Huis > H > Hoe Kan Ik Iemand Vinden Op Discord?

Hoe kan ik iemand vinden op Discord?

Het openen van de zoekbalk verschijnt een venster met een aantal zoekfilter suggesties:

  1. Laten we breken de verschillende filters en hoe ze te gebruiken tijdens het zoeken:
  2. Zoeken heeft vier verschillende filters die u kunt gebruiken om oude berichten lezen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik zien waar iemand zich bevindt?

U kunt iemands locatie vinden met de Google Maps app. U kunt op het profiel van de persoon tikken om de locatie te delen. Tik op het pictogram van een vriend om de locatie van de persoon bij te werken. Het is tijd om te vernieuwen.

Hoe werkt een bot in Discord?

Discord Bots kunnen gemaakt worden op de site Discord Applications. Hier kun je een application maken. Met een application kan je vervolgens een bot maken, door in de application instellingen te klikken op bot. Na het maken van de bot kan je de token kopiëren. Men kan zich ook afvragen: hoe maak je regels in discord? Om mensen te dwingen de regels in Discord te lezen, moet je de community-functie voor je server inschakelen. Vervolgens moet u instellen Membership Screening en voeg serverregels toe. Nieuwe leden die lid worden van uw server moeten akkoord gaan met de regels voordat ze berichten op uw server kunnen verzenden.

Men kan zich ook afvragen: kan je geld verdienen met discord?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat de hoeveelheid geld die kan worden verdiend met Discord zal variëren afhankelijk van een aantal factoren, waaronder het aantal gebruikers, het niveau van betrokkenheid, en het type inhoud dat wordt gedeeld. Het is echter mogelijk om inkomsten te genereren uit Discord via een verscheidenheid aan methoden, zoals het in rekening brengen van toegang tot premium content, het draaien van advertenties, of het verkopen van merchandise. Trouwens, hoe kun je zien of iemand je bericht heeft gelezen op discord? Als u de desktop app gebruikt, is er een eenvoudige manier om te zien of iemand uw bericht heeft gelezen:
1. Klik met de rechtermuisknop op het bericht dat je hebt verzonden.
2. Er verschijnt een klein menu. Als de persoon aan wie je het bericht hebt gestuurd het heeft gelezen, zie je een vinkje naast de optie "Gelezen".

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik iemand vinden op basis van zijn mobiele nummer?

Het is mogelijk om op veel websites een 06-nummer te vinden in een telefoongids voor mobiele telefoons. U kunt op deze websites op naam zoeken. U kunt omgekeerd zoeken.

Hoe kan je iemand blokkeren op discord?

Iemand blokkeren

Houd de naam ingedrukt, en klik op de gebruikersnaam. Je bent nu op zijn/haar profiel. Klik op de drie puntjes rechtsboven. Klik vervolgens op 'Blokkeren'.
Hoe verwijder je een vriend op discord? Een lijst met mensen in de groep zou moeten verschijnen. Klik op de persoon die je wil verwijderen. Een pop-upmenu zal verschijnen. Klik op Verwijderen uit groep.

En nog een vraag, hoe zet je een bot in een discord server?

Ga naar Discord's bot portaal , en maak een nieuwe applicatie. Noteer de klant-ID en het geheim (die u natuurlijk geheim moet houden). Dit is echter niet de bot, alleen de 'Applicatie'. U moet de bot toevoegen onder het tabblad "Bot". Men kan zich ook afvragen: hoe veilig is discord? Discord is een veilige VoIP- en chatdienst die encryptie van militaire kwaliteit gebruikt. Dit betekent dat uw gesprekken en spraakoproepen beschermd zijn tegen afluisteren en andere vormen van onderschepping. Discord biedt ook twee-factor authenticatie voor extra veiligheid.

Is Discord gratis?

Discord is een spraak- en tekstchat-app, ontworpen voor gamers, waarmee je gemakkelijk vrienden kunt vinden, lid kunt worden en kunt chatten. Het is gratis, veilig en werkt zowel op je desktop als op je telefoon.

Door Pasol

Vergelijkbare artikelen

Wat kost een Discord server? :: Kun je snappen op je laptop?
Handige links