Huis > H > Hoe Start Ik Een Meeting In Zoom?

Hoe start ik een meeting in Zoom?

Zoom

Klik op Schedule.

  1. Geef de meeting een naam.
  2. Geef aan wanneer je wil dat de meeting begint en hoelang deze duurt.
  3. Stel een wachtwoord in die deelnemers moeten invoeren wanneer zij via de browser deelnemen.
  4. Vink aan of je wil dat de camera van de host en deelnemers bij aanvang aanstaat.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe sluit ik een Zoom abonnement af?

Klik aan de linkerkant van het menu op Accountbeheer en vervolgens op Facturering onder Huidige plannen om uw huidige abonnement te vinden. Als u op Abonnement opzeggen klikt, wordt u gevraagd om aan te geven waarom u wilt opzeggen.

Is het gebruik van Zoom gratis?

Met het Amerikaanse Zoom kun je gratis videobellen met maximaal 100 mensen tegelijk. In de gratis versie kun je maximaal 40 minuten videobellen met een groep. Hoe nodig je mensen uit voor een Zoom meeting? Zelf een videogesprek beginnen en mensen uitnodigen in Zoom

  1. Open Zoom;
  2. Klik op schedule;
  3. Kies de juiste datum en controleer de instellingen;
  4. Klik op schedule;
  5. Om de meeting te zien die u gemaakt heeft, klik bovenaan op meetings;
  6. Nu kunt u mensen uitnodigen, klik op copy invitation;

Dienovereenkomstig, hoe gebruik ik zoom op mijn laptop?

Er zijn een paar manieren om in te zoomen op je laptop, afhankelijk van waar je op probeert in te zoomen. Als u probeert in te zoomen op een specifiek gebied op uw scherm, kunt u het trackpad of de muis gebruiken om te klikken en een vak te slepen rond het gebied waarop u wilt inzoomen. U kunt ook de toetsen "Ctrl" en "+" tegelijk indrukken om stapsgewijs in te zoomen. Als u wilt uitzoomen, kunt u tegelijkertijd de toetsen "Ctrl" en "-" indrukken. Als u het zoomniveau weer op 100% wilt zetten, kunt u tegelijkertijd op de toetsen "Ctrl" en "0" drukken. Hoe deel je een document in Zoom? Een document delen in Zoom is eenvoudig. Zorg er eerst voor dat het document dat je wilt delen geopend is op je computer. Klik dan op de knop "Scherm delen" in de onderste werkbalk. Een pop-up menu verschijnt; selecteer "Een venster delen". Selecteer vervolgens het document uit de lijst met geopende vensters. Uw document wordt nu gedeeld met de andere deelnemers aan de Zoom-vergadering.

Gerelateerde artikelen

Wat gebeurt er na 40 minuten Zoom?

Als de vergaderingen niet langer duren dan 40 minuten, kunt u een videoconferentie houden met maximaal 100 deelnemers. Deelnemers worden uitgesloten van de vergadering als ze langer dan 40 minuten blijven. Stoort het u niet dat u ze weer moet bellen?

Trouwens, hoe maak ik een teams meeting aan?

Een geplande vergadering maken:

  1. Open Microsoft Teams.
  2. Selecteer nieuwe vergadering boven aan het scherm op het tabblad Agenda.
  3. Geef uw vergadering een naam in het veld Titel.
  4. Voer een naam, e-mailadres of telefoonnummer in om deelnemers aan uw vergadering toe te voegen.
Mensen vragen ook: wat zijn de kosten van zoom? Voor vergaderingen tot 40 minuten is Zoom gratis te gebruiken. Om langer te kunnen vergaderen is een betaald Zoom abonnement van de vergaderleider (zogenaamde host) nodig. Een Zoom Pro abonnement kost €14 per maand.

Mensen vragen ook: wat zijn de nadelen van zoom?

Slechte videokwaliteit en tijdslimiet

Een ander nadeel van Zoom is volgens veel gebruikers de slechte, onvoorspelbare videokwaliteit. Video op Zoom is vaak wazig en korrelig. Daarnaast is er een tijdslimiet bij de gratis versie, waardoor na 40 minuten de verbinding wordt verbroken.
Trouwens, is zoom veilig 2022? Zoom is een veilig en beveiligd platform dat regelmatig wordt bijgewerkt met de nieuwste beveiligingsfuncties. Daarnaast is Zoom gecertificeerd door verschillende onafhankelijke beveiligingsorganisaties, zoals het National Cyber Security Center (NCSC) en de Federal Information Security Management Act (FISMA). Zoom voldoet ook aan de General Data Protection Regulation (GDPR).

Bovendien, kan een zoom meeting langer dan 40 minuten?

Zoom vergaderingen kunnen langer duren dan 40 minuten, maar er zijn enkele beperkingen. Als u een Basic (gratis) account hebt, kunt u maximaal 40 minuten vergaderen. Met een Pro-account kunt u maximaal 24 uur vergaderen. Met een Business-account kunt u maximaal 100 uur vergaderen. Als u een Enterprise-account hebt, kunt u vergaderingen voor onbepaalde tijd hosten.

Door Sices

Vergelijkbare artikelen

Wat is het verschil tussen teams en Zoom? :: Hoe werkt Zoom op de computer?
Handige links