Huis > H > Hoe Kan Ik Een Podcast Downloaden?

Hoe kan ik een podcast downloaden?

Op een Android-telefoon staat standaard geen podcast-app, daarom moet u er eerst één downloaden. Ga naar de Play Store en download een podcast-app. Open de 'Podcast App'. Druk op het +-teken rechtsbovenaan en zoek één van de podcasts.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Dit in overweging nemend, hoe podcast luisteren op android?

Hoe luister ik naar podcasts op Android?

  1. Download een Podcast app in de Play Store. Open de Google Play Store en zoek één van de vele podcast apps.
  2. Zoek naar een podcast. In de podcast app gebruik je de zoekfunctie om een toffe podcast te vinden.
  3. Of Browse door de catalogus.
  4. Luister en abonneer.
Dit in overweging nemend, hoe zet ik een podcast op mijn iphone? Alle iPhones hebben een eigen podcast app. Die hoef je dus niet uit de App Store te halen, je hébt hem al! Je vindt de app het snelst door op je Home-scherm naar beneden te swipen naar het zoekscherm, en 'Podcasts' in te tikken.

Kan je podcast offline luisteren?

Ja, u kunt podcasts offline beluisteren. Daarvoor moet u de podcastafleveringen die u wilt beluisteren downloaden. Er zijn een paar manieren om dit te doen. Eén manier is om de podcast te vinden in iTunes en dan op de "Get" knop naast de aflevering te klikken. Een andere manier is het gebruik van een podcast-app zoals Stitcher, waarmee je afleveringen kunt downloaden om ze offline af te spelen. Zodra de afleveringen zijn gedownload, kun je ze beluisteren zonder internetverbinding. Wat dit betreft, hoeveel tijd kost podcast maken? Podcasts maken kan heel wat tijd in beslag nemen, afhankelijk van de lengte en de complexiteit van de podcast. De productie van een podcast kan enkele uren tot enkele dagen duren.

Gerelateerde artikelen

Kan niet downloaden macbook?

Heeft u een geldige betaalmethode geregistreerd? Zelfs als de app gratis is, moet u een betaalmethode registreren. Zorg ervoor dat uw betaalmethode niet is verlopen of geweigerd en dat er geen betalingen zijn mislukt.

Hoe moet je een podcast maken?

Voor het opnemen en bewerken van een podcast zijn er verschillende soorten software. Gratis podcast programma's zijn Audacity of Garageband (Apple). Hiermee kun je makkelijk audio opnemen en bewerken. Adobe Audition is bijvoorbeeld een zelfstandig en uitgebreid programma om podcasts mee te bewerken. Hoe een goede podcast maken? De podcast tips!

  1. Tip 1 | Just start. De allerbelangrijkste stap is om gewoon te starten.
  2. Tip 2 |De voorbereiding. Verdiep je van tevoren goed in de materie.
  3. Tip 3 | Delen, delen & delen.
  4. Tip 4 | Taggen.
  5. Tip 5 | Een natuurlijk gesprek.
  6. Tip 6 | Call to action.
  7. Tip 7 | Terugluisteren en leren.
  8. Tip 8 | Sterke titel.

Hoe luister ik een podcast in de auto?

Optie 1 Bluetooth verbinding

  1. Download een app zoals TuneIn, hiermee luister je podcasts (en digitale radio).
  2. Als je auto Bluetooth heeft, herkent hij vanzelf je smartphone.
  3. Maak verbinding, en zoek in TuneIn je favoriete podcast. Et voila!
Hoe werkt podcast op Spotify? Podcasting op Spotify werkt door je podcastafleveringen te uploaden naar het platform. Je kunt ze zelf uploaden of een dienst van derden zoals Podbean of Anchor gebruiken. Zodra je afleveringen geüpload zijn, zijn ze beschikbaar voor streaming en download op Spotify. Je kunt je podcast op Spotify promoten door een showpagina aan te maken en die te delen met je volgers.

Men kan zich ook afvragen: hoe zet ik google podcast uit?

Als u een Android-apparaat gebruikt, kunt u de Google Podcasts-app openen en op de drie puntjes in de rechterbovenhoek tikken. Tik op "Instellingen", scroll vervolgens naar beneden en tik op "Alle afleveringen verwijderen". Bevestig dat je alle afleveringen wilt verwijderen en ze worden van je apparaat verwijderd.
Als je een iOS-apparaat gebruikt, kun je de Google Podcasts-app openen en op de drie puntjes in de rechterbovenhoek tikken. Tik op "Instellingen", scroll vervolgens naar beneden en tik op "Alle afleveringen verwijderen". Bevestig dat je alle afleveringen wilt verwijderen en ze worden van je apparaat verwijderd.

Door Dumas

Vergelijkbare artikelen

Waarom werkt Prime Video niet op tv? :: Hoe installeer je Plex?
Handige links