Huis > I > Is Authenticator App Veilig?

Is authenticator app veilig?

Een authenticator- of 2FA-app is handig en erg veilig. Zo'n app moet je eenmalig op je smartphone installeren. Vervolgens voeg je er de account(s) aan toe waarbij je tweefactorauthenticatie-app (2FA) wilt inschakelen. Bij sommige accounts kun je kiezen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe veilig is Google Authenticator?

Alle gedeelde geheimen moeten toegankelijk zijn voor elke toepassing die de ingebouwde Authenticator-functie gebruikt. Dat is niet veilig. Als u een beveiligingsgevoelige sleutel in uw toepassing inbouwt die toegang heeft tot al uw wachtwoorden, creëert u een goudmijn voor hackers.

Wat dit betreft, hoe zet je twee factor authenticatie uit?

Verificatie in twee stappen uitschakelen

  1. Open uw Google-account.
  2. Selecteer Verificatie in twee stappen in het gedeelte 'Beveiliging'. U moet wellicht inloggen.
  3. Selecteer Uitschakelen.
  4. Er wordt een pop-upvenster weergegeven waarin u kunt bevestigen dat u verificatie in twee stappen wilt uitschakelen.
Bovendien, hoe herstel ik mijn google authenticator? Opmerking voor Android-gebruikers: als uw Google Authenticator-code niet werkt, moet u de app mogelijk synchroniseren met uw mobiele apparaat.
  1. Open het hoofdmenu in de Google Authenticator-app.
  2. Tik op Instellingen.
  3. Tik op Tijdcorrectie voor de code.
  4. Tik nu op Synchroniseren.

Men kan zich ook afvragen: kan google authenticator op 2 telefoons?

Ja, de Google Authenticator-app kan op meerdere telefoons worden geïnstalleerd en u kunt hetzelfde account aan elke telefoon toevoegen. Dit kan handig zijn als u uw telefoon verliest of als u een back-up wilt hebben voor het geval uw primaire telefoon niet beschikbaar is. Daarvan, kan niet meer inloggen authenticator? Het probleem dat u ondervindt is waarschijnlijk te wijten aan een wijziging in de instellingen van uw apparaat, waardoor uw authenticator-app is uitgeschakeld. Om dit op te lossen, moet u de app weer inschakelen in de instellingen van uw apparaat. Zodra u dit hebt gedaan, zou u zich moeten kunnen aanmelden bij uw authenticator-app en deze normaal moeten kunnen gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Kan Google Authenticator op laptop?

De nieuwste versie van de Microsoft Authenticator-app kan worden gedownload van de Play Store. U kunt de Microsoft Authenticator-app downloaden en installeren op uw telefoon.

En nog een vraag, welke verificatie-app voor facebook?

Bij Facebook kun je gebruik maken van tweestapsverificatie, op twee manieren: met een SMS-code of via verificatieapps zoals Google Authenticator, 1Password of iCloud-sleutelhanger. Het gebruik van verificatiecodes met apps is de beste, want hierdoor hoef je je telefoonnummer niet meer bij Facebook achter te laten. Je kunt ook vragen welke verificatie-app voor ps4? Overschakelen naar verificatie met de verificatie-app

Heractiveer 2-stapsverificatie en selecteer de gewenste verificatiemethode.

Dienovereenkomstig, is tweestapsverificatie facebook verplicht?

Facebook is van plan om tweestapsverificatie te verplichten. Belangrijke, kwetsbare accounts zullen zich beter moeten beveiligen. De socialnetworksite heeft zijn Protect-programma geüpdatet. Wat is mijn gebruikersnaam? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat elk computersysteem en elke service zijn eigen methode heeft om gebruikersnamen te bepalen en toe te wijzen. Enkele tips om erachter te komen wat uw gebruikersnaam is, zijn het controleren van e-mailbevestigingsberichten die u van het systeem in kwestie hebt ontvangen, het doornemen van documentatie of FAQ's die bij het systeem zijn geleverd, of contact opnemen met de klantenservice van het systeem voor hulp. In het algemeen is uw gebruikersnaam waarschijnlijk een combinatie van uw voor- en achternaam, of een variatie daarvan.

Waar vind ik het wachtwoord van mijn Microsoft-account?

Als u het wachtwoord van uw Microsoft-account bent vergeten, zijn er een paar manieren om het te herstellen.
Probeer eerst uw wachtwoord opnieuw in te stellen met het hulpprogramma voor het opnieuw instellen van het Microsoft-accountwachtwoord. Deze tool kan u helpen uw wachtwoord opnieuw in te stellen als u het bent vergeten of als het is verlopen.
Als u uw wachtwoord niet kunt resetten met het wachtwoordherstelprogramma, moet u contact opnemen met de ondersteuning van Microsoft. Microsoft-ondersteuning kan u helpen uw wachtwoord te herstellen als u het bent vergeten of als het is verlopen.

Door Susan Attard

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet ik Miracast aan? :: Hoe gebruik ik Microsoft Authenticator?
Handige links