Huis > H > Hoe Snapchat Updaten Nederlands?

Hoe Snapchat updaten Nederlands?

Download de Snapchat-update

Snapchat is gratis in de Play Store te vinden via onderstaande link. De app werkt op elke smartphone met Android 4.4 of nieuwer. De update is in de voorbije weken al geleidelijk uitgerold naar veel gebruikers. In de Play Store check je of je over de nieuwste versie beschikt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan Apple TV niet updaten?

Als je de Apple TV niet kunt updaten, controleer dan of je een internetverbinding hebt. Sluit de Apple TV niet aan als de voortgangsbalk van de update niet goed lijkt te werken. Wacht nog even tot de update is voltooid.

Dus, wat is de laatste update van snapchat?

De laatste update van Snapchat is dat de app nu in meer dan 190 landen beschikbaar is. Dit betekent dat Snapchat nu beschikbaar is voor gebruikers in bijna elk land ter wereld. De update bevat ook een aantal nieuwe functies, zoals de mogelijkheid om snaps naar mensen in andere landen te sturen en de mogelijkheid om snaps uit andere landen te bekijken. En nog een vraag, hoe krijg je de oude snap terug? Daarvoor moet je namelijk op zoek naar de APK (Android Package Kit) van die vorige versie. Die kan je hier en daar online vinden of op een oud Androidtoestel. Eens die APK op je smartphone staat, verwijder je Snapchat en installeer je de oude versie terug via die APK.

Wat dit betreft, welke ios voor snapchat?

De minimale iOS-vereisten voor Snapchat zijn iOS 11.0 of hoger. Hoe kun je zien of iemand je snap locatie bekijkt? Als je je locatie met iemand deelt via Snapchat, kun je zien of ze je locatie bekijken door het Kaartscherm te openen en te kijken of hun gebruikersnaam onder "Actieve vrienden" staat. Als hun gebruikersnaam wordt vermeld, betekent dit dat ze momenteel je locatie bekijken.

Gerelateerde artikelen

Waarom is mijn account geblokkeerd Snapchat?

Als je te veel vrienden toevoegt terwijl je e-mailadres of telefoonnummer niet geverifieerd is, gebeurt dit ook. Als je te jong bent, is het sluiten van je account de laatste reden. Je krijgt een melding als je account geblokkeerd is.

Je kunt ook vragen hoe komt het dat ik snapchat niet kan installeren?

Algemene stappen om dit probleem op te lossen

  • Checken of je een goede wifi- of mobiele internetverbinding hebt.
  • Check je opslagruimte.
  • Check op Android-systeemupdates.
  • Check of de app beschikbaar is voor je apparaat.
  • Verwijder de app en installeer deze opnieuw.
  • Sluit de Play Store en open de app opnieuw.
Hoe lang locatie zichtbaar Snapchat? Als je de app 8 uur lang niet opent, ben je niet zichtbaar op de Kaart tot je Snapchat weer opent. Je kunt de personen waarmee je je locatie deelt altijd aanpassen in de instellingen van Snap Kaart of ga naar de 'Onzichtbare modus' om je locatie voor iedereen te verbergen.

Hoe kan je Snapchat downloaden?

Snapchat proberen

  1. Download via Google Play.
  2. Download in de App Store.
Waarom verwijderd Snapchat mijn account? Er kunnen een paar redenen zijn waarom je Snapchat-account wordt verwijderd. Eén reden kan zijn dat je de Community Guidelines van Snapchat hebt overtreden. Deze richtlijnen omvatten zaken als geen spam versturen, geen naakt of seksuele inhoud plaatsen en geen haatdragende taal gebruiken. Als je deze richtlijnen schendt, kan je account worden verwijderd. Een andere reden kan zijn dat je de Servicevoorwaarden van Snapchat niet hebt gevolgd. Deze voorwaarden omvatten zaken als het niet aanmaken van meerdere accounts, het niet gebruiken van automatische tools om toegang te krijgen tot Snapchat, en het niet verkopen van je gebruikersnaam of wachtwoord. Als je deze voorwaarden schendt, kan je account worden verwijderd. Ten slotte kan Snapchat je account verwijderen als ze je verdenken van fraude of illegale activiteiten. Als je iets illegaals doet op Snapchat, wordt je account verwijderd.

Hoe kan ik mijn snap verwijderen?

Er zijn twee manieren om een snap te verwijderen. De eerste manier is om de snap gewoon naar links te vegen, waardoor hij uit je verhaal wordt verwijderd. De tweede manier is om naar je Snapchat-instellingen te gaan en op de optie "Mijn account verwijderen" te tikken.

Door Smail

Vergelijkbare artikelen

Hoe moet je een Pokémon vangen? :: Hoe verwijder je een Twitter account zonder wachtwoord?
Handige links