Huis > H > Hoe Werkt Zoom Op De Computer?

Hoe werkt Zoom op de computer?

Zoom is een Clouddienst waarmee je een virtuele bijeenkomst mee kunt houden. Alsof je met elkaar aan een grote tafel zit, maar dan via het internet. Je moet wel minstens een microfoon en luidspreker hebben aangesloten op je PC en eventueel voor video een webcam.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat werkt op 12 volt?

Om elektronische apparatuur geschikt te maken voor het 230 Volt net, wordt deze 230 Volt wisselspanning in het apparaat met een transformator en gelijkrichter omgezet in een lagere gelijkspanning.

Dus, hoe kun je deelnemen aan een zoom meeting?

meetingZoom

Na het inloggen kom je op het startscherm van Zoom terecht en klik je op Join.

  1. Voer de Meeting ID in.
  2. Voer de naam waar mee je wil deelnemen in.
  3. Vink aan of je video en/of audio aan wil zetten.
  4. Klik op Join.
Wat kost Zoom per maand? Voor vergaderingen tot 40 minuten is Zoom gratis te gebruiken. Om langer te kunnen vergaderen is een betaald Zoom abonnement van de vergaderleider (zogenaamde host) nodig. Een Zoom Pro abonnement kost €14 per maand. Bij een jaarabonnement ontvang je 2 maanden korting.

Dienovereenkomstig, kan ik zoom downloaden?

Ja, u kunt de Zoom-app gratis downloaden in de App Store of Google Play. U kunt ook naar zoom.us/download gaan en de juiste download voor uw apparaat selecteren. Wat heb je nodig om te zoomen? Om te kunnen zoomen heb je een apparaat nodig dat kan zoomen, zoals een camera of een microscoop. Je hebt ook een onderwerp nodig om op in te zoomen.

Gerelateerde artikelen

Waarom werkt mijn Bluetooth niet op mijn iPhone?

Als u geen verbinding kunt maken met een van deze apparaten, controleer dan of het accessoire en het apparaat dicht bij elkaar staan. Zet het accessoire uit en weer aan. Zorg ervoor dat het accessoire is opgeladen of op de stroom is aangesloten.

Dus, hoe zoom je in op windows 10?

Zoomen met het toetsenbord

  1. Klik ergens op het bureaublad van Windows of open de webpagina die u wilt bekijken.
  2. Houd CTRL ingedrukt en druk op + (plusteken) of - (minteken) om objecten op het scherm te vergroten of te verkleinen.
  3. Houd de CTRL-toets ingedrukt om de normale weergave te herstellen en druk vervolgens op 0.
Hoe krijg je Zoom op je laptop? Zoom downloaden
  1. Ga naar www.zoom.us/download.
  2. Klik onder het stukje 'Zoom Client for Meetings' op de blauwe knop Download.
  3. De installatie begint. Klik zodra die klaar is onderin het scherm op ZoomInstaller.exe of vind dit programma via de Verkenner in de map Downloads.

Hoe kan ik testen of Zoom werkt?

In de geluidsinstellingen kan je het geluid testen om te weten of het werkt. Klik op de knop “Test speaker”: Wanneer je hierop klikt, zou je een pianogeluid moeten horen. Je kan er nog een keer op klikken om het geluid te stoppen. Men kan zich ook afvragen: hoe maak ik een zoom afspraak? Om een zoom afspraak te maken moet u eerst een zoom account aanmaken. Zodra u dit gedaan heeft, kunt u inloggen op uw account en klikken op de optie "een vergadering plannen". Van hieruit kunt u de datum, tijd en duur van uw vergadering selecteren, evenals de deelnemers. Zodra u dit heeft gedaan, kunt u op de "maak vergadering" knop klikken en uw vergadering zal worden gepland.

Dienovereenkomstig, waar vind ik het handje in zoom?

Om de hand in zoom te vinden, moet u naar het tabblad instellingen gaan en de optie "Hand in zoom" selecteren.

Door Stockwell Exline

Vergelijkbare artikelen

Hoe start ik een meeting in Zoom? :: Hoe ziet iemand mijn locatie?
Handige links