Huis > H > Hoe Gebruik Ik Microsoft Authenticator?

Hoe gebruik ik Microsoft Authenticator?

Leer hoe je Microsoft Authenticator gebruikt

  1. Ga aan de slag. Stel Microsoft Authenticator in en voeg je accounts toe.
  2. Aanmelden bij je accounts.
  3. Je accounts herstellen en er een back-up van maken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe gebruik ik GPX bestanden?

Je kunt gpx gebruiken als je een fiets of wandel gps apparaat hebt. Je kunt het bestand openen met een app nadat je het hebt gedownload. De meeste apps zijn gratis.

Hoe moet ik de Microsoft Authenticator opnieuw instellen?

Meld u aan bij uw werk- of schoolaccount en ga naar de portal Mijn account. Selecteer Beveiligingsgegevens in het linkermenu of met behulp van de koppeling in het deelvenster Beveiligingsgegevens. Als u zich al hebt geregistreerd, wordt u gevraagd om verificatie in twee stappen. Hoe werkt een authenticatie app? Een authenticator is een app die je koppelt aan je account, zodat je een andere manier hebt om in twee stappen in te loggen. Zodra de app aan je account is gekoppeld, levert deze een wisselende en unieke 6-cijferige code die toegang geeft tot je account, op dezelfde manier als de SMS-codes dat doen.

Men kan zich ook afvragen: hoe krijg ik authenticator op mijn nieuwe telefoon?

Er zijn een paar manieren om een authenticator op je nieuwe telefoon te krijgen. Eén manier is om een app zoals Authy of Google Authenticator te gebruiken. Een andere manier is om een hardware authenticator zoals een YubiKey te gebruiken. Wat is een Verificatieapp? Een verificatie-app is een app waarmee u uw identiteit kunt verifiëren met behulp van uw telefoon. Dit kan worden gebruikt om uw identiteit te verifiëren bij het aanmelden voor nieuwe accounts of bij het inloggen op bestaande accounts.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Hoe log ik in op mijn Microsoft-account?

Meld je aan bij het dashboard van je Microsoft-account

  1. Ga naar Microsoft-account en selecteer Aanmelden.
  2. Typ het e-mailadres, het telefoonnummer of de Skype-aanmeldgegevens die je gebruikt voor andere services (Outlook, Office enzovoort) en selecteer Volgende.
Bovendien, hoe kan ik authenticator ontgrendelen? Uw Microsoft-account ontgrendelen
  1. U kunt een willekeurig telefoonnummer gebruiken om de beveiligingscode aan te vragen.
  2. Het telefoonnummer hoeft niet aan uw account te zijn gekoppeld.
  3. De telefoon hoeft niet een smartphone te zijn of verbinding met internet te hebben, maar hoeft slechts sms-berichten te kunnen ontvangen.

Bovendien, hoe koppel ik authenticator?

Google Authenticator instellen

  1. Ga op je apparaat naar je Google-account.
  2. Selecteer bovenaan het navigatievenster de optie Beveiliging.
  3. Tik onder Inloggen bij Google op Verificatie in 2 stappen.
  4. Zoek onder 'Voeg meer tweede stappen toe om te bevestigen dat jij het bent' naar 'Authenticator-app' en tik op Instellen.
Wat is de sleutel bij app authenticator? De sleutel met app authenticator is dat het een extra beveiligingslaag biedt voor uw account. Wanneer u een app authenticator gebruikt, moet u meestal een code invoeren die door de app wordt gegenereerd naast uw gebruikersnaam en wachtwoord. Deze code is meestal slechts korte tijd geldig, dus zelfs als iemand uw gebruikersnaam en wachtwoord zou bemachtigen, zou hij niet kunnen inloggen tenzij hij ook toegang heeft tot uw telefoon.

Men kan zich ook afvragen: hoe kom ik aan de qr-code voor de authenticator?

De QR-code voor de authenticator is te vinden in het instellingenmenu van de authenticator-app.

Door Issi

Vergelijkbare artikelen

Is authenticator app veilig? :: Waarom gebruiken mensen Messenger?
Handige links