Huis > H > Hoe Maak Ik Een Filmpje Van Verschillende Filmpjes?

Hoe maak ik een filmpje van verschillende filmpjes?

Plak gratis filmpjes aan elkaar.

  1. Selecteren. Upload de video's en afbeeldingen die je wilt samenvoegen vanuit je apparaat.
  2. Samenvoegen. Zet de content op de juiste volgorde en gebruik de kniptool om te bepalen wanneer de ene clip stopt en de andere begint.
  3. Downloaden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Je kunt ook vragen hoe krijg je een filmpje van youtube in imovie?

Gebruik deze stappen om te delen vanuit iMovie 10.2.2 of hoger:

  1. Open uw project in iMovie en klik op de knop 'Deel' .
  2. Klik op 'YouTube en Facebook'.
  3. Klik op het venstermenu 'Resolutie' en kies een formaat voor de video.
  4. Kies de locatie waar u het videobestand wilt bewaren en klik op 'Bewaar'.
Hoe kun je een filmpje bewerken? Handige monteer-apps
  1. iMovie voor Apple.
  2. Power Director voor Android.
  3. Kinemaster (Apple en Android)
  4. WeVideo (Apple en Android).
  5. Movie Edit Touch voor Windows.

Waar vind ik iMovie op mijn Mac?

iMovie is een programma dat op elke Mac is geïnstalleerd. Om het te vinden, open je de map Toepassingen. Als u het daar niet ziet, kunt u er ook naar zoeken in Spotlight. Waarom kan ik iMovie niet downloaden? Er zijn een paar redenen waarom u iMovie misschien niet kunt downloaden. Een mogelijkheid is dat uw apparaat niet compatibel is met de app. iMovie vereist iOS 11.1 of hoger en is compatibel met de volgende apparaten:
-iPhone 6s of hoger
-iPad Pro (alle modellen)
-iPad Air 2 of hoger
-iPad mini 4 of hoger
-iPod touch (7e generatie)
Als uw apparaat compatibel is met iMovie maar u kunt de app toch niet downloaden, is het mogelijk dat de App Store technische problemen ondervindt. Probeer het later nog eens of neem contact op met Apple Support voor meer hulp.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Hoe kun je knippen in iMovie?

Houd in 'Kort fragment in' de aanwijzer op het fragment tot het inkortgereedschap verschijnt. Sleep het geselecteerde gedeelte van het fragment naar links of naar rechts. U sluit de functie voor het inkorten van fragmenten door op Return te drukken. Kan programma niet afsluiten Mac? Druk tegelijkertijd op deze drie toetsen: Option, Command en Esc (Escape). U kunt ook de optie 'Forceer stop' kiezen in het Apple-menu () linksboven in het scherm. (Dit is vergelijkbaar met Control-Alt-Delete op een pc.) Selecteer vervolgens de app in het venster 'Forceer stop' en klik op 'Forceer stop'.

Hoe maak je een aftermovie?

Hoe maak je een geweldige aftermovie?

  1. Sfeer vastleggen. Een goede aftermovie draait om sfeer vastleggen, op een zo mooi mogelijke manier.
  2. Testimonials toevoegen. Naast mooie beelden wil je natuurlijk ook genoeg social proof verzamelen: bezoekers die op camera laten weten dat je evenement echt de moeite waard was.
Hoe kan je een filmpje knippen? Er is niet één definitief antwoord op deze vraag, omdat het kan variëren afhankelijk van de software die u gebruikt en uw persoonlijke voorkeuren. In het algemeen moet u echter eerst de videoclip die u wilt knippen in uw videobewerkingssoftware importeren. Zodra de clip is geladen, moet u de snijgereedschappen van uw software gebruiken om het gedeelte van de clip te selecteren dat u wilt behouden. Vervolgens kunt u het ongewenste deel van de clip verwijderen en uw bewerkte versie opslaan.

Wat dit betreft, kan video's niet meer afspelen iphone?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u geen video's meer kunt afspelen op uw iPhone. Een mogelijkheid is dat er een probleem is met de video zelf - bijvoorbeeld als het bestand corrupt is of als het niet in een compatibel formaat is. Een andere mogelijkheid is dat er een probleem is met de software of hardware van de iPhone - bijvoorbeeld als er een probleem is met de afspeelmogelijkheden voor audio of video van de telefoon. Als u geen video's kunt afspelen op uw iPhone, moet u proberen het toestel opnieuw op te starten, de software bij te werken of de instellingen te resetten. Als deze stappen het probleem niet oplossen, moet u mogelijk contact opnemen met Apple voor verdere hulp.

Door Loria

Vergelijkbare artikelen

Hoe moet je Kodi gebruiken? :: Wat kan je allemaal doen met iMovie?
Handige links