Huis > H > Hoe Verwijder Je Een Twitter Account Zonder Wachtwoord?

Hoe verwijder je een Twitter account zonder wachtwoord?

Wil je Twitter verwijderen, maar heb je geen toegang meer tot je e-mail, wachtwoord of gegevens dan kun je contact opnemen met het Supportcenter: Twitter Support.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

En nog een vraag, hoe moet je een twitter account verwijderen op iphone?

Je account verwijderen vanuit de instellingen van je apparaat

  1. Ga naar Instellingen op je apparaat.
  2. Tik op Twitter.
  3. Als je meer dan één account hebt, tik je op het account dat je wil verwijderen.
  4. Selecteer Verwijder account.
Kun je zien of iemand op je Twitter is geweest? Als u uw eigen Twitter-account bekijkt, kunt u zien of iemand op uw Twitter is geweest door naar het activiteitenlogboek te kijken. Het activiteitenlogboek bevindt zich op de Twitter-website onder het tabblad instellingen. Als je het Twitter-account van iemand anders bekijkt, kun je zien of ze op jouw Twitter zijn geweest door naar de tijdstempel op hun tweets te kijken.

Hoe profielfoto Twitter verwijderen?

Er zijn een paar verschillende manieren om een profielfoto op Twitter te verwijderen. De eerste manier is om naar je profielinstellingen te gaan en op de knop "Profiel bewerken" te klikken. Vanaf daar zie je een optie om je profielfoto te verwijderen. De tweede manier is om met de muis over je profielfoto te gaan en op de knop "Bewerken" te klikken. Van daaruit ziet u een optie om uw profielfoto te verwijderen.

Door Evered

Vergelijkbare artikelen

Hoe Snapchat updaten Nederlands? :: Wat zijn de beste Brillendoekjes?
Handige links