Huis > I > Is Wish Een Betrouwbare Site?

Is Wish een betrouwbare site?

Maar naast het feit dat je er veel toffe dingen kunt kopen, is er ook genoeg dat je niet moet aanschaffen. De producten die je koopt bij Wish zijn zo goed als allemaal afkomstig uit China. Maar er zit een lastig element aan de hele aanschaf, er is namelijk niet een winkel die verantwoordelijk is voor deze producten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is de beste anime site?

Het grootste aantal fans is op 4 kissanime.ru. Ze hebben geen andere website nodig omdat KissAnime heeft wat ze nodig hebben. Een breed scala aan afleveringen met verschillende videoresoluties worden geĆ¼pload voor elke fan.

En nog een vraag, hoe komt het dat wish zo goedkoop is?

Wish is zo goedkoop doordat jouw spullen gekocht worden in landen waar producten goedkoper zijn, denk bijvoorbeeld aan Aziatische landen. Wish heeft, in tegenstelling tot zijn concurrenten, lage verzendkosten. Kun je bij Wish met iDeal betalen? iDeal is misschien wel de meest gebruikte manier van betalen bij Wish voor Nederlandse gebruikers. Het is een makkelijk online betaalmiddel doordat vrijwel iedere Nederlandse bank bij ze is aangesloten.

Kun je op Wish betalen met Bancontact?

Op dit moment is het niet mogelijk om met Bancontact op Wish te betalen. Onze excuses voor het eventuele ongemak. Hoeveel mag je bestellen bij Wish? Er is geen vaste limiet aan hoeveel u bij Wish kunt bestellen. Voor bestellingen van meer dan $200 kan echter extra verificatie door Wish nodig zijn.

Gerelateerde artikelen

Hoe weet je of een site veilig is?

Als uw website een beveiligde verbinding gebruikt, kunt u dit gemakkelijk controleren. Hiervoor moet u naar de website van het bedrijf gaan en boven in de adresbalk van de browser kijken. De letter 's' wordt gebruikt voor 'secure'.

Daarvan, hoe lang duurt het als je iets besteld bij wish?

Wish is een platform waarop duizenden leveranciers hun producten aanbieden. Wish zelf verkoopt dus niets. De verwachte levertijd van producten ligt rond de 15 tot 30 dagen. Wat dit betreft, wat is het verschil tussen aliexpress en wish? Voordeel van de AliExpress website ten opzichte van die van Wish is, dat je geen profiel nodig hebt om de producten in te zien. Als je wil bestellen is dit wel nodig. Dan de verzendkosten die bij Wish erg duur zijn, bij AliExpress worden producten gratis verzonden. Hierdoor wordt het erg aantrekkelijk om te bestellen.

Dienovereenkomstig, hoe krijg je je geld terug bij wish?

Hoe vraagt een klant een Restitutie aan voor een Wish-bestelling? Klanten kunnen contact opnemen met de helpdesk van Wish om een Restitutie aan te vragen. Ze kunnen dit doen via het gedeelte Helpdesk van hun Wish-app of door een e-mail te sturen naar [email protected]. Je kunt ook vragen hoe kom je in contact met wish? Als u een vraag hebt over Wish, kunt u via hun website contact opnemen met hun klantenservice. Ga hiervoor naar het Helpcentrum en klik op de knop Contact. Er verschijnt dan een formulier waarop u uw vraag en contactgegevens kunt invullen. Een medewerker van de klantenservice neemt vervolgens contact met u op om uw probleem op te lossen.

Vervolgens, kan niet betalen met paypal zonder creditcard?

Met PayPal kunnen gebruikers betalen met een debetkaart, bankrekening of creditcard. Als een gebruiker echter geen creditcard heeft, kan hij PayPal toch gebruiken door zijn bankrekening aan zijn PayPal-rekening te koppelen.

Door Magnum

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel mag je belastingvrij bestellen? :: Hoe werkt Windows video Editor?
Handige links