Huis > H > Hoe Verwijder Je Kijkgeschiedenis?

Hoe verwijder je Kijkgeschiedenis?

Je kijkgeschiedenis wissen of onderbreken

Ga naar de pagina Geschiedenis en tik bovenaan op Meer en dan op Geschiedenisopties. Selecteer Kijkgeschiedenis wissen of schakel Kijkgeschiedenis onderbreken in.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe verwijder je je aankoopgeschiedenis?

U kunt apps op een iPad of iPod touch verbergen door op de accountknop boven aan het scherm te tikken. Als u 'delen met familie' gebruikt, tikt u op 'Mijn aankopen'. Zoek de app die u wilt en tik op 'Verbergen'.

Men kan zich ook afvragen: wat gebeurt er als ik mijn geschiedenis verwijdert?

Als je een gegevenstype synchroniseert en dit verwijdert op je Android-apparaat, wordt het overal verwijderd waar het wordt gesynchroniseerd. Het wordt verwijderd van andere apparaten en uit je Google-account. op je Android-telefoon of -tablet. Instellingen. Dienovereenkomstig, waar blijft verwijderde geschiedenis? Google History kan al je bladwijzers en geschiedenis terugzetten, volg daarvoor de volgende stappen: Ga naar Google History > Log in met je Google account. Hier krijg je een overzicht van alle geschiedenis in Chrome met datum en tijd.

Kan item niet verwijderen uit geschiedenis?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom je een item niet uit je geschiedenis kunt verwijderen:
Het item kan vergrendeld zijn. Om een vergrendeld item te verwijderen, moet je het eerst ontgrendelen.
Het item kan deel uitmaken van een set. Je kunt geen item uit een set verwijderen, maar wel de hele set.
Het item kan deel uitmaken van een verzameling. Je kunt geen item uit een verzameling verwijderen, maar wel de hele verzameling. Hoe lang blijven zoekopdrachten bewaard? De duur van het bewaren van zoekopdrachten kan variƫren, afhankelijk van het soort zoekopdracht en de gebruikte zoekmachine. Zo bewaart Google de zoekgeschiedenis naar verluidt 18 maanden, terwijl Bing de zoekgeschiedenis 6 maanden bewaart.

Gerelateerde artikelen

Hoe verwijder ik een gebruikersnaam?

Als u een gebruikersnaam ziet terwijl u inlogt of een formulier invult, kunt u er op deze manier voor zorgen dat deze niet wordt opgeslagen. Dit is hoe je het kunt doen: open chrome.

Hoe verwijder je je geschiedenis op je computer?

Je geschiedenis wissen

  1. Open Chrome op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Meer .
  3. Klik op Geschiedenis.
  4. Klik aan de linkerkant op Browsegegevens wissen.
  5. Selecteer in het dropdownmenu welk gedeelte van de geschiedenis je wilt verwijderen.
Hoe verwijder je Google geschiedenis op iPhone? Je browsergegevens verwijderen
  1. Open de Chrome-app. op je iPhone of iPad.
  2. Tik op Meer Geschiedenis .
  3. Tik onderaan op Browsegegevens wissen.
  4. Selecteer de typen gegevens je wilt verwijderen.
  5. Tik op Browsegegevens wissen. Browsegegevens wissen.
  6. Tik in de rechterbovenhoek op Gereed.

Welke stappen moet je ondernemen om jouw zoekgeschiedenis te raadplegen?

In Google Chrome

Open Google Chrome en klik in de rechterbovenhoek op het logo met de drie horizontale streepjes. Klik op Geschiedenis en in het menu dat verschijnt nogmaals op Geschiedenis.
Mensen vragen ook: hoe geschiedenis wissen op smartphone? Aangenomen dat u een gedetailleerd antwoord wilt over hoe u uw geschiedenis op een smartphone kunt wissen:
De meeste smartphones hebben een ingebouwde browser, en de stappen om uw geschiedenis te wissen zullen enigszins verschillen afhankelijk van welke browser u gebruikt. In het algemeen kunt u uw geschiedenis wissen door de browser te openen en op het menupictogram te tikken (meestal drie puntjes in een horizontale rij). Tik in het uitklapmenu op "Instellingen" en zoek dan naar de optie "Geschiedenis wissen". Tik op deze optie en bevestig dat u uw geschiedenis wilt wissen.

Bovendien, waar vind ik geschiedenis?

Om uw geschiedenis in Google Chrome te vinden, klikt u op de drie puntjes in de rechterbovenhoek van de browser. Klik daar op "Geschiedenis" en u komt op een pagina waar u uw browsegeschiedenis kunt bekijken.

Door Shamma Remley

Vergelijkbare artikelen

Hoe verwijder je een gekoppeld Facebook account? :: Hoe kan ik alle berichten in een keer verwijderen?
Handige links