Huis > H > Hoe Betaal Je Met Google Pay In De Winkel?

Hoe betaal je met Google Pay in de winkel?

Waar u Google Pay kunt gebruiken

U kunt met Google Pay overal betalen waar u het symbool voor contactloze betaling of Google Pay ziet. U vindt deze symbolen op het scherm van de betaalautomaat of op de kassa.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Hoe zet je Google Pay aan?

De Google Pay-app instellen

  1. Controleer of uw telefoon Android-versie Lollipop (5.0) of hoger heeft.
  2. Download Google Pay.
  3. Open de Google Pay-app en volg de instructies om de app in te stellen.
  4. Voeg een kaart toe wanneer hierom wordt gevraagd.
Hoe betaal je met je telefoon Google Pay? BetaaltelefoonAndroidGoogle Pay

Online
  1. Tik op de Google Pay knop als je wilt afrekenen.
  2. Kies een betaalmethode en voer eventueel een verzendadres in als hierom wordt gevraagd.
  3. Bevestig je bestelling.

Hoe moet je betalen met je telefoon?

Er zijn een paar verschillende manieren om met uw telefoon te betalen. Eén manier is om uw telefoon te gebruiken als een contactloze betaalmethode. Dit betekent dat u uw telefoon bij een compatibele terminal kunt houden en dat deze uw betaling automatisch verwerkt. Een andere manier om met je telefoon te betalen is het gebruik van een mobiele portemonnee. Dit is een digitale portemonnee die uw krediet- en debetkaartgegevens opslaat. U kunt uw mobiele portemonnee gebruiken om te betalen bij deelnemende winkeliers. Tot slot kunt u een mobiele betaalapp gebruiken. Dit is een app waarmee u betalingen kunt verzenden en ontvangen. Enkele populaire mobiele betaalapps zijn Venmo, PayPal en Cash App. Kan je overal betalen met Google Pay? Ja, u kunt overal betalen met Google Pay waar contactloze betalingen worden geaccepteerd. Dit omvat miljoenen winkels, evenals vele vervoerssystemen, taxi's en andere plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Hoe veilig is Google Authenticator?

Alle gedeelde geheimen moeten toegankelijk zijn voor elke toepassing die de ingebouwde Authenticator-functie gebruikt. Dat is niet veilig. Als u een beveiligingsgevoelige sleutel in uw toepassing inbouwt die toegang heeft tot al uw wachtwoorden, creëert u een goudmijn voor hackers.

Vervolgens, hoe contactloos betalen met google pay?

Contactloos betalen met Google Pay gaat via de nfc-chip van je smartphone. Deze draadloze techniek slaat een brug tussen je toestel en de betaalautomaat. Zodra je telefoon bij de pinlezer in de buurt komt, worden de details van de betaling uitgewisseld.2 dagen geleden En nog een vraag, waarom doet google pay het niet? De betaalautomaat registreert een Google Pay-transactie niet

het Android-toestel NFC ondersteunt en Lollipop 5.0 of hoger heeft, Google Pay is ingeschakeld in de Android-instellingen van het apparaat, Er een betaalmethode is toegevoegd aan Google Pay. Het Android-toestel is ingeschakeld en ontgrendeld.

Wat dit betreft, waar kan ik google pay downloaden?

De Google Pay app kunt u downloaden in de Play Store. U kunt Google Pay alleen activeren via de ABN AMRO app, niet via de Google Pay app. Wilt u liever geen extra app op uw Android-toestel? Google Pay werkt ook zonder de Google Pay app. Welke banken doen mee met Google Pay? Google Pay is momenteel beschikbaar in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Polen, België, Slowakije, Slovenië, Portugal, Roemenië, Litouwen, Singapore, Hongkong, India, Japan en Australië. In de VS wordt Google Pay in miljoenen winkels geaccepteerd, waaronder grote retailers als Best Buy, Target, Walmart en Dunkin' Donuts. U kunt Google Pay ook gebruiken om in-app aankopen te doen bij apps als Airbnb, Fandango en Uber. Buiten de VS kan Google Pay worden gebruikt voor betalingen in apps zoals Deliveroo, Google Play en Klook.

En nog een vraag, hoe werkt betalen met android telefoon?

Betalen met een Android-telefoon werkt meestal door het scannen van een QR-code of door NFC (Near Field Communication). Om een QR-code te scannen, opent u de camera van uw Android-telefoon en richt u deze op de QR-code. De telefoon leest dan de QR-code en geeft de bijbehorende informatie weer. Om met NFC te betalen, houdt u uw Android-telefoon dicht bij het NFC-toestel en de twee communiceren met elkaar om de transactie te voltooien.

Door Mayeda Angiolillo

Vergelijkbare artikelen

Hoe werkt Google Pay Belgie? :: Wat is het verschil tussen Google Home en Nest?
Handige links