20? :: Hoe maak je Openbaar account?
Handige links