Huis > K > Kan Java Op Een Chromebook?

Kan Java op een Chromebook?

NPAPI (vereiste technologie voor Java-applets) wordt niet langer door Chrome ondersteund. De Java-plug-in voor webbrowsers is afhankelijk van de plug-inarchitectuur NPAPI. Deze is voor meerdere platforms geschikt en wordt al meer dan tien jaar door de belangrijkste webbrowsers ondersteund.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als je Chromebook vastloopt?

Als u onlangs nieuwe apps of extensies hebt geïnstalleerd, verwijdert u deze.

Hoe installeer ik Java op Windows 10?

Downloaden en installeren

  1. Ga naar de pagina Manual download (Handmatig downloaden).
  2. Klik op Windows Online.
  3. Het dialoogvenster Bestand downloaden wordt weergegeven. U wordt gevraagd het gedownloade bestand uit te voeren of op te slaan. Klik op Run (Uitvoeren) om het installatieprogramma uit te voeren.
Je kunt ook vragen welke browser ondersteunt flash 2021? Flash wordt (vanwege veiligheidsrisico's)in principe door geen enkele browser meer ondersteund.

Dienovereenkomstig, welke browsers ondersteunen flash nog?

De browsers die nog steeds flash ondersteunen zijn Safari, Firefox en Chrome. Hoe kan ik Java updaten? Er zijn een paar manieren om Java bij te werken.
Als je Windows hebt, kun je naar de Java website gaan en de laatste versie van de Java Runtime Environment (JRE) downloaden. Zodra u de JRE hebt gedownload, kunt u deze installeren door op het bestand te dubbelklikken en de aanwijzingen te volgen.
Als u een Mac hebt, kunt u Java bijwerken via de Software Update-functie of door handmatig de nieuwste versie van de JRE te downloaden en te installeren van de Java-website.
Als u Linux gebruikt, moet u de laatste versie van de JRE downloaden van de Java-website en deze handmatig installeren.

Gerelateerde artikelen

Hoe stel je een nieuwe achtergrond in op Chromebook?

Selecteer een van de afbeeldingen om als achtergrond in te stellen door op de rechter muisknop te klikken. U kunt de achtergrond dagelijks veranderen.

Waarom werkt JavaScript niet?

Klik op het pictogram Gereedschap op de werkbalk. Klik op Opties > Geavanceerde instellingen weergeven. Klik in het gedeelte Privacy op Instellingen voor inhoud. Blader naar het gedeelte JavaScript en klik op Toestaan dat alle sites JavaScript uitvoeren (aanbevolen). Waar JavaScript plaatsen? Je kunt dus zowel JavaScript in het head gedeelte en in het body gedeelte van je pagina zetten. Het komt vaak voor dat er eerst een aantal functies of variabelen in het head gedeelte worden benoemd met een JavaScript-code, waarna ze door een script in het body gedeelte worden opgeroepen en uitgevoerd.

Waar is JavaScript voor?

Wat is javascript? Javascript is een gescripte programmeertaal die voor websites gebruikt worden. Door het gebruik van JavaScript aan HTML pagina's toe te voegen is het mogelijk om pagina's meer interactie mee te geven die anders met alleen HTML niet mogelijk is. Men kan zich ook afvragen: heb ik java nodig op mijn mac? Nee, je hoeft geen Java op je Mac te hebben. Java is een programmeertaal die vooral wordt gebruikt voor het maken van webapplicaties en -diensten, en veel Mac-gebruikers hebben Java niet nodig. Als je een webapplicatie of -dienst gebruikt die Java vereist, wordt je gewoonlijk gevraagd of je de Java-software wilt downloaden en installeren.

Trouwens, heb ik java?

Ja, je hebt java. Java is een programmeertaal die veel wordt gebruikt voor het maken van applicaties en websites.

Door Killoran

Vergelijkbare artikelen

Wat is een JPG document? :: Hoe open je .jar bestanden?
Handige links