Huis > H > Hoe Kun Je Zien Hoeveel Beltegoed Je Nog Hebt?

Hoe kun je zien hoeveel beltegoed je nog hebt?

Je kunt je PrePaid beltegoed opvragen door gratis te bellen naar 1244 of sms SALDO naar 1144 (gratis).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel Kbps is cd kwaliteit?

De geluidskwaliteit op een CD is 1.411 kbps.

Hoeveel beltegoed heb ik nog KPN?

Bel (gratis) naar 1244, je bundelverbruik en resterende tegoed wordt dan opgelezen. Hoe kun je zien hoeveel beltegoed je nog hebt Samsung? Je tegoed opvragen

Of sms STATUS naar 4000.

Vervolgens, hoeveel beltegoed heb ik nog vodafone?

Als u een Vodafone-klant bent, kunt u uw rekeningsaldo controleren door in te loggen op uw online account of door de klantenservice te bellen. Om uw saldo online te controleren, logt u in op uw account en klikt u op het tabblad "Mijn account". Uw rekeningsaldo wordt rechts op het scherm weergegeven. Als u niet zeker bent van uw rekeningsaldo, kunt u de klantenservice bellen op 1-800-922-0204. Hoe lang kun je bellen met 10 euro beltegoed? Aangenomen dat u het heeft over prepaid mobiel beltegoed, hangt dit af van het land waarin u zich bevindt en van de serviceprovider. In het algemeen kunt u ongeveer 30 minuten gesprekstijd verwachten voor 10 euro beltegoed.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Hoeveel beltegoed heb ik nog Kruidvat?

Door Saldo te sms'en naar 1266( gratis) dan krijg je meteen je bundel en je beltegoed te zien per sms. Je kunt ook de Kruidvat bellen app downloaden en daar je beltegoed inzien En als derde mogelijkheid kun je de *code van de bundel*001# intoetsen. Hoe lang is PrePaid-tegoed geldig KPN? Je prepaid-tegoed bij KPN Prepaid is onbeperkt geldig. Er is 1 voorwaarde: je moet je mobiele aansluiting 1 keer in de 6 maanden gebruiken (bellen, sms'en, mobiel internetten of opwaarderen).

Wat houdt een datalimiet in?

Datalimiet houdt in dat u binnen uw abonnement niet onbeperkt gebruik kunt maken van internet. Er zit dus een grens aan het openen van webpagina's, het versturen en ontvangen van e-mail en het gebruik van apps waar internetverbinding voor nodig is. Deze grens wordt aangegeven in MB. Hoe lang is PrePaid-tegoed geldig? PrePaid-krediet is geldig voor een door de dienstverlener vastgestelde periode, meestal een jaar.

Wat is Gegevenswaarschuwing?

Een gegevenswaarschuwing is een geautomatiseerde kennisgeving die wordt geactiveerd wanneer in uw gegevens aan bepaalde voorwaarden is voldaan. U kunt bijvoorbeeld een gegevenswaarschuwing maken om u te waarschuwen wanneer een bepaald aantal fouten in uw gegevens wordt gevonden, of wanneer een bepaalde waarde wordt bereikt.

Door Faria

Vergelijkbare artikelen

Hoe weet ik hoeveel beltegoed ik nog heb? :: Hoe kan ik zien wie er op mijn modem zit?
Handige links