Huis > W > Wat Kost Een Discord Server?

Wat kost een Discord server?

Discord-servers zijn gratis plaatsen waar mensen kunnen samenkomen om over games te praten of spraakkanalen te gebruiken om met vrienden te praten terwijl ze spelen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Daarvan, hoe werkt ontvangstbevestiging sms?

Vergelijk het met een email , jij vraag een leesbevestiging en als je de email stuurt en de ontvanger klikt erop krijg je de bevestiging dat het bericht gelezen is. Als de pc uitstaat lees je geen email , en zo werkt hetzelfde met een gsm. Dus ben maar zeker dat de persoon of personen je sms hebben gehad en gelezen. Daarvan, hoe kun je zien of iemand je sms heeft gelezen iphone? Hier lees je hoe je leesbevestigingen kunt inschakelen:

  1. Open de Instellingen van je iPhone.
  2. Scrol naar beneden en tik op Berichten.
  3. Schuif de schakelaar 'Verzendbevestigingen verzenden' naar de aan-positie (groen).

Daarvan, hoe verwijder je je nummer op discord?

Er is geen manier om je telefoonnummer van Discord te verwijderen. De enige manier om het te verwijderen is om je account te verwijderen en opnieuw te beginnen. Waar kan je je discord ID zien? Discord ID's kunnen worden gezien op een aantal plaatsen, afhankelijk van de context. Bijvoorbeeld, als je kijkt naar een lijst van leden in een Discord server, zal elk lid hun Discord ID naast hun naam hebben staan. Of, als je kijkt naar een specifiek bericht in Discord, kun je klikken op de profielfoto van de persoon die het bericht stuurde, en hun Discord ID zal worden weergegeven in het resulterende pop-up venster.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en Belgiƫ een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Hoe verwijder je een categorie in discord?

Klik op het tandwieltje naast de naam van het kanaal dat je wilt verwijderen: 2. Ga naar Overzicht en klik op de prullenbak links onderin. Hoe moet je een vriend toevoegen op discord? Druk rechts bovenaan op het witte boegbeeld en het icoon '+'. Deze knop staat in de rechterbovenhoek van de pagina 'Vrienden'. Hierdoor wordt het formulier 'Vriend toevoegen' op een nieuwe pagina geopend. Voer de Discord Tag van je vriend in in het veld 'DiscordTag#0000'.

Dus, hoe krijg je een muziek bot in discord?

Hoe voeg ik een muziekbot toe aan Discord?

  1. Bezoek de pagina van de bot die u wilt toevoegen.
  2. Klik op Voeg toe aan Discord knop.
  3. In Voeg bot toe aan Selecteer uw server en klik op het Doorgaan met knop.
Wat is het gevaar van Snapchat? Er zijn veel gevaren verbonden aan Snapchat. Een van de bekendste gevaren is dat snaps, of berichten, die via Snapchat worden verstuurd niet permanent zijn en gemakkelijk kunnen worden verwijderd. Dit betekent dat als iemand een ongepaste of illegale afbeelding via Snapchat zou versturen, er geen registratie van is. Dit kan leiden tot ernstige juridische gevolgen.
Een ander gevaar van Snapchat is dat het heel gemakkelijk is om screenshots te maken van snaps. Dit betekent dat zelfs als een snap slechts tijdelijk bedoeld is, hij kan worden opgeslagen en verspreid zonder medeweten of toestemming van de afzender. Dit kan leiden tot verlegenheid of schaamte, vooral als de snap gevoelige of persoonlijke informatie bevat.
Tot slot wordt Snapchat vaak gebruikt om locatie-informatie te delen. Hoewel dit leuk en nuttig kan zijn, kan het ook gevaarlijk zijn. Als iemand zijn locatie zou delen met een vreemde, bijvoorbeeld, dan weet die persoon precies waar hij is en kan hij hem mogelijk kwaad doen.

Dienovereenkomstig, hoe kan ik mijn leeftijd veranderen op discord?

Discord heeft geen manier om je leeftijd te veranderen. De beste manier om je leeftijd op discord te veranderen is om een nieuw account aan te maken met de juiste leeftijd.

Door Vance Hinze

Vergelijkbare artikelen

Wat geldt als handtekening? :: Hoe kan ik iemand vinden op Discord?
Handige links