Huis > H > Hoe Kan Ik Zien Wie Er Op Mijn Modem Zit?

Hoe kan ik zien wie er op mijn modem zit?

De beste app om je netwerk in kaart te brengen op je smartphone heet Fing. Er is een versie voor iOS en Android. De app geeft onder meer inzicht in je internetsnelheden, wie er van je wifi gebruikmaakt en of je netwerk goed beveiligd is. Zodra je de app start, zie je de laatste scan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Mensen vragen ook: kan ziggo mijn internetgeschiedenis zien?

Je hebt het recht om de gegevens die we van je hebben in te zien. Daarom kun je een overzicht bij ons opvragen van de gegevens die we verzamelen, met welk doel we dat doen en met welk soort organisaties we die gegevens delen. Deze gegevens stellen wij digitaal beschikbaar en kun je daarna eenvoudig downloaden. Wat moet je doen als je wifi verbonden is zonder internet? Volg deze stappen voor een mogelijke oplossing als je wel WiFi maar geen internet hebt.

  1. Stap 1. Herstarten of resetten.
  2. Stap 2. Het juiste netwerk.
  3. Stap 3. Wachtwoord opnieuw invoeren.
  4. Stap 4. VPN verbinding.
  5. Stap 5. Correct IP-adres.
  6. Stap 6. Gebruik van WiFi hotspot.
  7. Stap 7. DNS-server.
  8. Stap 8. Mac-adresfiltering.

Vervolgens, hoe krijg ik mijn wifi terug?

Als u verwijst naar een situatie waarin uw Wi-Fi-verbinding wegvalt, zijn er een paar mogelijke oorzaken en oplossingen:
1. Controleer of uw Wi-Fi-router is ingeschakeld en op een stopcontact is aangesloten.
2. Als je een modem hebt, controleer dan of deze goed is aangesloten op je router.
3. Start uw apparaten (computer, telefoon, etc.) die verbinding proberen te maken met de Wi-Fi opnieuw op.
4. Als je nog steeds problemen hebt, probeer dan je Wi-Fi-router opnieuw op te starten.
5. Controleer of er een bijgewerkte firmware voor uw router is.
6. Controleer of u het juiste wachtwoord gebruikt om verbinding te maken met uw Wi-Fi-netwerk.
7. Als u nog steeds problemen ondervindt, probeer dan contact op te nemen met uw internetprovider voor hulp. Wat dit betreft, waarom geen internet via wifi? Ervan uitgaande dat u verwijst naar een specifiek geval waarin er geen internetverbinding is via WiFi, kunnen er een aantal redenen zijn. Enkele mogelijke redenen zijn:
-De WiFi router is misschien uitgeschakeld of niet goed geconfigureerd
-Er zijn misschien te veel apparaten verbonden met de WiFi router en niet genoeg bandbreedte om ze allemaal te ondersteunen
-Het apparaat dat verbinding probeert te maken met de WiFi is misschien te ver weg van de router
-Er kan iets zijn dat het signaal tussen de router en het apparaat blokkeert, zoals een dikke muur of een metalen voorwerp
-De WiFi router kan technische problemen ondervinden.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Dus, hoe verbinden met 2.4 ghz?

Klik op de knop 'Wifi' in de bovenste adresbalk. Ga dan in het linkermenu naar 'Geavanceerd'. Hier kun je de 2.4 Ghz functie aan- en uitzetten. Vergeet niet om na de wijziging op 'Toepassen' te klikken. Hoe verbind je met Proximus Public wifi? Volg deze eenvoudige stappen en geniet snel van Public Wi-Fi

  1. Installeer de MyProximus-app (Ios, Android, ander toestel)
  2. Open de app en ga naar je "Producten"
  3. Kies je telefoonnummer (van de smartphone die je wil activeren)
  4. In het tabblad "Verbruik" onderaan vind je Public Wi-Fi.
  5. Volg dan de stappen.

Hoe zet ik mijn wifi op 2.4 GHz?

U logt in op uw modem met http://192.168.2.254, als u bent ingelogd gaat u naar WiFi En daarna op Geavanceerd. Daarna ziet u de instellingen van de 2,4 GHz en de 5,0 GHz. Dit in overweging nemend, hoe 5ghz naar 2.4 ghz? Het eenvoudige antwoord is dat het niet mogelijk is 5 GHz om te zetten in 2,4 GHz. De twee frequenties zijn te verschillend om zonder speciale apparatuur te kunnen worden omgezet.

Kan mijn telefoon op 5 GHz?

Ja, uw telefoon kan op 5 GHz werken. De meeste nieuwere telefoons ondersteunen dual-band Wi-Fi, wat betekent dat ze verbinding kunnen maken met zowel 2,4 GHz als 5 GHz netwerken. Controleer de instellingen van uw telefoon om te zien of deze 5 GHz ondersteunt.

Door Deborath Banju

Vergelijkbare artikelen

Hoe kun je zien hoeveel beltegoed je nog hebt? :: Hoeveel apparaten op wifi Proximus?
Handige links