Huis > H > Hoe Verwijder Je Een Gekoppeld Facebook Account?

Hoe verwijder je een gekoppeld Facebook account?

Facebook koppelingen verwijderen

  1. Ga naar je Facebook profiel.
  2. Klik rechtsboven in de blauwe balk op het pijltje en kies Instellingen.
  3. Klik in het menu aan de linkerkant op Apps.
  4. De pagina met Appinstellingen wordt geopend.
  5. Je zie nu bij Aangemeld via Facebook alle websites die gekoppeld zijn aan je Facebook account.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Daarvan, hoe koppel je een account los instagram?

Hoe ontkoppel ik mijn Instagram-account van een ander sociaal netwerk?

  1. Ga naar je profiel en tik op .
  2. Tik op Instellingen.
  3. Tik op Account.
  4. Tik op Delen in andere apps en daarna op het sociale netwerk waarmee je de koppeling wilt verwijderen.
Kun je twee accounts hebben op Instagram? 2 Instagram accounts toevoegen aan de Instagram-app

Open de Instagram-app. Ga naar je profiel en dan naar Instellingen. Scrol helemaal naar beneden en klik op Account toevoegen. Je kunt nu inloggen met je nieuwe account (zelfs tot vijf profielen!).

Wat gebeurt er als je je account tijdelijk uitschakelt?

Als u uw account uitschakelt, worden uw profiel, foto's, video's, opmerkingen, likes en volgers allemaal verborgen totdat u uw account weer inschakelt. Uw account wordt niet verwijderd en u kunt nog steeds inloggen op uw account om het weer in te schakelen. Hoe kan ik Instagram tijdelijk uitschakelen? Helaas is er geen manier om je Instagram-account tijdelijk uit te schakelen. Zodra u uw account verwijdert, is het voor altijd weg.

Gerelateerde artikelen

Hoe Nintendo-account koppelen?

U kunt systeeminstellingen kiezen in het startmenu nadat u een gebruiker hebt aangemaakt, en vervolgens een gebruiker kiezen om de profielinstellingen te openen.

Mensen vragen ook: hoe lang duurt een blokkade op instagram?

Als een actie wordt geblokkeerd op Instagram, duurt dat meestal tussen de 24 – 48 uur. Let op: als Instagram herkent dat je dezelfde achter vaker herhaalt, dan is het mogelijk dat de blokkade van je acties steeds langer duurt. Trouwens, wat moet je doen als je een app niet kan verwijderen? Houd een app-pictogram aangetikt om te controleren of de optie Verwijderen beschikbaar is. Als dat niet het geval is, betekent dit dat de app een voorgeïnstalleerde systeemapp is en niet kan worden verwijderd. Open een app in Apps om te controleren of de optie Verwijderen beschikbaar is.

Waarom kan ik geen apps verwijderen?

Sommige apps worden niet alleen geinstalleerd maar ook opgevoerd als apparaatbeheerder. Indien je zo'n app wenst te verwijderen moet je eerst deze “privilege” van apparaatbeheerder uitschakelen / verwijderen. Hoe kan ik een app verwijderen van mijn iPhone? Een app verwijderen van je iPhone is een eenvoudig proces dat in een paar stappen kan worden uitgevoerd. Zoek eerst de app die u wilt verwijderen op uw startscherm. Zodra u de app hebt gevonden, houdt u het pictogram van de app ingedrukt totdat alle pictogrammen op uw scherm beginnen te schudden. Nadat de pictogrammen beginnen te schudden, ziet u een kleine "x" verschijnen in de hoek van het pictogram van de app. Tik op de "x" en bevestig vervolgens dat u de app wilt verwijderen door op de knop "Verwijderen" te tikken.

Waar is mijn Instagram gebleven?

Als je je afvraagt waar je Instagram-account is gebleven, zijn er een paar mogelijkheden. Het is mogelijk dat je je account per ongeluk hebt verwijderd, of dat het door Instagram is geschorst of verwijderd.
Als je denkt dat je je account per ongeluk hebt verwijderd, kun je proberen opnieuw in te loggen met je gebruikersnaam en wachtwoord. Als je account door Instagram is geschorst of verwijderd, moet je rechtstreeks contact met hen opnemen om te weten te komen waarom en om te zien of je tegen de beslissing in beroep kunt gaan.

Door Pachston Paglio

Vergelijkbare artikelen

Hoe zoekwoorden verwijderen? :: Hoe verwijder je Kijkgeschiedenis?
Handige links