Huis > H > Hoe Installeer Je Plex?

Hoe installeer je Plex?

Pc-installatie

Surf naar plex.tv/downloads, klik links op 'Download' en kies bij 'Download Plex Media Server' de versie je wilt downloaden: Windows, Mac of Linux. Download en installeer het pakket op je computer en start het op na installatie.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe installeer ik Adobe Digital Editions?

Voor Windows en Mac, kunt u de meest recente versie van Adobe Digital Editions downloaden.

Wat kost een NAS?

NAS

Best gekozenBeste aanbiedingBeste high-end
€ 229,-€ 64,95€ 149,90
BEKIJKENBEKIJKENBEKIJKEN
Bovendien, welke nas kopen 2022? Beste NAS aanraders van 2022
  • Synology DS218. De Synology DS218 is een degelijke en stevige opslag voor al je bestanden.
  • QNAP TS-231P2.
  • ZyXEL NAS326 2-Bay Single Core.
  • Synology DiskStation DS418J NAS.
  • TerraMaster F2-210 2-Bay NAS Quad Core 4K.
  • WD – Western Digital “”My Cloud EX 2 Ultra.
  • Qnap TS 1677X.
  • Synology 1517+

Bovendien, welke nas heb ik nodig voor 4 k?

Er zijn een paar verschillende soorten NAS-apparaten (Network Attached Storage), maar voor 4K heeft u er een nodig die ten minste 10GbE (Gigabit Ethernet) ondersteunt. Enkele voorbeelden van 10GbE NAS-apparaten zijn de QNAP TS-453Be, Synology DiskStation DS1019+, en de Asustor AS6302T. Daarvan, waar moet je op letten bij het kopen van een nas? Er zijn een paar dingen om te overwegen bij de aankoop van een NAS-apparaat:
1. Opslagcapaciteit - Hoeveel gegevens moet u opslaan? Zorg ervoor dat u een NAS kiest met voldoende opslagruimte voor uw behoeften.
2. 2. Compatibiliteit met bestandssystemen - Welk bestandssysteem gaat u gebruiken? Zorg ervoor dat de NAS die u kiest compatibel is met uw bestandssysteem.
3. Compatibiliteit met het besturingssysteem - Welk besturingssysteem gaat u gebruiken? Zorg ervoor dat de NAS die u selecteert compatibel is met uw besturingssysteem.
4. Hardwarecompatibiliteit - Welke hardware gaat u gebruiken? Zorg ervoor dat de NAS die u selecteert compatibel is met uw hardware.
5. Budget - Hoeveel kunt u zich veroorloven te besteden aan een NAS? Kies een NAS binnen uw budget.

Gerelateerde artikelen

Hoe installeer je Adobe Flash Player op Mac?

Nieuwe macOS installaties installeren standaard geen flash. Het is een fluitje van een cent om het te installeren.

Daarvan, wat is de snelste nas?

Na drie weken onderzoeken en het met handen testen van totaal 10 van de laatste twee-bay netwerk verbonden opslagapparaten, vonden we dat de QNAP Turbo NAS TS-251 de beste home NAS was. Het is een van de snelsten die we getest hebben en deze heeft de snelste schrijfsnelheid van de gehele groep. Dit in overweging nemend, wat is de beste nas voor apple? Dan kun je kiezen voor de Apple AirPort Time Capsule 2 TB. Dit model is wellicht de beste NAS voor jou, omdat hij speciaal is ontworpen voor Apple gebruikers.

Welke schijf voor NAS?

1WD Red NAS Hard Drive WD40EFAX
2Seagate IronWolf Pro 4TBBekijk prijs op Coolblue
3Western Digital Red
4WD Red Pro WD4003FFBX 4TBBekijk prijs op Coolblue
Bovendien, welke nas kopen 2021? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, aangezien de beste NAS om te kopen in 2021 zal variëren afhankelijk van uw specifieke behoeften en budget. Enkele van de beste NAS-apparaten op de markt zijn echter de QNAP TS-251B, de Synology DiskStation DS920+, en de Asustor AS6302T. Deze apparaten bieden een geweldige mix van functies, prestaties en waarde, en zouden aan de behoeften van de meeste gebruikers moeten kunnen voldoen.

Mensen vragen ook: welke synology voor plex?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, aangezien de beste Synology NAS voor Plex varieert afhankelijk van uw specifieke behoeften en budget. We kunnen het echter beperken tot een paar belangrijke factoren die u in gedachten moet houden bij het kiezen van een Synology NAS voor Plex.
Ten eerste moet u ervoor zorgen dat de Synology NAS die u kiest voldoende CPU-kracht en RAM-geheugen heeft om de transcodering van Plex-media aan te kunnen. Als u bijvoorbeeld van plan bent 4K-video te transcoderen, hebt u een krachtigere CPU nodig dan wanneer u alleen 1080p-video transcodeert.
Ten tweede moet u rekening houden met het aantal schijfstations dat de Synology NAS heeft. Dit zal bepalen hoeveel opslagcapaciteit je hebt voor je Plex mediabibliotheek. Als u een grote collectie 4K-videobestanden hebt, hebt u meer opslagruimte nodig dan wanneer u alleen een kleinere collectie 1080p-videobestanden hebt.
Tot slot moet u beslissen welke functies van Plex u wilt gebruiken. Als je Plex alleen wilt gebruiken voor het streamen van media naar je apparaten, heb je niet zoveel functies nodig als iemand die Plex wil gebruiken voor mediaserver hosting en live tv-streaming.
Houd deze factoren in gedachten bij het kiezen van een Synology NAS voor Plex en u zult zeker het beste model vinden voor uw specifieke behoeften.

Door Blakeley

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik een podcast downloaden? :: Wat kost Plex per maand?
Handige links