Huis > W > Waarom Kan Ik Geen Swipe Up Op Instagram?

Waarom kan ik geen swipe up op Instagram?

Wanneer verdween de swipe-up? Sinds eind juni is Instagram al aan het testen met de link-sticker. Volgens The Verge verdween de swipe-up op 30 augustus 2021. En inmiddels is de link-sticker dus voor alle accounts beschikbaar.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Dus, waarom geen swipe up meer?

Instagram wilt meer creatieve controle bieden

Met de invoering van de nieuwe sticker en het verdwijnen van de swipe-up mogelijkheid tracht Instagram de "gebruikerservaring te stroomlijnen" en "meer creatieve controle bieden" aan de gebruikers.
Hoeveel volgers voor swipe up? Met een simpele 'swipe up' kun je je volgers zo doorverwijzen naar bijvoorbeeld een artikel, podcast of product. Instagram heeft er echter voor gezorgd dat deze functionaliteit niet voor iedereen toegankelijk is. Pas wanneer je 10.000 volgers hebt, komt deze functionaliteit tevoorschijn.

Hoe kan je een link delen op Instagram?

Om een link op Instagram te delen, kunt u deze opnemen in uw bio of als onderschrift plaatsen. Als je de link in je bio opneemt, zorg er dan voor dat je een call-to-action opneemt zodat je volgers weten wat ze met de link moeten doen. Als je de link als onderschrift plaatst, kun je hem aan het begin of het einde van je onderschrift plaatsen. Als je de link wilt laten opvallen, kun je een URL-verkorter gebruiken en de verkorte link in je onderschrift opnemen. Hoe moet je een link in je bio van Instagram zetten? Er is geen specifieke manier om een link toe te voegen aan je bio op Instagram, maar je kunt wel een link naar je website toevoegen in je profiel. Ga hiervoor naar je profiel en tik op de knop Profiel bewerken. Tik onder de sectie Website op de knop Website toevoegen en voer de URL van je website in.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Hoe maak je een swipe up story?

Instagram Swipe Up

  1. Maak een Instagram story. Maak een story aan. Dit kan van alles zijn.
  2. Voeg de swipe up link toe. Wanneer je klaar bent met het opmaken van je story kan je de Instagram swipe up link toevoegen.
  3. Post je story. Post de story in je verhaal!
Hoe maak je een swipe up op Snapchat? Snapchat will give you the option to add a link you've shared before, search for the link, or paste in a completely new one. Once the Snapchat story with a link is posted, viewers can swipe up on the small arrow at the bottom of your snap to visit the link.

Bovendien, hoe deel je een bericht in je story?

Zo deel je een instagram post in je story

  1. Ga naar je eigen profiel door op je profielfoto rechts onderin te klikken.
  2. Klik op de post die je door wilt plaatsen in je story.
  3. Klik op het vliegtuigje rechts naast het 'like' en 'comment' icoontje.
  4. Klik op 'voeg foto toe aan verhaal' (EN: 'Add post to your story)
Hoe maak ik een link klikbaar? In order to make a link clickable, you will need to use HTML code. The code for a clickable link is as follows:
Clickable Link
Replace "http://www.example.com" with the URL you want the link to go to.

En nog een vraag, hoe deel je een link?

Er zijn een paar manieren om een link te delen. Eén manier is om de link te kopiëren en te plakken in een e-mail of chatbericht. Een andere manier is het gebruik van een social media platform zoals Twitter of Facebook. Tot slot kunt u een website voor het delen van links gebruiken, zoals Bitly.

Door Shelton Gaska

Vergelijkbare artikelen

Kan je een Instagram account delen? :: Kun je zien waar iemand is via WhatsApp?
Handige links