Huis > H > Hoe Betaal Ik Met Een Iphone?

Hoe betaal ik met een iPhone?

Zo betaal je met Apple Pay

Met Touch ID: Plaats je vinger op de Touch ID sensor (Home knop). Houd je iPhone of Apple Watch in een straal van 10 centimeter van de betaalautomaat. Je ziet een bevestiging op het betaalautomaat (Gereed) en je iPhone of Apple Watch (Vinkje) wanneer de betaling is voltooid.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Hoe gebruik je Wallet?

Een instapkaart, ticket of andere kaart toevoegen aan Apple Wallet op een iPhone

  1. Open de app, e-mail, melding of andere communicatie die uw instapkaart, ticket of andere kaart bevat.
  2. Tik op 'Zet in Apple Wallet'.
  3. Volg de instructies op het scherm.
  4. Tik zo nodig op 'Voeg toe' in de rechterbovenhoek.
Hoe kun je Apple Pay activeren? Een kaart voor Apple Pay toevoegen op een Mac of iPad
  1. Open de Wallet-instellingen op uw apparaat. Ga op de Mac met Touch ID naar 'Systeemvoorkeuren' > 'Wallet en Apple Pay'.
  2. Tik op 'Voeg kaart toe'. 3,4
  3. Volg de stappen op het scherm om een kaart toe te voegen.
  4. Verifieer uw gegevens bij uw bank of kaartverstrekker.

Hoe werkt Apple Pay Belgie?

Wanneer u een krediet- of debetkaart toevoegt aan Apple Pay, worden de eigenlijke kaartnummers niet opgeslagen op het apparaat, noch op de servers van Apple. In plaats daarvan wordt een uniek Device Account Number toegewezen, gecodeerd en veilig opgeslagen in het Secure Element op uw apparaat. Elke transactie wordt geautoriseerd met een eenmalige unieke dynamische beveiligingscode.
Om in winkels te betalen, houdt u uw iPhone bij de contactloze lezer met uw vinger op Touch ID. Een subtiele trilling en pieptoon laten u weten dat uw betaling geslaagd is.
Om in apps te betalen, selecteer je Apple Pay als betaalmethode en plaats je je vinger op Touch ID.
Om op websites in Safari te betalen, zoek je de Apple Pay-knop of de Koop met Apple Pay-knop en klik je erop. Plaats uw vinger op Touch ID of dubbelklik op de zijknop en houd vervolgens de bovenkant van uw iPhone binnen enkele centimeters van de contactloze lezer totdat u Gereed en een vinkje op het display ziet. Hoe kan je betalen met je telefoon? Er zijn een paar verschillende manieren om met je telefoon te betalen. U kunt uw telefoon gebruiken voor een contactloze betaling, een soort betaling waarbij u niet fysiek met uw kaart hoeft te vegen of in te voeren. U kunt uw telefoon ook gebruiken voor een mobiele betaling, een betaling via een mobiele app. Tot slot kunt u met uw telefoon een peer-to-peer betaling doen, een betaling die tussen twee personen plaatsvindt.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Men kan zich ook afvragen: hoe betaal je met je iphone ing?

Betalen met Apple Pay is mogelijk bij iedere betaalautomaat met een 'contactloos betalen' of Apple Pay logo. Alleen gebruik je je iPhone of Apple Watch in plaats van je ING Betaalpas of Creditcard. Houd je iPhone of Apple Watch even bij de betaalautomaat, net zoals je met je pas zou doen. Hoe zet je een ticket in Wallet? Een ticket aan Google Pay toevoegen

  1. Koop uw ticket via de app of website van een deelnemende luchtvaartmaatschappij, evenementlocatie of tickethandelaar.
  2. Tik na het afrekenen op de knop G Pay Opslaan in Google Pay.

Bovendien, hoe werkt wallet android?

Met de Wallet-applicatie kunnen bijvoorbeeld instapkaarten, tickets, cadeaubonnen en klantenkaarten worden opgeslagen. De gebruiker krijgt een pushbericht als er een item te gebruiken is op de locatie waar de gebruiker zicht bevindt. Kan je OV in Apple Wallet? Apple Wallet is een applicatie die is ontworpen om gebruikers toegang te geven tot hun digitale portemonnee. In deze applicatie kunnen gebruikers hun creditcards, debetkaarten, loyaltykaarten en andere passes opslaan. Apple Wallet maakt het ook mogelijk om contactless betalingen te doen met behulp van de geïntegreerde NFC-chip in de iPhone of de Apple Watch.

En nog een vraag, waarom kan ik apple pay niet activeren?

Apple Pay kan niet geactiveerd worden omdat je toestel niet is voorzien van de juiste hardware. Apple Pay werkt namelijk met Near Field Communication (NFC), een technologie die alleen beschikbaar is op bepaalde iPhones.

Door Burrton Zibelli

Vergelijkbare artikelen

Waar zit Apple Pay op iPhone? :: Hoe kan ik betalen met mijn iPhone?
Handige links