Huis > K > Kan Je Je Airpods Verbinden Met Je Chromebook?

Kan je je AirPods verbinden met je Chromebook?

AirPods maakt verbinding en werkt prima op een Chromebook. Ja, AirPods zijn ontworpen met Apple-producten in het achterhoofd, dingen als de iPhone en Apple's Mac-computers, maar ze kunnen worden gecombineerd met vrijwel elke andere technologie, zolang deze maar Bluetooth heeft.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan Java op een Chromebook?

NPAPI wordt niet langer ondersteund door Chrome. De plug-in architectuur NPAPI is bepalend voor de Java plug-in voor webbrowsers. De grote webbrowsers ondersteunen dit al meer dan een decennium.

Dus, kan je 2 airpods verbinden met 1 macbook?

Vink het vakje Driftcorrectie naast het tweede paar AirPods aan. Ga nu naar het Apple -menu → Systeemvoorkeuren → Geluid en selecteer Apparaat met meerdere uitgangen. Nu wordt de audio van je Mac afgespeeld in beide AirPods-paren of geselecteerde hoofdtelefoons. Best netjes! Hoe verbind je Apple oortjes? AirPods verbinden met je Android-telefoon

  1. Stap 1: Open het instellingenmenu van je telefoon.
  2. Stap 2: Druk op 'Verbindingen' en schakel Bluetooth in.
  3. Stap 3: Open het doosje waarin de AirPods zitten en druk op het knopje achterop het opbergdoosje.
  4. Stap 4: Druk op je telefoon op 'Nieuw apparaat koppelen'.

Hoe koppel je draadloze oordopjes?

Om draadloze oordopjes te koppelen, zet u ze eerst in de ontdekkings- of koppelingsmodus door de aan/uit-knop enkele seconden ingedrukt te houden. Open vervolgens de Bluetooth-instellingen op uw apparaat en selecteer de oordopjes in de lijst met beschikbare apparaten. Zodra ze verbonden zijn, zou je audio moeten kunnen horen via de oordopjes. Dit in overweging nemend, waarom werken mijn oortjes niet in mijn laptop? Er zijn een paar redenen waarom uw oordopjes niet werken met uw laptop. De eerste reden is dat de audio-aansluiting van uw laptop misschien beschadigd is of niet goed werkt. Als dit het geval is, moet je de audio-aansluiting laten repareren of vervangen.
Een andere reden waarom je oordopjes niet werken is dat de drivers voor je audio apparaat niet goed geïnstalleerd zijn. Je kunt controleren of de drivers goed geïnstalleerd zijn door naar Apparaatbeheer in je Configuratiescherm te gaan. Als de drivers niet goed geïnstalleerd zijn, moet je ze zelf installeren of opnieuw installeren.
De derde reden waarom je oordopjes niet werken is dat je audio-instellingen verkeerd geconfigureerd zijn. U kunt uw audio-instellingen controleren door naar het Geluidscontrolepaneel in uw Configuratiescherm te gaan. Als je geluidsinstellingen niet goed zijn geconfigureerd, moet je ze aanpassen.

Gerelateerde artikelen

Hoe lang is de levensduur van AirPods?

De normale versie is duurder dan de Pro. De futuristische oordopjes zijn, ironisch genoeg, funest voor de toekomst en kunnen een reden zijn om ze niet aan te schaffen. De levensduur van Apple's AirPods is gemiddeld anderhalf jaar.

Bovendien, wat moet je doen als je oortjes het niet doen in je laptop?

Controleer het uitvoerapparaat onder Uitvoer . U kunt ook met de rechtermuisknop op het pictogram Geluid in de taakbalk klikken en Geluidsinstellingen openen selecteren. Selecteer Koptelefoon . Als de hoofdtelefoon nog steeds niet werkt, probeert u deze los te koppelen en vervolgens weer aan te sluiten. Dit in overweging nemend, kan geen bluetooth inschakelen windows 10? Je ziet 'niet verbonden' als het Windows 10-apparaat niet is gekoppeld aan Bluetooth-accessoires. Bij Instellingen controleren. Selecteer de Startknop en selecteer vervolgens Instellingen > Apparaten > Bluetooth en andere apparaten. Zorg ervoor dat Bluetooth is ingeschakeld.

Dus, waarom kan ik mijn bluetooth niet inschakelen?

Zet de bluetooth op deze andere telefoon aan. Probeer verbinding te maken met hetzelfde bluetooth apparaat dat niet verbindt met je eigen smartphone. Lukt het opnieuw niet om een bluetooth verbinding te maken? Dan is het bluetooth apparaat waarschijnlijk kapot. Trouwens, hoe zet ik de bluetooth aan? Er zijn een paar manieren om Bluetooth in te schakelen, afhankelijk van het apparaat dat u gebruikt.
Als u een Mac gebruikt, kunt u op het Bluetooth-pictogram in de menubalk klikken of de Systeemvoorkeuren openen en op "Bluetooth" klikken. Als uw Mac geen Bluetooth heeft, moet u een Bluetooth-adapter kopen.
Als u een iPhone gebruikt, opent u het programma Instellingen en tikt u op "Bluetooth".
Als u een Android-telefoon gebruikt, opent u de app Instellingen en tikt u op 'Verbindingen' en vervolgens op 'Bluetooth'.
Als u een Windows 10-laptop gebruikt, klikt u op de knop Start en vervolgens op het tandwielpictogram "Instellingen". In het venster "Instellingen" klikt u op "Apparaten" en vervolgens op "Bluetooth en andere apparaten". Zet Bluetooth aan door op de schakelaar naast "Bluetooth" te klikken.

Wat gebeurt er als je je AirPods reset?

Als je je AirPods reset, gaan ze terug naar de fabrieksinstellingen. Dit betekent dat al je aanpassingen, zoals de naam, worden gewist. Als je problemen hebt met je AirPods en opnieuw wilt beginnen, dan is het resetten een goed idee.

Door Hinda Cobbett

Vergelijkbare artikelen

Hoe verbind je draadloze oortjes met PS4? :: Waarom verbinden mijn AirPods niet met mijn laptop?
Handige links