Huis > W > Wat Kost Grindr?

Wat kost Grindr?

Het gebruik van Grindr is veelal gratis, maar er zijn wel een aantal premium-functies die beschikbaar zijn als je een abonnement afsluit. Dit abonnement heet Grindr Xtra en kost €5 per maand.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Is Grindr anoniem?

Grindr-gebruikers kunnen je locatie achterhalen

De app geeft bijvoorbeeld tot op de meter nauwkeurig aan hoe ver jouw 'matches' van jou verwijderd zijn. In 2014 ontdekten cybersecurityonderzoekers van Synack dat Grindr-gebruikers deze informatie kunnen misbruiken om zo achter andermans precieze locatie te komen.
Dienovereenkomstig, waar staat grindr voor? Grindr, het komt van het Engelse 'to grind', als in schuren, als in de dans waarbij de geslachtsdelen tegen elkaar worden gewreven. Dagelijks gaan er 7 miljoen chatberichten op rond en 2 miljoen foto's.

Hoeveel gebruikers heeft Grindr?

Per maart 2018 heeft Grindr wereldwijd ongeveer 3,6 miljoen gebruikers. Daarvan, wat doet tinder? Tinder is een op locatie gebaseerde mobiele sociale zoek-app waarmee gebruikers andere gebruikers leuk of niet leuk kunnen vinden, en waarmee gebruikers kunnen chatten als beide partijen elkaar leuk vinden (een "match"). Tinder wordt voornamelijk gebruikt als dating app, maar wordt ook gebruikt voor sociale netwerken en vriendschap.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Is Grindr voor hetero?

'Grindr', de iPhone-app waarmee homo's potentiële partners kunnen vinden voor ongebonden 'casual' seks, krijgt een versie voor hetero's. Dit in overweging nemend, wat is je stats? Stats = Statistieken van websitebezoek. Veel tetellers (site counters) hebben het woord stat of stats in hun merknaam.

Vervolgens, is tinder een veilige app?

Tinder probeert actief nepprofielen, criminelen en bots van de app te weren. Hier kun je ze bij helpen door verdacht gedrag meteen te rapporteren. Het Tinder-team kan dan onderzoek doen en het gerapporteerde account verwijderen. Zo blijven jij en andere Tinder-gebruikers een stuk veiliger. Is Tinder gratis 2021? Hoewel Tinder altijd een gratis app is geweest, biedt het sinds 2015 een betaalde abonnementsdienst aan, Tinder Plus. In 2021 kost Tinder Plus $9,99/maand, en Tinder Gold, dat alle functies van Tinder Plus en enkele extra functies bevat, kost $14,99/maand.

Kun je zien of iemand online is op Tinder?

Als iemand online is op Tinder, kun je dat zien aan zijn profiel. Als hun profiel zegt dat ze voor het laatst actief waren in de afgelopen 24 uur, dan zijn ze waarschijnlijk nog steeds online.

Door Mathe

Vergelijkbare artikelen

Is Tinder wel te vertrouwen? :: Wat kost een tractor GPS systeem gemiddeld?
Handige links