Huis > H > Hoe Werkt Google Pay Belgie?

Hoe werkt Google Pay Belgie?

Google Pay is een zeer handige app om je aankopen in een oogwenk aan de kassa te betalen, eenvoudigweg door je Android-smartphone bij de betaalterminal te houden. Je telefoon trilt of maakt een geluid om de betaling te bevestigen. Er verschijnt ook een bevestiging op de terminal.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat werkt op 12 volt?

Om elektronische apparatuur geschikt te maken voor het 230 Volt net, wordt deze 230 Volt wisselspanning in het apparaat met een transformator en gelijkrichter omgezet in een lagere gelijkspanning.

Dus, hoe kan je contactloos betalen?

Bij contactloos betalen moet u de betaalpas kortstondig dichtbij de betaalautomaat houden om te betalen. Bij bedragen tot en met € 50,- is geen pincode nodig. Boven dit bedrag moet u wel altijd een pincode intikken op de betaalautomaat. Dus, hoe betaal ik met mijn samsung telefoon? Contactloos betalen met Android en Google Pay

Houd de achterkant van je Android-telefoon kort naast de lezer van de pinautomaat. Volg de instructies op de pinautomaat. Sommige oude pinautomaten vragen alsnog om een pincode.

Hoe betaal je contactloos met Samsung?

U kunt contactloos betalen met Samsung door uw telefoon dicht bij de contactloze betaalterminal te houden. Uw telefoon zendt een signaal uit dat wordt gedetecteerd door de terminal, die vervolgens uw betaling verwerkt. Sommige Samsung-telefoons hebben ook de optie om NFC (Near Field Communication) te gebruiken om contactloos te betalen. Hiervoor heb je een telefoon met NFC nodig en een betaalterminal met NFC. Men kan zich ook afvragen: hoe kan je zonder pinpas betalen? Men kan zonder betaalkaart betalen met een creditcard, een cheque of contant geld.

Gerelateerde artikelen

Waarom werkt mijn Bluetooth niet op mijn iPhone?

Als u geen verbinding kunt maken met een van deze apparaten, controleer dan of het accessoire en het apparaat dicht bij elkaar staan. Zet het accessoire uit en weer aan. Zorg ervoor dat het accessoire is opgeladen of op de stroom is aangesloten.

Kan Google Pay met ING?

Daarvoor moet een telefoon met Android 5 of nieuwere versie werken en de NFC-technologie ondersteunen. Mensen kunnen hun betaalgegevens aan Google Pay toevoegen en een koppeling maken met een betaalpas. Kan Google Pay in Nederland? Google Pay werkt met telefoons met Android 5 of later, die geschikt zijn voor betalingen via NFC. Google Pay kan ook kortings- en bonuskaarten bewaren. Mocht een consument de telefoon kwijtraken, dan kan de app op afstand worden geblokkeerd en preventief kunnen alle gegevens worden verwijderd.

Kan Google Pay met Rabobank?

Mobiel betalen op je Android telefoon of smartwatch kan nu eenvoudig met Google Pay en parkeren is beschikbaar in de Rabo App. Veel andere functies van de Rabo Wallet, zoals betaalverzoek, zijn al langere tijd beschikbaar in de Rabo App. Welke banken ondersteunen Google Pay in Belgie? Er zijn momenteel vier banken in België die Google Pay ondersteunen: BNP Paribas Fortis, ING, KBC en Belfius.

Men kan zich ook afvragen: is google pay anoniem?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het grotendeels afhangt van hoe u Google Pay gebruikt en welk type informatie u aan uw account koppelt. Als u een Google Pay-account gebruikt dat niet is gekoppeld aan uw persoonlijke Google-account, dan is het mogelijk om de dienst enigszins anoniem te gebruiken. Als u echter een account gebruikt dat is gekoppeld aan uw persoonlijke Google-account, worden uw transacties en aankoopgeschiedenis gekoppeld aan uw persoonlijke account en zijn ze niet anoniem.

Door Cy

Vergelijkbare artikelen

Hoe vertalen computers? :: Hoe betaal je met Google Pay in de winkel?
Handige links