Huis > H > Hoeveel Cijfers Achter De Komma?

Hoeveel cijfers achter de komma?

2 Antwoorden. Het meest gebruikelijk is om met drie cijfers achter de komma te werken. mits die mate van nauwkeurigheid gerechtvaardigd is gegeven je meetprocedure. Zet een 0 voor de punt of komma als het ook een andere getal zou kunnen zijn.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel Kbps is cd kwaliteit?

De geluidskwaliteit op een CD is 1.411 kbps.

Hoe moet je graden afronden?

Regels bij het afronden:

  1. Als in de vraag staat dat je moet afronden, dan moet je afronden op wat gevraagd wordt.
  2. tussendoor mag je nooit afronden, je moet doorrekenen met het niet-afgeronde getal.
  3. Bij afronden gebruik je ≈ teken.
  4. Laat de nullen weg.
  5. Procenten: afronden op 1 decimaal.
Dus, hoe rond je minuten af? Voorbeeld: je wilt 15 minuten doorbelasten i.p.v. 10 minuten. Je corrigeert het aantal van 0,17 met 0,08 waardoor het aantal op 0,25 uitkomt. De berekening is in dit geval: 0,25 x 100 euro = 25 euro. Op de achtergrond is een correctie doorgevoerd van 0,833333 zodat het aantal uitkomt op 0,25 uur.

Dienovereenkomstig, hoe wordt een 6 5 afgerond?

Een 6 5 wordt afgerond op het dichtstbijzijnde gehele getal, dat 7 is. Hoeveel decimalen heeft procenten? Er zijn twee soorten percentages: percentages groter dan 100% en percentages kleiner dan 100%. Een percentage dat groter is dan 100% is gewoon een geheel getal, zonder decimalen. Een percentage dat kleiner is dan 100% kan zowel een decimaal als een geheel getal zijn, en heeft maximaal twee cijfers achter de komma.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Trouwens, hoe bereken je de verhouding tussen 2 getallen?

Je schrijft het met een deelteken "2 : 3". De verhouding 10 : 15 is hetzelfde als 20 : 30. Als je de getallen aan beide kanten van het deelteken met dezelfde waarde vermenigvuldigt, blijft de verhouding gelijk. 8 is 4x2, dus de getallen in de rechter verhouding zijn 4x zo groot als in de linker verhouding. Trouwens, wat betekend afronden op 1 decimaal? Je kunt getallen op verschillende manieren afronden. Voorbeelden zijn een heel getal, op 1 decimaal of twee getallen achter de komma. Bij een heel getal komt er geen kommagetal. 1 decimaal is op 1 getal achter de komma, bij twee logischerwijs maar twee getallen.

Wat dit betreft, waar staat de k voor in 1000?

Het duizendtal verandert dus van een 8 in een 9. Alle getallen rechts van het duizendtal worden een 0. Het antwoord is dus 9.000. Stel je moet het getal 8.265 afronden op duizendtallen. Hoe moet je het gemiddelde berekenen in Excel? Om de gemiddelde waarde in Excel te berekenen, gebruik je de formule =GEMIDDELDE(cel1:cel2). Voorbeeld: stel je hebt de getallen 4, 5, 7 en 9 in de celen A1 tot en met A4 staan. Dan zou je het gemiddelde berekenen door in cel A5 =GEMIDDELDE(A1:A4) in te voeren.

Hoe rond je 2 50 af?

2 50 is twee en vijftig, dus je rond het af naar boven naar drie.

Door Nitin

Vergelijkbare artikelen

Hoe rond je af op twee decimalen? :: Hoe gebruik je de functie afronden in Excel?
Handige links