Huis > W > Wat Betaal Je Aan Groupon?

Wat betaal je aan Groupon?

Een van de belangrijkste voordelen van werken met Groupon is dat je geen verplichte kosten vooraf hoeft te betalen. In plaats daarvan rekent Groupon een marketingprovisie voor de promotie van je aanbieding.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe betaal je bij Amazon?

Betaalmethoden die wij accepteren zijn credit card, American Express, Visa Card en iDEAL met een Nederlandse bankrekening.

Men kan zich ook afvragen: hoe kan ik contact opnemen met groupon?

Indien jouw oorspronkelijke betalingswijze geannuleerd, vervallen of anderszins veranderd is, dien je het klantenservice team onmiddellijk te informeren onder [email protected]. Waar vind ik mijn Groupon code? Om te zien welke Groupons je al hebt gekocht kun je rechts-bovenin het scherm op jouw naam klikken, en dan 'Mijn Groupons'. De gekochte vouchers moeten dan tevoorschijn komen.

En nog een vraag, hoe lang duurt levering groupon?

Groupon levertijden variƫren per verkoper. Zodra je een bestelling plaatst bij een winkelier, geven ze je een geschatte levertijd. Je kunt ook vragen hoe kan je een groupon annuleren? Als je een Groupon wilt annuleren, kun je telefonisch of per e-mail contact opnemen met de klantenservice van Groupon. Om telefonisch te annuleren, bel je 1-888-664-4482. Om per e-mail te annuleren, vul je het contactformulier op de website van Groupon in.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel betaal je voor Prime?

Gratis en snelle levering van miljoenen producten. Na 30 dagen is Amazon Prime gratis.

Hoe Groupon printen?

Klik rechts van de betreffende deal op 'cadeaukaart of voucher printen' om de voucher te printen. Hij zal onder 'Deals' te vinden zijn wanneer je klikt op 'Mijn Groupons'. De complete voucher zal op het scherm tevoorschijn komen, met de kleine lettertjes en barcode erbij. Klik simpelweg op 'Print', en print de voucher. Je kunt ook vragen kan voucher social deal niet printen? Het enige wat je nu nog moet doen, is het printen van de voucher(s).

  • Log in op de website.
  • Ga naar 'Mijn vouchers'
  • Selecteer de deal die je gaat verzilveren.
  • Klik op 'Print Voucher'
  • Volg de instructies in de pop-up en jouw voucher wordt geprint.

Bovendien, wat is groupon credits?

Groupon-credits zijn credits die gebruikt worden voor aankopen die je doet op Groupon. De Groupon-credits die als eerste verlopen worden als eerste gebruikt. Kan je een voucher van Social Deal annuleren? Ja, u kunt een voucher van Social Deal annuleren. Om dit te doen, logt u in op uw account op de Social Deal website en gaat u naar de Mijn Vouchers pagina. Zoek de voucher die u wilt annuleren en klik op de knop Annuleren. U wordt gevraagd om de annulering te bevestigen, en zodra u dat doet, wordt de voucher geannuleerd.

Dienovereenkomstig, hoe social deal voucher annuleren?

Er is geen eenduidig antwoord op deze vraag omdat het kan variƫren afhankelijk van de social deal site en de voucher die u heeft. In het algemeen kunt u echter een social deal-voucher annuleren door contact op te nemen met het bedrijf of de winkelier die op de voucher staat vermeld. U kunt de voucher ook annuleren via de social deal site zelf.

Door Mulford Marchiano

Vergelijkbare artikelen

Hoe kom ik van Social Deal af? :: Is Tinder wel te vertrouwen?
Handige links