Huis > W > Wat Is Het Verschil Tussen Google Home En Nest?

Wat is het verschil tussen Google Home en Nest?

Google Home is de voormalige naam van een productlijn die is opgenomen in de productlijn van Google Nest. Hieronder vallen alle smart home toepassingen van Google. Denk aan slimme thermostaten, IP-camera's en slimme speakers.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is het verschil tussen TIFF en PSD?

Opslaan met de compressie optie heeft een kwaliteitsverlies maar dit is niet met het blote oog waarneembaar. Sla op als PSD als u aan een project werkt.

Dienovereenkomstig, hoe stel ik google nest in?

Aan de slag:

  1. Sluit je Google-speaker of -scherm aan.
  2. Verbind je mobiel met het wifi-netwerk dat je wenst te gebruiken voor je speaker of scherm.
  3. Open de Google Home-app op je mobiel of tablet.
  4. Volg de stappen in de Google Home-app.
Heb ik een Google Nest nodig? De speakers of schermen voor Google Nest of Home maken het leven makkelijker door je te helpen met bijvoorbeeld toegang tot media, taakbeheer en je dagplanning. Meer dan je stem heb je niet nodig.

Kan Google Nest afluisteren?

Er is geen duidelijk antwoord, omdat het afhangt van hoe je "bug" definieert. Als je bedoelt "kan Google toegang krijgen tot de gegevens die Nest verzamelt", dan is het antwoord ja - Google heeft toegang tot alle gegevens van Nest, inclusief informatie over je huis, je energieverbruik en het doen en laten van je gezin. Als u echter bedoelt "kan Google Nest gebruiken om mensen te bespioneren", dan is het antwoord minder duidelijk. Er is geen bewijs dat Google Nest gebruikt om mensen te bespioneren, maar het is mogelijk dat de door Nest verzamelde gegevens worden gebruikt om informatie af te leiden over de gewoonten en activiteiten van mensen. Wat koppelen aan Google Nest? Om Google Nest aan een ander apparaat te koppelen, moet u de Google Home-app gebruiken. Zodra u de app hebt geopend, selecteert u het apparaat dat u wilt koppelen in de lijst met apparaten. Selecteer vervolgens de optie "Koppelen". Hiermee kunt u de code invoeren die door het andere apparaat wordt verstrekt. Zodra u de code hebt ingevoerd, selecteert u opnieuw de knop "Koppelen" en de twee apparaten moeten worden gekoppeld.

Gerelateerde artikelen

Wat is het verschil tussen JPG en TIFF?

Je kunt kleine bestanden maken met JPG. De niet-destructieve compressiemethode wordt gebruikt om TIFF te comprimeren. TIFF zal een andere manier van informatie ordenen toepassen om de afbeelding kleiner te maken. Uw afbeelding behoudt dezelfde kwaliteit.

Bovendien, welke google home moet ik kopen?

Google Home of Google Nest kopen

  • Google Nest Mini. Richtprijs: €50. Goedkoopste keus. De kleinste slimme speaker van Google.
  • Google Nest Audio. Richtprijs: €99. Beste allround keus. De beste slimme speaker over het algemeen.
  • Google Home Max. Richtprijs: €270. Beste geluidskwaliteit.
Mensen vragen ook: welke google nest is het beste? Als je op zoek bent naar een smart speaker met een ingebouwde Google Assistant, dan is de Google Nest Audio momenteel de beste slimme speaker van Google die je in huis kan halen.

Dus, waarom een google nest kopen?

Dankzij de ingebouwde speaker gebruik je de Google Nest Hub ook om muziek te luisteren. Ik vond het geluid verrassend goed. Een vervanging voor je Sonos of audio-installatie is het niet. Maar het is voldoende voor een rustig achtergrondmuziekje. Kan je 2 Google Nest koppelen? Ja, je kunt 2 Google Nest koppelen.

Wat dit betreft, kan niet communiceren met je nest?

Er kunnen een aantal redenen zijn waarom je niet met je Nest kunt communiceren. Controleer eerst of je Nest goed is aangesloten en of het voedingslampje brandt. Als dat zo is, probeer dan je Nest te resetten door de resetknop ongeveer 10 seconden ingedrukt te houden. Als dat niet werkt, moet je misschien de firmware op je Nest bijwerken. Ga daarvoor naar de ondersteuningswebsite van Nest en volg de instructies daar.

Door Yirinec Barski

Vergelijkbare artikelen

Hoe betaal je met Google Pay in de winkel? :: Hoe duur is Google Meet?
Handige links