Huis > W > Wat Kan Je Allemaal Doen Met Imovie?

Wat kan je allemaal doen met iMovie?

De mogelijkheden van iMovie

  • Combineren van divers materiaal zoals video's, foto's en audio.
  • Toevoegen van titels en overgangen.
  • Bewerken van de audio levels.
  • Slowmotion en fastmotion.
  • Het gebruik van meerdere video- en audiolagen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Trouwens, hoe zet je een video in imovie?

Tik op de knop 'Voeg media toe' en tik vervolgens op de locatie van de foto of video. Als de foto of video zich bijvoorbeeld bevindt in de fotobibliotheek van de Foto's-app, tikt u op 'Momenten', 'Video', 'Foto's' of 'Albums'. Bovendien, is imovie ook beschikbaar voor windows? Helaas is er geen iMovie voor Windows.

Waarom werkt iMovie niet meer?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom iMovie niet werkt. Controleer eerst of de applicatie up-to-date is door de App Store te openen en te controleren op updates. Als er een update beschikbaar is, installeer deze dan. Als iMovie al up-to-date is, probeer dan uw computer opnieuw op te starten.
Een andere mogelijke reden waarom iMovie niet werkt, is dat het niet compatibel is met de versie van macOS die je gebruikt. iMovie vereist macOS Sierra 10.12.2 of hoger. Om te controleren welke versie van macOS je gebruikt, klik je op het Apple-pictogram in de linkerbovenhoek van je scherm en selecteer je "Over deze Mac". Als u geen compatibele versie van macOS gebruikt, moet u uw besturingssysteem bijwerken.
Controleer tot slot of uw computer voldoet aan de systeemvereisten voor iMovie. iMovie vereist een Mac met een Intel-processor en ten minste 4 GB RAM. U kunt controleren of uw computer aan de systeemvereisten voldoet door het programma iMovie te openen en naar het gedeelte "Over iMovie" in het menu "iMovie" te gaan. Als uw computer niet aan de systeemvereisten voldoet, moet u uw hardware upgraden. Dienovereenkomstig, hoe maak je van meerdere filmpjes 1 filmpje iphone? Er is geen ingebouwde manier om dit te doen op de iPhone, maar er zijn een paar apps waarmee je meerdere video's kunt samenvoegen tot één. Een optie is om een app als Video Merge te gebruiken, die een gratis versie heeft met basisfuncties en een betaalde Pro-versie met meer functies. Een andere optie is het gebruik van een app als Splice, die gratis is met in-app aankopen voor premium functies.

Gerelateerde artikelen

Wat kan je doen met een PlayStation Plus kaart?

Je kunt online spelen met vrienden en onbekenden, en korting krijgen in de winkel. U kunt de online opslagruimte en de mogelijkheid om extra spellen te downloaden elke maand gratis houden, zolang u het plus abonnement houdt.

Hoe plak je video's aan elkaar iPhone?

Om een filmpje aan de montage toe te voegen, ga je dus eerst naar het tabblad Video en tik je vervolgens op het materiaal dat je wilt gebruiken. Daarna tik je op het omlaag wijzende pijltje om het filmpje aan de tijdlijn toe te voegen. Dit herhaal je voor elke film die je in de montage wilt gebruiken. Hoe maak je een aftiteling in iMovie? Een titelsequentie of aftiteling maken

Tik op de knop 'Voeg media toe' en tik op 'Achtergronden'. Tik op een achtergrond en tik op de knop 'Voeg toe aan project' . Tik in de tijdbalk op het achtergrondfragment dat u zojuist hebt toegevoegd en vervolgens op de knop 'Titels' in het infovenster onder in het scherm.

Is iMovie van Apple?

iMovie blijft één van de meest populaire Apple programma's. Logisch, want het laat je relatief eenvoudig je eigen films maken! Mensen vragen ook: hoe kan je 2 video's naast elkaar zetten? Er zijn een paar manieren om twee video's naast elkaar te zetten. Eén manier is om een videobewerkingsprogramma te gebruiken, zoals Adobe Premiere Pro, om de twee video's te combineren tot één bestand. Een andere manier is om een videospeler te gebruiken die een split-screen functie heeft, zoals VLC Media Player. Tot slot bieden sommige online videoplatforms, zoals YouTube, een manier om twee video's naast elkaar te bekijken.

Wat is de tijdbalk in iMovie?

De tijdlijn in iMovie is een visuele weergave van de volgorde van uw clips. Het toont de volgorde waarin de clips worden afgespeeld en hoe ze met elkaar verbonden zijn. U kunt de tijdlijn gebruiken om wijzigingen aan te brengen in de volgorde van uw clips, of om effecten en overgangen toe te voegen.

Door Sandstrom Kumro

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak ik een filmpje van verschillende filmpjes? :: Wat is de beste cloud opslag?
Handige links